9 hemmeligheder om mig

Ting-jeg-ikke-har-sagt-til-andre er måske et mere passende udtryk, men jeg tænker at det er tid til at dele lidt ud her på min blog, så her får I et lille indblik i de ting, som ikke lige er det første jeg siger, første arbejdsdag. Vi kalder dem hemmeligheder.

1. Jeg kan blive uendeligt irriteret, over folk, der ikke flytter sig, når jeg kommer med min vogn.
Jeg vil snart have et KÆMPE båthorn til klapvognen! Her tænker du, som læser af dette, måske at “årh, jamen jer med jeres vogne fylder selv helt vildt”. Og ja, det gør vi sgu. Fordi vognene er skide store? Der er måske noget man ikke forstår, hvis man ikke har været nybagt mor, og det er altså at man jo godt ved, at man fylder et halvt fortorv, men mens man skal manøvrere den satan rundt (som man altså ikke har taget kørekort til), planlægger man sit nærmeste skjul, hvis nu barnet skulle gå bananas, og skrige op, som om det ikke har fået mad i 1 1/2 dag . Og hvordan er baby lige klædt på? For meget/for lidt? Moren tænker måske: “Jeg kan ikke gå i centeret, for så skal jeg åbne Voksiposen, og så vågner Rhodedendron og hun har jo lige haft trøske i sidste uge, så hun trænger virkelig til at sove igennem, og FOR HELVEDE, jeg skal huske at ringe tilbage til Maria – det er ved at være to dage siden hun ringede til mig, og jeg har endnu engang udsat at ringe tilbage. Og hvad med flasken? Hvor kan jeg varme den op?  Er der mikrobølgeovn på Sidewalk café? Fuck, jeg har ikke købt ind, hvad skal vi have at spise? Der er 5 timer og 21 min. til kæresten kommer, hvordan skal jeg nogensinde overleve!?”

Ja, vær varsom, når du ser en babyvogn med en mor bag. Det kan godt være de svinger lidt frem og tilbage, og stopper uhensigtsmæssigt og pludseligt foran en børnetøjs butikvindue, men det er måske fordi deres ammeindlæg lækker, at de lige skal overskue tilstedeværelsen alene med en lille baby, udenfor, for første gang, eller måske er det bare svært at trække til siden, og komme forbi dig, som fodgænger, når man har en transporterbar børneseng på hjul foran sig – så måske du skal overveje at flytte dig og respektere vognen.

2. Jeg kan blive imponeret over mit eget barns afføring.
Aldrig afsky.
Eller jo, gammel lort er aldrig lækkert (som f. eks. når man tømmer blespanden. “Lugtfri” my ass).

3. Jeg ligner ofte en nar herhjemme
Der går ikke en dag, uden jeg enten har strømpebukser på hovedet, og overbid, hoppende rundt som en kanin, har et fåreskind på ryggen, kravlende og brægende, eller dansende, som en drag queen på ecstacy. Bare for at få mit barn til at grine.

4. Jeg kan SAGTENS grine af egne blogindlæg
Jo jo, ananas i egen juice. Måske det er fordi jeg bare tonser fingrene rundt på tastaturet, i een lang tankestrøm og så bare trykker “UDGIV”, uden egentlig at tænke over hvordan det endelige resultat ser ud.
Og når jeg så gennemlæser det dagen efter. Jo jo, haha, der kan man skam godt selv trække på smilebåndet.
Indimellem. Jeg er ikke altid sjov #KanJegIkkePåstå

5. Jeg bestikker mit barn
Jævnligt. Med mad.
Hun har bare et ENORMT temperament og jeg har MEGET LIDT tålmodighed. Det handler jo så også om at jeg kender hende godt, så jeg ved hvornår hun ikke giver sig, og bare bliver ved og ved.
Augusta HADER klapvognen.
Augusta ELSKER mad.
Så Augusta spiser altid i klapvognen.
Jeg vælger mine kampe.

6. Når jeg er på toilet, så er det oftest fordi jeg skal nr. 1 eller nr. 2.. Eller 3 eller 4! Faktisk også 5.
Nr. 1 Jeg skal bare lige have en pause. 2. Instagramme. 3. Facebooke. 4. Tjekke mail. 5. Et eller andet vigtigt. Vejret i næste uge f. eks.

7. Instagram giver mig præstationsangst. Ofte.
I julen f. eks: “SE-jeg-har-allerede-lavet-24-pakker-til-mit-barn-på-6-måneder-naturligvis-pakket-pænt-ind-med-hjemmeflettede-stjerner-og-gran”.
FUCK – er det overhovedet tilladt at hvile lidt på laurbærerne, når man er mor (og på nettet), i juletiden? Jeg har ikke meget at blære mig over.

Jeg havde “ikke engang” fået købt en mikro dukkehusdør, med dertilhørende nissetræsko og minipostkasse, som åbenbart er et musthave. Den skal så sættes på en væg et sted i hjemmet, og så skal forældre opdigte en eller anden nissehistorie
#JegOrkerDetIkke.

Pæne opstillede billeder, der skulle give et billede af mange danskeres HELT NORMALE (?) hverdag.
Når jeg endelig får ruffet mig sammen til at spise et surmælksprodukt, og har andet topping på, end ingenting, så tænker jeg sgu: “Er det nu jeg burde tage et billede og smide det på nettet?”, bare for at vise at jeg altså også har kulinarisk overskud?

8. Jeg drikker megen kaffe og jeg drikker endda også kaffe, når jeg ikke drikker kaffe
“Hvad?”
Ja, det kan jeg sgu godt forstå var russisk for kinesere!
Når jeg, i min hjemlige resistens, drikker Cola, Fanta, danskvand, energidrik (eller kaffe), så foregår det altid i en kop, og så kan det godt være jeg lyver for mit barn (for det gør jeg), men hun tror det er kaffe. Fordi jeg har sagt at det er det.
Jeg ved ikke hvornår det skal vende, og hun finder ud af at de voksne (nogle gange) dagligt, drikker sukkerdrikke, som vi ikke mener hun skal smage, men indtil da puster hun meget på moars Cola light.
“VARM!”. Ja, skat, super varm.. Av av.

9. Jeg tror ikke jeg ville klare mig som alenemor
Hvis der er nogen der er seje, så er det enlige mødre og fædre.
Jeg fatter simpelthen ikke hvordan de ikke går ned med flaget, for ét er alt det der skal nås, som man er ene om at klare, men en anden ting er det overskud der skal til, for at have barn.
Ja, det sidste lød måske hårdt, for jeg elsker at være sammen med min datter, jeg elsker at lege med hende, og tilbringe weekenden med hende, og det er måske fordi jeg er forvent i det, at der er fire hænder pr. barn, men jeg ville da gå helt kold, hvis jeg være den eneste, der skulle opfylde hendes behov, hvis jeg skulle tage ALLE konflikter og takle alle udbrud.

Det er måske fordi man tilpasser sig, og for mange kunne situationen jo ikke være anderledes, men jeg må sige det: ca-fucking-deau til jer.

 photo Skaeligrmbillede 2015-02-06 kl. 13.04.18_zps1t8bdusr.png(Foto: Thorbjørn Fessel, www.thorbjornfessel.dk)

Læs også

36 Kommentarer

 • Reply
  C. Stubbe
  6. februar 2015 at 13:33

  Jeg må indrømme, at jeg ret tit bliver en smule irriteret på barnevogne. Eller faktisk er det kun, når det er to barnevogne ved siden af hinanden. For der er plads nok til at den ene lige kan smutte op foran den anden, de få meter, så der er plads til alle. Og jo, jeg ved godt, hvordan barnevogne er at manøvre med (hej nevø og niece). Måske forstår jeg det nok først helt, når jeg selv er en af dem – men indtil videre forstår jeg det ikke, ligesom jeg forstår at cyklister heller ikke flytter sig 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   6. februar 2015 at 13:38

   Barnevogne er bestemt ikke hellige – ikke alle skal skride ud på kørebanen, bare fordi der er børn i farvandet, så jeg er helt enig: barnevogne ved siden af hinanden kan være suuuuuuper surt! Helt vildt! 😀
   Hvis man skal køre “kærestetakt” (begreb fra gyngerne, når man er ved siden af hinanden), så skal man være meget obs på folk der vil forbi, og det er netop min pointe: ingen skal være i vejen, om muligt heller ikke barnevogne.

 • Reply
  A.N.
  6. februar 2015 at 13:53

  Altså, hvis man absolut skal have det halve børneværelse (barnevogn+kæmpe oppakning+lille barn som alligevel ikke kan fylde halvdelen af vognen ud), så kan man heller ikke forvente at folk springer til siden for en. Og mens ungen alligevel er lillebitte, hvorfor så ikke investere i noget mindre (især til bybrug) end sådan en kæmpe terrængående emmaljunga? Der er intet værre end sådan en trillemafia af 1, 2 eller 3 barnevognsmødre som stormer derudaf og skælder ud når folk ikke lige når at springe til side, eller står og kigger på noget andet og derfor ikke lige med det samme lægger mærke til at der er barnevogne på vej. Bare fordi man har valgt at få unger, betyder det ikke at man pludselig ejer hele verden! Og hvis man har tænkt sig at skubbe rundt på sådan en, må man vel også forvente at det tager en smule længere tid at komme fra punkt A til punkt B.

  • Reply
   Nutidensmor
   6. februar 2015 at 14:05

   Hej A.N.
   Nu er mit opslag ment som et komisk indslag, og min holdning er forkortet betydeligt, for at det er letlæseligt og hurtigt at komme gennem.
   Jeg har lidt en indskydelse om at du ikke kender mange mødre, sådan personligt. Det er min tanke, fordi du skriver: “Bare fordi man har valgt at få unger betyder det ikke at man pludselig ejer hele verden”.
   Det er forhåbentlig ikke fra mit opslag du får det, for så må jeg hellere uddybe mig:
   Nej, mødre ejer ikke verdenen. Jeg er helt enig.
   Mener jeg at andre almindelige fodgængere bør være opmærksomme og respektable omkring det faktum, at der kommer en barnevogn, der er sværere at zigzagge med, end hvis man bare har sine to ben? JA.
   Ligesom at jeg mener, at man bør være opmærksomme på ældre, folk med børn i hånden, unge drenge på krykker, en dame med en stor kuffert.
   Det jeg måske mangler i mit indlæg er, som den anden kommentar her, også kommer ind på: selvfølgelig bør man som barnevognsfører også være opmærksom på andre mennesker, og ikke køre side om side, på et bette fortorv. Jeg bor ved Bruunsgade i Aarhus, og hvis du kender den, så du at det er SINDSSYGT svært bare at være én vogn på den bette plads der er.
   Jeg mener det går den ene og den anden vej: man bør være opmærksomme på hinanden, så VI ALLE kan komme fra A-B hurtigst muligt, men dét der pisser mig af, som jeg ikke har med i indlægget, noget jeg oplever dagligt og har gjort det i knap to år (med min lille, adrætte klapvogn) er at der er folk der I TRODS ikke vil flytte sig, fordi de har samme ide om at mødre er sådan nogle, der vil eje verdenen, og køber store barnevogne KUN for at irritere sine medmennesker. Det handler selvfølgelig ikke om liggemål, om det praktiske i at købe en stor vogn, fordi barnet skal sove i en gård, når man nu her i midtbyen er tvunget til at gå flere etager ned, i en fællesgård, for at putte. Der er folk, hvor man bare kan se i deres øjne, at selvom jeg zigzagger over et fodgængerfelt, i forsøg på at være mindst muligt i vejen for andre mennesker, nærmest styrer direkte efter en, så man næsten skal stoppe op, for at løfte forhjul, og ændre retning. Lige som at der er RIGTIG mange mennesker, der smider en kommentar, selvom de kun skal flytte sig 5 cm., når de står og venter på bussen og / eller snakker med venner midt på fortorvet, for at man diskret kan snige sig forbi:

   Nej, ASTA, jeg mener faktisk at vi alle bør respektere hinandens tilstedeværelse, og forsøge at dirigere efter evne, og min pointe er: det er sværere med barnevogn.

   🙂

   • Reply
    Janne
    6. februar 2015 at 14:27

    Du har SÅ ret!!!! Nutidensmor virtuelt High five til dig!

    • Reply
     Nutidensmor
     6. februar 2015 at 16:25

     Same at you 😀 TAK

  • Reply
   ES
   6. februar 2015 at 14:42

   “Altså, hvis man absolut skal have det halve børneværelse (barnevogn+kæmpe oppakning+lille barn som alligevel ikke kan fylde halvdelen af vognen ud), så kan man heller ikke forvente at folk springer til siden for en. Og mens ungen alligevel er lillebitte, hvorfor så ikke investere i noget mindre (især til bybrug) end sådan en kæmpe terrængående emmaljunga?”

   – At købe barnevogn kan være en ret dyr fornøjelse. Vi har den store emmaljunga og har i alt brugt 10-11.000,- kr., og min søn på 11 måneder er en lang dreng der på nuværende tidspunkt ikke ville kunne ligge i en mindre vogn. Skulle man bruge X antal tusind ekstra, på en mindre vogn, bare for at tage hensyn til andre som synes ens vogn er for stor?
   Stor oppakning er rimelig nødvendigt nogengange. Rent tøj, evt. overtøj. Pusleting. Flasker. Modermælkserstatning. Kogende vand (kold og varm).. Du kan vel i øvrigt være ligeglad med, hvor meget vi stabler over og under vognenen, det får den jo ikke til at fylde hverken mere eller mindre på stien.

   Dit indlæg lyder som noget jeg selv ville have skrevet da jeg var 22 år, single og uden børn.

   • Reply
    Nutidensmor
    6. februar 2015 at 15:55

    HURRA!

  • Reply
   Trine
   6. februar 2015 at 14:50

   Nårh ja. Kender følelsen. F.eks hader jeg også det faktum at mennesker vælger at blive gamle. De både går langsomt, kræver plads i bussen. Not.
   Face it.

   Mødre, børn og deres transportmidler er langt mere nødvendige i gadebilledet, end emsige mennesker der irriterer sig over småting. Nogen skal jo vokse sig store og stærke og bidrage til velfærd og fremtidige generationer 🙂

   • Reply
    Nutidensmor
    6. februar 2015 at 15:55

    Haha, jeg læste først din kommentar som at du synes mit indlæg er åndssvagt, og at barnevogne skal skride, men så så jeg det var dig 😀

 • Reply
  Tine // Frøken fregne
  6. februar 2015 at 14:12

  Den kommende alenemor klapper lige sig selv på skulderen og føler sig sej! Og lidt bange. Så må vi se hvilken følelse der er der om et år når jeg render forvirret rundt og prøver at få livet til at hænge sammen med en knap etårig purk 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   6. februar 2015 at 16:27

   Årh nej åh nej Tine, jeg håber ikke du tænker “opgaven” er sværere, ud fra mit opslag!
   Jeg tænker faktisk mere det handler om MIG og mit mod, mit overskud, end det at være alenemor. Jeg er sikker på det er noget du kan, og klarer til UG!
   Som alenemor eller far, som forældre i et forhold kan vi alle miste overblik og lave fejl -det må du altså huske!
   Du er sikkert den sejeste Tinemor!

   • Reply
    Tine // Frøken Fregne
    6. februar 2015 at 16:54

    Bare rolig, det gør jeg ikke 🙂 Jeg VED at det bliver en hård opgave, men man kan sige, at fordelen er, at jeg aldrig kommer til at have prøvet andet – Jeg tror det er væsentlig hårdere hvis man midt i det hele, skal gå fra 4 til 2 hænder 🙂
    Jeg glæder mig bare sindssygt meget til min lille mand kommer ud og har heldigvis haft nogle måneder til at vænne mig til tanken om, at vi ikke kommer til at være to om det, selvom det var meningen. Og i den sammenhæng, så er det fedt at kunne læse om, at det heller ikke er perfekt bare fordi man er to. Min største opgave bliver, at lade være med at sætte uopnåelige krav til mig selv. Og der er det altså guld værd at kunne læse en blog som din, og blive mindet om at det aldrig er 100% lyserødt ligegyldigt hvad situationen er 🙂

    • Reply
     Karoline
     6. februar 2015 at 23:11

     Hej Tine. 🙂

     Som efterhånden rutineret enlig mor, så kan jeg fortælle dig, at det til tider er pissehamrende hårdt. Men for det meste er det bare rutine og hverdag. Jeg har aldrig prøvet at ha’ 4 hænder. Og her knapt 3 et halvt år efter, at jeg fik min datter, så lever vi begge 2 stadig. Hurra! ;P
     Du er så velkommen til at skrive til mig, hvis du har brug for at høre en andens historie og tanker omkring dét at være enlig mor. Og ellers så er du velkommen til at læse med på bloggen. 🙂
     Held og lykke med det hele! Det hele skal sgu nok gå. 🙂

     • Tine // Frøken Fregne
      7. februar 2015 at 20:53

      Åh TAK Karoline! Har lige skimmet lidt på din blog og den kan jeg se at jeg bliver glad for! 🙂 Jeg tænker også, at det handler om at få opbygget en god rutine omkring det hele og som dig er jeg så mega heldig, at have et bagland der bare støtter 100% op. Især min mor (som jeg pt bor hos).
      Ja for satan! Det skal nok gå 😀

 • Reply
  Janne
  6. februar 2015 at 14:13

  Den med koppen lavede min mor også altid… Forskellen var bare, at jeg var 10 år og der altid var hvidvin i min mors kop :-/

  For 5 år siden, fik hun heldigvis hjælp til at få kaffen tilbage i koppen, og der har den været lige siden 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   6. februar 2015 at 15:56

   Ej, kære Janne. Det er jeg ked af at høre.
   Skønt hun er tørlagt!

 • Reply
  Dorte
  6. februar 2015 at 15:11

  kan allerede på nuværende tidspunkt oplyse dig om at Rema1000 til jul (altså i det herrens år 2015) får nissedører i deres julesortiment! Så nu er du “advaret”! ;0) eller oplyst om du vil!! Og du har nu ca 9 måneder til at opdigte små sjove nisse anekdoter! Hahaha!

  • Reply
   Nutidensmor
   6. februar 2015 at 15:55

   ER DET SANDT?
   Må.HA!

 • Reply
  Helena
  6. februar 2015 at 15:22

  tak endnu engang for et herligt fredagsgrin 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2015 at 20:57

   Hvor er du sød! Her er et tak til dig, for at du gider at læse med. Dog mega forsinket 😀

 • Reply
  Esther
  6. februar 2015 at 15:25

  “Ja, vær varsom, når du ser en babyvogn med en mor bag”

  “måske du skal overveje at flytte dig og respektere vognen.”

  Yay, endnu ét af det der “jeg-har-fået-barn-og-er-nu-liiiidt-klogere-på-livet-og-vigtigere-end-alle-andre” indlæg.

  Tillykke, hvis dit mål var at lyde fordømmende, hellig og bedre end andre, så er dit indlæg perfekt!

  Hvis det var et forsøg på at være sjov, så tror jeg at du skal prøve igen.

  • Reply
   Nutidensmor
   6. februar 2015 at 15:54

   Hej Esther
   Tak for dit bidrag her til indlægget 🙂 Det var på alle måder konstruktivt.
   Hvis dit mål var at give mig en knude i maven, da jeg står og skal ind og hente min datter i vuggestue, så er dit mål nået.
   Hvis dit mål var at give mig en følelse af at være misforstået, så tillykke igen 🙂
   Jeg leger på ingen måde hellig, jeg siger ikke jeg er bedre, end andre, eller ikke begår fejl (det er sådan jeg forstår ordet “hellig”), jeg taler blot af erfaring, og skriver kort om mine daglige oplevelser i trafikken – det synes jeg ikke gør mig bedre end dig (antager du er en af de gående, uden børn).
   Hvis du nu lige bruger 2 min. på at læse kommentarfeltet vil du se at jeg netop skriver at man med barnevogn bør være lige så varsom og respektfuld.
   Hvis du vil forsøge bruge din tid bedre, end du har gjort her, så prøv med det -og så vend tilbage. Det kunne da være sjovt 🙂 Ellers tænker jeg din sure kommentar var lidt nytteløs, desværre.
   Knald god weekend til dig!

  • Reply
   Lise
   6. februar 2015 at 17:29

   Sure citron – ja det var nogenlunde lige så konstruktiv kommentar som din Ester…

  • Reply
   Mortileen
   6. februar 2015 at 17:53

   Ej, Come on, Esther! Du mener forhåbentligt ikke det her alvorligt?!

   – tænk at man kan blive SÅ provokeret af et SÅ sjovt skrevet indlæg ..
   Jeg syntes at du, Nutidensmor, rammer lige spot on!
   OG så vil jeg sige til jer, der mener at man ‘bare kan vælge en mindre vogn’, at vi faktisk havde en af de små combivogne, da vores dreng var lille – endda med svinghjul, så det skulle være nemmere at styre UDEN OM folk- men ved i hvad? DET GØR SKU INGEN FORSKEL! Men okay, næste gang jeg skal ind og handle, så tager jeg da bare barnevognen på ryggen, så jeg IKKE er i vejen!

 • Reply
  Kristine
  6. februar 2015 at 17:53

  Havde egentlig aldrig tænkt over det med barnevognene fra den vinkel – men kommer nok til selv at have det sådan til August når mit barn kommer til verden.
  Men er helt enig, selvom jeg ikke havde tænkt det før.

 • Reply
  cdstrand
  6. februar 2015 at 20:40

  Barnevogne fylder og det kan være nederen! Både for de personer som bliver nød til at flytte sig.. Men som mor synes jeg også til tider den er pisse irreterende.. Nu er det jo ikke fordi jeg nyder at optage så meget plads i bybilledet eller skubbe rundt på en tung klodset vogn. Nyder heller ikke at støde ind i ting, der er jo nærmest ingen butikker hvor der er plads til vognen. Men den er jo uundværlig når man skal fragte de små mennesker og helt ærlig, biler og cykler fylder mindst ligeså meget og irretere ligeså mange mennesker dagligt

 • Reply
  Trine
  6. februar 2015 at 20:45

  Jeg synes du er helt vanvittigt morsom!
  Og indlægget stråler langt væk af humor.. Jeg kan virkelig se mig selv i det du skriver – og det er sgu skønt!
  Jeg har svært ved at forstå hvorfor nogle folk gider læse din “mommyblog” hvis de ikke kan relatere til og forstå indlæggene.
  Tænker der findes mange andre gode blogs de kan læse istedet..
  Tak for dine indspark både her og på IG – det er et frisk pust i hverdagen! Jeg er glad for at du har fundet blog-pennen frem igen 🙂

 • Reply
  Line
  8. februar 2015 at 12:00

  Hey, den med barnevognen er jo et gammelt irritations moment!

  Er det ikke sådan at før man får børn tænker man, at bare fordi du har været så dygtig at føde et barn, giver det dig ingen ret til at styre din barnevogn som var det en damptromel, hvor alt og alle skal springe for livet! (Sådan tænkte jeg da, ha ha)

  Efter to børn:
  Forstår man pludselig og lysten til lige netop at bruge barnevognen som føromtalte damptromel kan være stor!

  Men som med alt andet så handler det jo ganske enkelt bare om at tage hensyn til andre! Jeg holder så vidt muligt til højre, da det ligesom er den uskrevne regel i lande hvor man har højre kørsel! Jeg forsøger at se fremad i “trafikken” kommer der længere fremme en rolator på kollisions kurs så trækker jeg ud! Er det almindelige fodgængere regner jeg med at det kender til ” hold til højre reglen”! For det er sgu hårdt at zig zagge sig gennem byen!
  Fatter folk det ikke kan man altid bruge fuld stop reglen! For når man stopper op og venter så går folk udenom;)

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2015 at 21:01

   Haha Line!
   Jeg ELSKER din kommentar 😀
   Jeg kan godt se hvad du mener med damptromle 😀 Jeg er da selv, med tiden, blevet mere og mere irriteret over manglen på respekt, og jeg kan da godt se at ved nr. 2 barn bliver man total gak gak 😀 HAHA

 • Reply
  Anne
  8. februar 2015 at 12:27

  Du skriver hvad vi andre ofte tænker – tak for det! Så må man jo mene hvad man vil, men jeg tør godt stå ved at jeg er 100% enig i alt hvad du skriver. Og så irriteres jeg for eksempel generelt mere over cykelryttere, der insisterer på at cykle i kærestetakt og/eller på vejen (gerne midt på den), selv om der er anlagt en ganske udmærket og bred cykelsti og sure, gamle mennesker, end jeg hidser mig op over barnevogne i trafikken. Men det er nok fordi jeg hverken kører på cykel eller er særligt sur og gammel

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2015 at 20:58

   Hej Anne!
   Tak for din kommentar :-)!
   Jeg er helt enig ift cyklisterne (men jeg kører heller ikke på cykel 🙂 )

 • Reply
  Janni
  8. februar 2015 at 16:09

  Mærkeligt som folk uden hunoristisk indsigt har så svært ved at læse og forstå dit indlæg! Æv ester og asta, og held og lykke når i får børn.

  Mvh hende med monstervognen, som efter hun har fået barn faktisk føler sig lidt klogere og lidt mere hellig.. Er jeg på gåben, så flytter jeg mig fx altid for vognen, også dem i kærestetakt.

  Til dig, nutidensmor, tak for rare indlæg, smukke billeder og props til din fine måde at være mor på

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2015 at 20:59

   Til dig, Janni:
   Tusind tak! Det er sgu lidt sent jeg svarer dig, men læste din kommentar med det samme, og blev glad!
   Jeg synes du har ret til at fylde en masse med din monstervogn 😉

 • Reply
  Astrid
  12. februar 2015 at 15:01

  Utroligt så meget det med barnevognene får folks pis i kog… Jeg har ikke haft de store problemer med at folk ikke vil flytte sig på fortovet. Men jeg har adskillige gange bedt tydeligt rørige og raske mennesker om at skride ud af elevatoren så jeg kunne komme til.
  Selv en lillebitte kombivogn er nemlig tung sådan at bære op ad trappen. Og når nu jeg stod med en barnevogn, der formelig dirrede af den unge, der vrælede i vilden sky, så kunne det jo være, at jeg havde en lille bitte smule mere brug for at komme med den første elevator end dem der kunne tage trappen.

  • Reply
   Nutidensmor
   20. februar 2015 at 21:56

   Bor du også i Aarhus (Bruuns Galleri) 😀 ? Det er nemlig storslemt der – og det handler om EN HALV etage.. Hvor der er RULLETRAPPER 😀

Skriv et svar