Er bloggen død?

image(7)

Flere søde læsere har spurgt til, om bloggen er lukket, om jeg er stoppet med at skrive herinde, eller om alle pludselig har fået en ondskabsfuldt virusbille på deres pc, der har gjort de ikke har kunnet se nyt på nutidensmor.dk.
Sidstnævnte er ikke tilfældet (af hvad jeg ved af), men førstnævnte er desværre.
Når jeg skriver “desværre” mener jeg at det naturligvis gør mig trist, at jeg ikke kan skrive på samme måde, som før. Måske det er en mindre skriveblokade kombineret med noget “blog soul searching”, der har gjort at jeg holder denne pause.

– For det er det det er pt.
En pause altså.

Så her kommer lidt ærlig, løs snak:

Bloggen er endnu ny, det er mit lille domæne, som tog sit afsæt fra Instagram, og jeg har endnu ikke sat mig 100% på dens retning, som til tider er lidt i øst og vest. Det er bare det jeg godt kan lide ved den, at det er mit lille område, hvor alle er velkomne. Der er højt til loftet, der er plads til alle de skøre tanker man har som mor, mine små historier, plads til Augusta og plads til “det objektive haha”, hvor vi kan grine lidt af hvordan vi forældre indimellem agerer.
Det er dog det flere har efterspurgt – en retning altså. Det kan jeg bare ikke levere, da jeg holder af uforudsigeligheden og jeg ønsker der skal være plads til de der vil følge bloggen, grine af det man kan lide og scrolle forbi det man synes er mindre morsomt, og til de, der synes det er hyggeligt at følge mig, og blive lukket ind i min lille ret ufashionable hverdag som førstegangs mor og studerende, ligesom jeg selv følger andre kvinder (på den ikke-stalkeragtige måde, men fordi jeg også læser et par blogs).

Derfor:
Bloggen er stille pt.
Stille for indlæg, stille for tegninger, men den vender muligvis tilbage, og når/hvis den gør vil der sandsynligvis være færre indlæg.
Jeg havde fra start mine helt egne forventninger til mig selv ift. hyppighed af disse indlæg. Nok fordi jeg selv læser et par blogs, der bare spytter indlæg ud dagligt, så det blev på en måde min “normgrænse”, at hvis man skulle blogge skulle det foregå mindst hver anden dag og at man skulle tage imod næsten alle forespørgsler om sponsorede indlæg, når de faldt lige i morkategorien, som jeg tænkte ville være i jeres smag, og aktuelt for jer.
Selvom jeg ikke har fået “beef ” på nogen måde, for sponsorede indlæg på bloggen, da I jo nok har en forståelse af at jeg reelt udvælger de produkter/firmaer og opgaver, som jeg tænker kan komme jer ved og jeg kan stå inde for, og samtidig at det er fint for en studerende, som jeg, at få lidt i kassen, når man bruger den tid jeg (og de andre bloggere) gør, så synes jeg selv de fylder en del på siden, ift. mine indlæg, der er helt fri for firmainteresse. På dette punkt vil jeg være endnu mere selektiv, end jeg i forvejen er.
Kvalitetsbaren er ikke sat efter besøgstal, men efter mine egne succeskriterier, og da jeg ikke er dagligdagsblogger (der kan – eller vil – lave et indlæg om en hvor lækker en Marsbar jeg har spist, eller skøn en cafétur jeg havde med svigermor), så har jeg ikke tiden i hverdagen til at sidde og skrive hver anden dag, med barn, studie, kæreste og en opvask og tøjvask der er never ever ever ending.
-Derfor vil jeg, hvis jeg genoptager bloggeriet (fordi jeg måske nok bare ikke kan lade være), sænke farten en smule, og tage blikket væk fra kvaniteten.
Nu vil jeg omstille mig til at færre indlæg er okay, så der er plads til at svare på alle de søde og skønne kommentarer jeg får her og på Instagram, som jeg desværre har forsømt big time, og holde en lille pause. Jeg fokuserer på mit barn der stadig vågner 6-7 gange om natten og på mit projekt på studiet.

Jeg vil dog, som altid, være aktiv på Instagram, og muligvis på denne resistens 🙂

Så som (kortfattet svar)
Nej, bloggen er ikke død.
Den tager sig en lur og reflekterer en smule!

Tak for I læste med

KH. Johanne

Læs også

11 Kommentarer

 • Reply
  Christina Barré
  9. januar 2015 at 13:49

  VI ER MANGE DER SAVNER DIG PÅ BLOGGIS <3 Alle dine sjove og debaterende indlæg.. Stemmer for en revival 😀 😀 😀 Kh Bloggermor

 • Reply
  Julia
  9. januar 2015 at 14:26

  Og netop derfor følger jeg din blog. Fordi den ikke anstrenger sig, fordi den ikke følger en regel om minimum så og så mange indlæg (der så ender med netop at være ligegyldighed på dåse). Respekt fordi du skriver, når du har nået på hjertet. Om det så er tre gange om dagen eller en gang om måneden er ikke vigtigt!

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2015 at 14:17

   Hej Julia!
   Jeg har slet ikke fået svaret på disse kommentarer, fra da bloggen var i bero! Det beklager jeg! Det er ellers dem, der fortjener en respons allermest.
   1000 tak! Jeg blev så glad for dine søde ord!

 • Reply
  Sarah
  9. januar 2015 at 14:50

  Jeg skal nok læse med, når du igen får lyst 🙂 Indtil da følger jeg med på IG. Du skal helt sikkert kun skrive, når du har noget på hjerte, ellers bliver det jo ikke sjovt for dig selv!
  Er selv lige begyndt at blogge lidt og har opdaget, at det faktisk er et stort arbejd, også selvom min blog bare er en lille, ret personlig blog 😉
  Jeg håber dog, du vender tilbag, når du igen får lyst 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2015 at 14:18

   Hej Sarah! Undskyld jeg ikke har svaret, før nu! Tak for din søde kommentar! Spændende med blog! Er du kommet videre 😀

 • Reply
  Dorte
  9. januar 2015 at 17:14

  Jeg håber dælme du vender stærkt tilbage – i dit eget tempo selvfølgelig

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2015 at 14:18

   1000 tak for din kommentar 🙂 🙂

 • Reply
  Tina
  9. januar 2015 at 20:13

  Hellere kvalitet frem for kvantitet 🙂 Og tjek så lige netsundhedplejersken.dk angående din datters søvn vaner. Måske hendes brevkasse kan give dig lidt god viden (det hjalp for os).

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2015 at 14:19

   Tak Tina! Helt bestemt – så hellere kvalitet! Jeg må stalke Helen lidt 😉

 • Reply
  Cecilie / Elskedeelise8.bloggersdelight.dk
  13. januar 2015 at 13:48

  Fineste billede !!

  • Reply
   Nutidensmor
   28. januar 2015 at 14:19

   1000 tak 😀

Skriv et svar