Hell-No Kitty og mig-tid

Herre jemini, hvor hader jeg at tage fejl.

Først og fremmest:
“Du får aldrig tid til dig selv”
Dén kommentar fik jeg, da jeg ventede mig (et barn selvsagt). Jeg så på vedkommende, der spyede sin bedrevidenhed ud over mig, som var det gnasket broccoli på nyvasket gulv, og tænkte: hold nu bøtte mor-dame!

Hvis man ikke må tælle de 3,5 sekund med, hvor barnet ikke har opdaget, at man er gået på toilet, og man har nok fred, til lige at tisse 1/2 dl. i alenehed, så har vedkommende da ret. Alligevel. Pis.
“Tid til sig selv” er måske et sådan lidt bredt begreb, som måske også kan henlede tankerne på selvforkælelse, men jeg får da klippet tånegle en gang eller to om året, og tager mig da nogle gange tid til lidt pampering, ved at klatte noget Chanel bundslat neglelak ovenpå den allerede (næsten ikke)eksisterende, krakelerede Chanel neglelak.

“Tid til sig selv” kunne måske også være at få læst det nye Costume, som jeg i et svagt øjeblik kom til at takke ja til at binde mig til. Sådan abonnements mæssigt altså. Jeg stod og varmede en frossen Mou suppe op, med et barn, der ikke ville slippe mit bukseben. Resonerede mig frem til at jeg hurtigst slap af med sælgertypen, hvis jeg bare sagde JAJAJA, til alle hendes forslag. Og bum! 6 måneder senere havde jeg så 6 uåbnede Costumeblade. Og hvad kan man bruge det til? Se hvordan man spillede moderne 1/2 år tidligere?
Ej, de ryger sgu nok ned til den lokale damefrisør.

Nå, men tilbage til den der allerede-mor, der legede bagklog overfor mig, den upcoming mor.
…..Det er faktisk noget vi gør – sådan når vi får muligheden, ikke? Altså, forsøger at forberede andre på det vi selv lige har gennemgået.. Eller advare dem? Er det det vi gør? Pakket ind i råd selvsagt! Personligt venter jeg selv (i spænding) på at de spørger om råd. Så springer jeg til!
“Bare så du ved det, så er det ikke dig, der er verdens navle mere. Det er faktisk vedkommende, der pt. befinder sig BAG din navle. Det er life of the party de næste 17 år” (jeps, jeg regner med at jeg kan sende hende tidligt afsted i en eller anden forældrekøbs 1-værelses længere nede af gaden).

Mit mål er måske nu at modbevise hende damen lidt.. Ikke fordi jeg tror hun læser med her. Det ville være underligt, for jeg mødte hende bare henne ved porren i Føtex en dag, jeg var ude at forsøge at købe ind til en suppe (førnævnte Mou kom på banen i stedet). Hun har nok lidt ret, jeg er ikke god til tid til mig selv. Som det er nu!
– MEN nu har jeg besluttet at jeg vil udvise mit vokabularium og øve fremmedord (jeps, jeg forkæler mig selv, geeky style). På den måde gør jeg noget godt for mig selv – jeg lærer at formulere mig bedre, jeg har større sandsynlighed for at vinde diskussioner (alle ved man bare skal sige noget, som de andre ikke forstår, for at få sidste ord), mine blære-skills bliver i den grad højnet og så kan jeg vise damen der, at hun tager lidt fejl! – Jf. herre jemini.

Der var også forresten engang en, der skide rapkæftet sagde, at jeg da nok skulle ændre mening en dag (ja, igen en af de der anden gangs fødende), dengang jeg proklamerede at Hell-No Kitty ALDRIG skulle sætte en pote i min resistens……. Det kan godt være jeg ændrede EN SMULE mening, men jeg havde valget mellem at køre Dankortet igennem, eller stå til ansvar overfor en centervagt, der beskylder mit barn for tyveri fra H&M. Så nu er den fine lillepigeafdeling i hjemmet, med knækkede farver af pasteller smadret af en kinesisk kat. Mon ikke hun tager sine andre venner med en dag? Måske lidt Disney? Det kan jeg desværre ikke afvise.
…”Whatya gonna do, whatya gonna do, when Shitty Kitty comes for you?”
 photo DSC_1401_zpssn55nuri.jpg

Læs også

1 kommentar

Skriv et svar