Personlige gaver

Jeg er simpelthen nødt til at dele disse to ting med jer!
Augusta har, som allerede nævnt, noget af et fødselsdagsmarathon (på den gode måde selvfølgelig), så selvom det først er torsdag hun fylder [DO ÅR], så har hun fået en håndfuld skønne gaver.

Jeg vil lige vise jer disse to gaver, som er givet med lige så meget kærlighed, som de andre hun har fået – disse to er bare særlige fordi de er costume made (indsæt korrekt dansk ord. Jeg kan ikke komme på det).

– Men jeg vil gerne lige slå fast: INTET i dette indlæg er i samarbejde med nogen som helst – det vil jeg altid skrive, så det er tydeligt, hvis det var tilfældet 🙂

Min Bedste Bog havde jeg allerede set den, fordi LorteMor havde lavet et indlæg om den (HER), og var selv tæt på at bestille den, men jeg fik af en eller anden grund aldrig bestilt den. Var dog igennem alle de features der er, ift. at gøre den helt personlig, og den er virkelig grundig – det er hvad jeg elsker ved det færdige produkt. Det er AUGUSTAS bog, og historie, til punkt og prikke.
 photo PicMonkey Collage_zpsuv3uyyqx.jpgMin dejlige veninde Lisa har siddet i sin stue og udfyldt ting som: personer i historien (Lisa og Augusta), yndlingsfarve (gul), yndingsmusiker (Rick Astley – men det er måske mest farens 🙂 ) osv., så bogen er helt særligt til hende.

Jeg synes virkelig den er fin, og konceptet er da så sødt. Hvilket barn vil ikke læse om sig selv, og genkendelighed fra eget liv?

Min Bedste Bog kan købes HER

Den anden gave jeg gerne lige vil vise jer er denne illustration, som straks skal op og hænge!
 photo dora_zps48d0q91z.jpgJeg vil gerne starte ud med at sige: jeg troede ikke jeg ville blive denne type mor.
Jeg havde meget høje tanker om min evne til at være standhaftig, og holde Hello Kitty og andet farverigt gøjl, udenfor min hoveddør, men som mange af de andre høje tanker jeg havde haft, er de røget ud af vinduet og erstattet med at jeg bare gerne vil gøre det, som gør Augusta glad.
Jeg hader Kitty. Jeg hader måske også Dora The Explorer… lidt – men det er mest på grund af hendes sidekicks: Kortet og Rygsæk, hvis jingles er ørehængende og ørerpropindbydende. Men ikke desto mindre har jeg pænt accepteret Augustas kærlighed for disse overgearede tegneseriekarakterer. Og omfavnet det. Jeg har i hvert fald selv være i H&M og mere eller mindre frivilligt købt gejl med hendes venner på, bare for at se hendes store blå øjne blive endnu større, og få de små tykke hænder til at klappe af begejstring.
…så selvom jeg ikke ville være den type mor, der har et barn med Kitty og Dora kærlighed, så er jeg stolt af at jeg kan se bort fra det, og glæde mig på hendes vegne.. Og så skrækkelig er det måske alligevel heller ikke 🙂 ?
Og tegningen her er da det sødeste jeg har set fra Dora – helt personligt, med Augustas yndlingsting, men helt i Dora-ånd!

Illustrationen har Simone Thorup Eriksen kreeret, efter at jeg i et lidt desperat moment søgte efter Dora merchandise på Instagram (fordi en sælger havde brændt mig af).
Så et par dage efter mit opslag, stod er pludselig en flot Post Danmark fyr ude foran min hoveddør med denne skønhed af en gave. Meget overvældende!

Vi følger hinanden på Instagram, og er på den måde lidt med i hinandens liv, på den der kiggen-over-skulder-måde,  men det at sende en fødselsdagsgave til Augusta var sgu super fedt gjort af hende!

Simones Instagram er HER

Jeg glæder mig til hun ser sin elskede [Donna] i overmorgen!
 photo image3_zpspv8dmd2o.jpg
 photo image2 kopi 2_zpslowlalrv.jpg

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Mette Kristensen
  6. maj 2015 at 8:20

  Super fine gaver.

  Har lige et spørgsmål omkring bogen. Der står inde på siden at man skal skrive navnet på den voksne, som passer barnet. Nu har du jo læst hele bogen, vil du vurdere det kan skiftes ud med et barns/to børns navne. Tænker at mine børn kan give bogen til deres fætter når han bliver to år, men så er det jo enten “Dicte” eller “Dicte og Esben” der skal stå i bogen. Jeg kan ikke se hele bogen inde på siden, så kan ikke selv se om det går an eller om der er nogle steder det ikke vil passe ind.

  • Reply
   Nutidensmor
   6. maj 2015 at 9:18

   Hej Mette 🙂
   Ja, ikke :-)?
   Jamen i den bog vi har fået (den med raketten), så skal “den anden voksne” være en voksen, der står f. eks. at “Det er længe siden (Lisa) var barn”, så i min optik passer det måske ikke ind med et barnenavn. Men kan godt se det kunne være hyggeligt med en søster/bror i historien!
   Ellers prøv at skrive til dem – måske der er en af bøgerne, hvor det er muligt 😀

 • Reply
  Elliliv
  8. maj 2015 at 21:36

  Jeg synes det er så sjovt det der med at man har et standpunkt til man tager et nyt. Jeg er kun 5 måneder inde og kan allerede mærke mine principper smuldre mellem fingrene på mig :joy: Alle mine dusede rudolph steiner værdige rangler, bliver allerede nu erstattet af larmende lort fra Babysam. Jaja.. det skal nok gå galt for mig også. Hello Kitty venter sikkert om hjørnet inden jeg aner det. :sweat_smile: :ok_woman:

 • Reply
  Katrine
  9. maj 2015 at 17:49

  Hvor er det bare en fantastisk idé med den bog!!
  Den skal jeg helt klart lave til min datter, der snart bliver 4. Hun er (som så mange andre børn) så glad for at høre, se og læse om sig selv 😉
  Tak for tippet! Også selvom det ikke er sponsoreret 🙂

Skriv et svar