NEED BACKUP!

KUK KUK Er der måske nogen, der har tænkt? Er bloggen gået helt i stå?
Nej – det er den naturligvis ikke, men som jeg har (RÅBT, SKREGET og) brokket mig på Instagram, så har min computer kapituleret under mit massive pres af billeder. 8500 for at være præcis. Det har tvunget den i knæene.
Til computerens forsvar, så havde den advaret mig, men jeg havde hele tiden trykket på det lille kryds, når den påpegede at jeg altså ikke havde mere plads… Så frøs den så. Total usamarbejdsvillig. Og havde jeg lavet backup af mine +8000 billeder? Nej.

Var det total livsvigtige dem-må-jeg-aldrig-miste-billeder, såsom Augustas ankomst til verden, barnedåb, første fødselsdag mv.? JA.

En hed kamp og med hjælp kom de hen på min eksterne disk (der lå helt tom og ny og samlede støv). HURRA! Nu skal den møgkøter af en computer bare ned i Fona og støvsuges og have anden form for edb førstehjælp.

IMG_3036.JPG
I dag burde jeg være i skole. Men det er jeg ikke
Augusta fik nemlig feber i går, og da jeg ikke havde de bedste kort på hånden, så at sige, så måtte det være mig, der skulle være hjemme. Kæresten havde nemlig første arbejdsdag, så der slog han mit stik.
Og det er også selvom at jeg skulle have lavet en fremlæggelse i morgen, og selvom jeg har en studiegruppe, der er afhængig af alle dens medlemmer, så måtte jeg ligesom pleje sygdomsbarnet.

Det er første gang jeg har sagt fra til andre forpligtelser, for andre, end mig selv, og det er lidt sært. Men sådan er det jo at være mor. Min primære opgave er at tage mig af Augusta, og så kommer ALT andet pludselig i anden række.

Men det er skide træls (ja, jeg er jyde).

Det er status her – jeg vender tilbage i morgen, med en masse Lotte-spas, såfremt den idiotiske computer virker!

IMG_3027.JPG

 

 

 

 

 

 

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Kir
  1. oktober 2014 at 14:59

  Kæft, hun er søøø’. Sjovt som hendes hårfarve har ændret sig:)

  • Reply
   Nutidensmor
   6. oktober 2014 at 18:12

   Hvor er du sød :-)! Ja, det er helt vildt med det hår der -vi kan heller ikke altid lige følge med 😀

 • Reply
  Drengemor (Nadja)
  1. oktober 2014 at 23:12

  Håber, det løser sig med computeren! Min Mac brokker sig også indimellem… skal vist liiiige have tjekket op på, om alt nu er gemt 😉
  FANTASTISKE billeder! Shit, en nuttet baby A med meget hår 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   6. oktober 2014 at 18:14

   Ja, back up for satan :-* KOM IGANG :-)!

 • Reply
  Poul
  19. januar 2015 at 11:46

  Hvor rammer dit indlæg bare plet ned i hele min weekend! Jeg har søgt og søgt efter løsninger på præcis samme problem! Alle vores fine billeder af vores to årige guldklump Magnus var pludselig væk. Jeg er sikkert kommet til at trykke på et eller andet forkert, men du ved jo hvordan det er med de der “advarsler” dem ser man bare igennem fingrene med. Vi slap med forskrækkelsen for min computer kyndige bror reddede dagen, men nu har jeg altså sat en online backup igang. Min bror anbefalede mig noget der hedder http://www.mybackup.today fordi de har ubegrænset backup plads. Gud det tager lang tid at uploade alle de billeder!

Skriv et svar