Klar til julefrokosten! Et smart tip til at spare penge!

Sponsoreret indlæg IMG_4573.PNG

Denne tid betyder for mig (mere) minus på kontoen.
Det er ikke blot fordi der skal købes bunker af gaver, det er også fordi man både skal hist og her med værtindegaver, for ej at glemme at man er blevet så voksen, at man skal holde selv skal holde julefrokost – og det kan trække i pungen, så der blot er lommeuld tilbage.

Jeg orker ikke at løbe rundt, som høne uden hoved, for at lede efter et godt tilbud på dagligvarer, men så når man som jeg har et “Reklamer nej tak skilt” på postkassen, så sidder man lidt i klemme, hvis man gerne vil spare de førnævnte hårdt tjente SU penge!
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide reklamer, jeg kan bare ikke rumme, at for det første slæbe en kæmpe bunke papir op på 3. sal hver måned, for så bare at smide dem ud, efter at have bladret i 1/3 af dem. Det er sgu synd for regnskoven må man sige (…og for mine ben, der skal tage turen til papir-/papskraldespanden).
Så, som den tilbudshaj jeg alligevel er og med den lille indre miljøforkæmper, der nok er kommet for at blive, har jeg fundet en løsning, som jeg gerne deler her på bloggen.

Jeg skal holde julefrokost for mine dejlige veninder den kommende weekend, og der forventes at jeg disker op med alverdens lækkerier – nu da det er årets første julefrokost.
Jeg har brugt siden MineTilbud.dk, der findes som App hér, til at finde frem til hvor der var gode penge, at spare, for med en lang indkøbsliste løber besparelserne jo op!

Normalt handler jeg et-to steder, og det er fordi jeg ikke gider gå hen i Netto eller SuperBest, der ligger lidt længere væk, for at finde ud af, at Føtex alligevel var billigere. MEN, jeg går gerne, når der skal købes mere, end et par dagligvarer, og især, når der skal spenderes til fest og jeg kan komme ud med lidt flere penge på lommen, end hvis jeg bare havde købt, uden at tjekke tilbuddene først.

Jeg tænkte jeg ville dele lidt med jer, præcis hvor meget jeg kommer til at spare ved mine indkøb, til weekenden … for det er lidt vildt!
Min indkøbsliste indeholdte over 35 varer og jeg lavede en søgning på Mine Tilbud webside, for at finde ud af hvor jeg kunne spare.
Jeg skrev samtidig nogle af de andre tilbud ned på samme slags varer, men blot til en højere pris – måske det man havde købt det til, hvis man blot var gået ned i det lokale indkøbsmarked, for at købe det hele?
Min indkøbsliste, der indeholdt alt fra Cola til ribbenssteg, smør til remoulade viste, at jeg sparer 595 kr. !
Min hurtige søgning viser at jeg skal betale 595 kr. for en lækker julefrokost, mens det ville koste mig 1.052 kr., at vælge de lidt dyrere alternativer.
– Det er skisme til at tage med!

App’en er, som siden, meget brugervenlig og især førstnævnte er jo smart at have ved hånden, når man er ved at handle. Der er en fiks funktion, der gør, at man kan skrive sin indkøbsseddel ind i App’en. Så slipper man jo for en krøllet lap i lommen! Det hele ligger i ens smartphone!
Jeg opfordrer, som MineTilbud, også til at man siger NEJ TAK til reklamer, og i stedet benytter sig af onlinemulighederne, hvor man kan se alle aviser. Muligheden for at man kan fravælge bestemte reklamer fra er der også på siden hér – så kan man selv styre hvad man får ind af postkassen!

Nu vil jeg glæde mig til en skøn julefrokost med pigerne, og til at bruge den fede difference fra indkøb, til drinks i byen, eller en ny kjole til aftenen!

Indlægget er sponsoreret af MineTilbud
 photo Skaeligrmbillede2014-11-25kl185221_zpsbcdb15d3.png

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Gitte Mortensen
  26. november 2014 at 14:16

  lidl er altid et godt bud på at spare penge. Fyldte engang en hel indkøbsvogn til en fest og kom af med 260kr!!!

 • Reply
  trine229
  26. november 2014 at 17:23

  Bruger selv appen samt har valgt et par at få i papirudgaven (fx julekataloger.. det er så hyggelig!)
  En fantastisk opfindelse!

 • Reply
  christina
  27. november 2014 at 22:51

  Tak for en sjov blog – Elsker at læse med.

  Hvordan får man app’en til at vise, hvor Det er billigst ?

Skriv et svar