Jeg tager sgu chancen!

 photo DSC_0084_zps0wihltz6.jpg
7.9.13 for det ikke bider mig i røven!
Som jeg skrev i indlægget om “jinx”, så BURDE jeg være bevidst om at det er farligt at komme med vovede udtalelser. …men jeg tager chancen, for efter mange indlæg og megen frustration over svære putninger og usammenhængende søvn, så har jeg nu brug for at RÅBE op, med min ja-hat på:

NU KØRER DET SGU!

I forhold til den gode putning kommer det sig rent faktisk af hjælp fra jer!
Jeg skrev et opslag på Instagram, i frustrationens tårer og sved, om hvor svært hele soveseancen var, fordi Augusta kørte sig selv helt op, og blev helt bimmelim. Der gik over 1 time, før hun sov. Hun blev vred og frustreret og kunne stå og råbe alt fra:
“AUGUSTA LAVE PERLER” til “MERE MESTER JAKOB”, og kunne generelt ikke finde hoved og hale i hvornår showet var slut.
Vores taktik var, og har hele tiden været, at være i rummet med hende, til hun sov.

Med jeres respons og råd, med jeres erfaringer, kom jeg frem til at hun jo altså også var pissesur over at jeg var i rummet, så jeg kunne lige så godt bare gå ud jo.

7.9.13 – i OTTE dage i streg har jeg ikke været inde ved hende, for at lægge hende ned igen, mere end een gang pr. putning. Det er helt vanvittigt.

Vi læser bog, vi får en slurk vand, vi synger Mester Jakob og den der fra Kasper og Sofie i alt for højt toneleje een gang, og så går jeg ud. Hun bliver sur kort, og så falder hun sgu i søvn!
Hun vågner normalt så en enkelt gang eller to, mellem 19/19.30-6/7, der får hun en slurk vand, og indimellem kommer op til os.. Og det fungerer faktisk fint nu (og kører ikke helt på samme måde, som jeg skrev om hér)

Jeg tillader mig lige at spise en bolle med Nutella – og smør under – for det er sgu skønt! TAK!

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Majbritt
  22. april 2015 at 11:32

  Wee hvor fedt

  • Reply
   Nutidensmor
   24. april 2015 at 13:22

   JA 🙂 !

 • Reply
  Kirsten
  23. april 2015 at 0:07

  Hvor fantastisk at høre!!! A win is a win no matter how small. Havde selv problemer med min datter og puttetid og havde lyst at råber ud til alle på gaden efter den første to natte!
  Det kan kunne går bedre. nu har i begge to tid til jer selv og er sikker på du er mere afslappet ved puttetid! Ellers har du sku fået lidt erfaring og kvalitet Nutella tid den sidste uge

  • Reply
   Nutidensmor
   24. april 2015 at 13:22

   Hvor er du sød! Tak for din gode besked, og din forståelse. Vi går vel alle gennem søvnbesvær på et tidspunkt.. nogen mere end andre. Nu vil jeg råbe lidt ud af vinduet 😛

Skriv et svar