Bloggen på bloggen. Knald eller fald!

image(3)
Jeg har muligvis undervurderet hvilket arbejde sådan en fritidsblog her, som min, kan være! Min tanke var, at jeg i forvejen bruger meget tid på sociale medier: Facebook, Instagram, og internettet generelt, så en blog (oveni) ville være en smal sag. Med den konstante tankestrøm jeg jo har, og mine hurtige taste fingre, så tænkte jeg sgu at der ikke var meget arbejde i en blog. Misforstå mig ikke: jeg nyder det skam – men det er en tidssluger, for jeg kan slet ikke lade være med at være online :-).

Jeg har bevidst fravalgt at lægge indlæg ind hver dag. Det er ofte hver anden, og nogle gange hver tredje/fjerde. I min optik giver det mest mening, i forhold til min tid, men også i forhold til kvaliteten af indholdet.

Jeg elsker at blogge, og jeg håber at fortsætte længe endnu! Det er skønt at dele især sine tanker, og høre, at mange kan relatere og grine over de ting, som man kaster ud på sit tastatur!

DIKTATOREN AF BLOGGEN
Nu er det mit domæne, så helt diktatorisk kan jeg jo sige, at det er mig, der bestemmer indholdet. Jeg har de sidste tre måneder lavet en preview på, hvad bloggen kommer til at byde – og det må siges at være lidt af hvert. Jeg håber jeg har givet et billede af hvad jeg tror bloggen skal være, og hvem jeg er, de sidste to måneder.

På den ene side er der det private: mit liv, min datter, min hverdag.
På den anden er der mine objektive tanker om det at være mor, gravid osv.

Nu kan jeg se hvad I klikker jer ind på, hvor meget indlæg bliver delt, og der er ingen tvivl om at sidstnævnte er “hovedattraktionen” her på bloggen.
Og det er jeg helt bestemt glad for – jeg er så vild med at I kan lide det jeg skriver, at nogen synes indholdet er morsomt, samt stiller nogle relevante spørgsmål!
Dog kan jeg (desværre) ikke have satire-hatten på hver eneste dag, så det må komme løbende :-).

KOMMERCIEL?
Jeg har lavet et eller to opslag om tøj, en enkelt collage har der sneget sig ind, og det er ikke fordi jeg vil skifte vejbane, og have en mere kommerciel blog – det er bare fordi det er en side, som blogverdenen ikke lige ser af mig. Jeg er nemlig en værre shopaholic, når det kommer til børnetøj, jeg har lang erfaring inden for vuggestueregi, så jeg ved hvad der duer og ikke duer.
Derfor vil disse dukke op i ny og næ – fordi det er indenfor min interesse, men også fordi jeg tænker det er meget relevant for jer læsere (som oftest er forældre), så I kan få tips, i hovedhøjde, hvor det ikke handler om det dyreste og nyeste, men det, der i min optik er fint og funktionelt, efter årstiden.
Det jeg synes der er fedt ved en blog, er at der ofte er lidt for enhver :-).

BLOGGENS BESØG
Det er ikke blær. Men jeg ER glad! Glad for nogle vil læse med!
Det er jo nemlig jer, der klikker ind, der får tallene til at vokse, så det er meget jeres fortjeneste.
Måske der er nogen, med en lille blogger i maven, der har interesse i hvad der foregår “bag skærmen”, og tænker på hvor mange, der klikker ind samme sted som en selv?

(Disse tal gælder for de sidste 30 dage, taget fra Bloggers Delights kontrolpanel)
Sidevisninger: 331.000
(Sidevisninger betyder blogindlæg, dvs. hvis du scroller ned under dette indlæg til det næste, så har du læst to)
Besøg: 285.000
(Et besøg er et besøg. Når du kigger ind i morgen, så tæller du for et nyt besøg)
Unikke besøg: 126.000
(Du kan kun lave ét unikt besøg én gang på en måned).

Der er lavet 45 indlæg, og I har skrevet over 480 kommentarer dertil! Jeg forsøger at følge med! Læser alt, og jeg elsker at I deler, jeg må dog erkende at jeg langt fra kan svare alle!

Som nævnt er visse indlæg mere populære, end andre, og hvis du skulle have misset det, som mange andre har læst, så er “top 3” her:
1. “Ulvetimen i børneperspektiv”
2. “En mors bekendelser – fødslen”
3. “En mors bekendelser”

De er tilsammen delt over 5000 gange på Facebook.

DET ER HELT VILDT!

Mit spørgsmål er bare: hvad vil DU gerne læse om?
Jeg tager gerne imod råd, ideer og “ønsker”, og kommentarfeltet er altid åbent!

Og så vil jeg sige tak til de, der klikker ind, og til især de, der tilmelder sig på Facebooksiden, BlogLovin’ osv. – for det viser da at flere er nysgerrige efter at se, hvad jeg nu kan finde på.

Tallene er ikke mit succeskriterium, det er min egen tilfredshed omkring hvad jeg laver, samt jeres positive respons!
Knald eller fald? Bestemt intet fald!

Bliv hængende – det skal nok blive godt!

 

Læs også

14 Kommentarer

 • Reply
  Mette Marie Lei Lange
  30. oktober 2014 at 21:26

  Hvis de tal, du skriver der, er fra Google Analytics, så har du da flere brugere end mig! 🙂
  Hvordan finder du ud af, hvor mange gange dine indlæg bliver delt på fjæsen?

  • Reply
   Nutidensmor
   30. oktober 2014 at 21:28

   Det tror jeg ikke er muligt 🙂
   Jeg bruger ikke GA, men BD kontrolpanel 🙂
   Ift. hvor meget det er delt: i “blogoversigten” 🙂

   • Reply
    Mette Marie Lei Lange
    30. oktober 2014 at 22:08

    Argh, jamen, så tæller det jo ikke, smukke!! Meningen er jo, at vi alle sammen læser de samme tælleapperater, ellers er ndet som at sammenligne pærer og bananer. Alle apperater tæller forskelligt. Da jeg var på ELLE, SKULLE vi udtale os ud fra FDIM (Foreningen af Danske Internet Medier), som var de eneste tal, vi måtte udlevere til mediebureauer og lignende, selvom de kun var ca. 10% af eksempelvis Google Analytics. Og mit indtryk (fra blandt andre Bloggers Delight) er, at man blandt bloggere taler ud fra GA.
    Anyway. Bare en tanke. Jeg er jo nysgerrig! 🙂
    Tillykke med de flotte tal either way!!!!!

    • Reply
     Nutidensmor
     30. oktober 2014 at 22:25

     Nu var jeg ikke klar over, at BDs tal er upræcise, eller anerledes ift GA. Det er det eneste jeg har tilgængeligt, fordi GA fucker (LORT), på min computer :-).
     Jeg kigger ikke i blogoversigten, da det er en BETA, jeg kigger jo i “Kontrolpanelet” :-).
     Jeg kan fluks skrive ind i mit indlæg, at det er der jeg kigger (hvis folk nu sammenligner, eller bare kender til blogs) 🙂
     Og tak 😉

     • Mette Marie Lei Lange
      30. oktober 2014 at 22:30

      Hvor nederen, at GA fucker! Du ville få et kick ud af al den info, du kan få på dine læsere derinde, det er helt scary! 😉
      Jeg kan så til gengæld ikke se mine statistikker i BDs backend… Teknik!
      Jeg siger i øvrigt netop IKKE, at BDs tal er upræcise. Blot at alle tælleapperater tæller forskelligt. Ligesom vægte. Man skal altid veje sig på den samme vægt, hvis man vil vide, om man taber sig. Eller tager på. You know. 🙂
      God aften! Og tillykke igen!

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  30. oktober 2014 at 21:47

  Det er nogle vanvittigt flotte tal, Johanne! En bloggers våde drøm! Så sejt, og stort tillykke med succesen 🙂

 • Reply
  Katja
  30. oktober 2014 at 23:00

  Dig og twinpeaks er jo også indbegrebet af god humor. Seje og ligefrem. Og i kan jo se vi elsker det.derfor vi klikker ind hveeer dag. Meeeer’ af det. Hele.

  God vind fra en stud. Pæd. Til en anden 😉

 • Reply
  Frk. Struds
  30. oktober 2014 at 23:12

  Hvad duer af regntøj til børn? Hvad siger din erfaring? Jeg synes ikke, jeg har været særligt imponeret af de forskellige mærker indtil vider.

 • Reply
  Miriam
  31. oktober 2014 at 0:12

  Det er nogle sindssygt flotte tal – men den der unikke besøgende virker lidt til ikke at passe helt ind. Ellers har hver af os jo kun klikket ind et par gange på en hel måned (hvis det skal passe med besøg), og jeg har i hvert fald været her noget mere end det! 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   31. oktober 2014 at 7:13

   Det handler om at jeg har haft vildt mange Facebook delinger, så der har været rigtig mange inde og lure for nylig. Det er måske et par uger siden at jeg havde 80.000 sidevisnger på en dag, så tror det passer meget godt:-)

 • Reply
  Monica
  31. oktober 2014 at 12:37

  TILLYKKE! Flot arbejde – og ja, en blog kan hurtig blive en tidsrøver. Men så er det dejligt for dig, du har så mange læsere, at der nok også falder lidt håndører af til at dække bare lidt af tidsforbruget 😉 Keep up the good work.

 • Reply
  Emma
  31. oktober 2014 at 14:24

  Hej. Vil bare sige at jeg har fulgt din side i 2-3 uger nu, og syntes du gør det rigtig godt.
  Den er personlig, men ikke privat. Og dine tanker om livet som mor er, for mig, ultra relevante og fulde af lige dele tyngde, humor og selvironi.
  Jeg har selv en pige på 1 år, og syntes jeg kan nikke genkendende til mange af problematikkerne og samtidig glæde mig over de ting, hun måske kan i den nære fremtid.
  Er også en sucker for de kommercielle indlæg. En god undskyldning for at købe nye gode ting er altid velkommen, og du gør det på en fin måde, især fordi du er ærlig om det kommercielle.
  Vil bare sige godt arbejde! Følger dig her og på instagram, du gør det godt, og det er for mig rart at følge med og vide at andre også har dage hvor de får kaffe i drop osv.
  Fortsæt endelig det gode arbejde, så bliver læserne sikkert ved at strømme til.
  Bedste hilsner

 • Reply
  Pia
  1. november 2014 at 20:41

  Hej Johanne :0)
  Først og fremmest tak for en skøn blog! Jeg kunne godt tænke mig, at du skrev omkring kemi i din hverdag. Er du øko freak eller køber du af og til “færdigpakker”.. Se evt programmet “mit kemiske liv” sendt på DR2 for yderligere input 🙂 (stof til eftertanke – især når man er blevet mor eller skal være det :))

 • Reply
  Pia
  1. november 2014 at 20:42

  Hej Johanne :0)
  Først og fremmest tak for en skøn blog! Jeg kunne godt tænke mig, at du skrev omkring kemi i din hverdag. Er du øko freak eller køber du af og til “færdigpakker”.. Se evt programmet “mit kemiske liv” sendt på DR2 for yderligere input 🙂 (stof til eftertanke – især når man er blevet mor eller skal være det :)) kh. Pia (mor til L på 6 mdr)

Skriv et svar