Alle har ret til et liv uden HIV ♡

Nu er jeg jo ret ny i dette blog-game. Inden august sidste år havde jeg ingen muligheder for at “komme bag kulisserne”, og firmaer tog altså ikke fat på mig, på samme måde, som de indimellem (ret ofte) gør nu, hvor jeg er begyndt at skrible på min egen hjemmeside.
Men jeg er fortsat meget overrasket, når jeg modtager en invitation, hva’ end det er i min mail indboks, eller min gammeldaws postkasse, til at komme til et event.

 photo DSC_1362_zpsk2bhghky.jpgbObles, som er nydeligt repræsenteret i vores stærekassehjem, havde sendt mig en invitation til et mors dag event (selvom det først er i morgen), og dét har jeg glædet mig til, lige siden jeg fik den.
Et særligt event var det – nemlig i samarbejde med AIDS-fondet og Ønskebørn.

Disse tre er er gået sammen om kampagnen “En generation uden HIV”, der siden 2013 har arbejdet for at give gravide HIV-smittede kvinder adgang til medicin, for at forebygge at barnet bliver smittet ved fødslen.
bObles har så, for at udbrede budskabet, redesignet Elefanten – nu med babyelefant – i AIDS-Fondets røde farve.
For hver af de store, røde Elefanter, der sælges, går 100 kr. til denne pisse vigtige kampagne. Der kan også købes en lille en, og en sød nøglering.

Pengene går til medicin, for at forebygge smitte fra mor til barn, og vi fik at vide, at siden 2013, hvor de startede er antallet af  børn, der starter livet som HIV-smittede, næsten halveret. Men det er altså desværre stadig 500 børn. OM DAGEN.
Det er en vanvittig og sørgelig statistik, som jeg syntes I lige skulle have med…

Jeg havde tidligt om morgenen fået pakket Augusta og vores pakkenelliker sammen – hvilket altså altid er en udfordring, når man ikke har mere end to voksenhænder til det hele.
Morgener er bare særligt udfordrende – har jeg ikke ret? Det handler måske især om at man er træt. Og barnet er.. Også selvom det altså ikke er mig, der vækker hende kl. 06!

Kæresten er i det vestligste Jylland, på en årlig herreturs weekend, så jeg er alenemor for en stund. Det var noget med en masse øl, drengesnak og hemmelige planer, som jeg faktisk helst undgår at blive indviet i 🙂 – fædre skal jo, som mødre, også have lidt alenetid med vennerne.
(Jeg skuler lige dette minut lidt i kalenderen, efter hvornår mon det er min tur!)

Nårhmen der kl. ni nul dut arriverede mit lift: Marie, som har bloggen, designloverfashionmother.dk, med det mest misundelsesværdige hjemmesidelayout. Ikke at jeg går synderligt op i den slags, eller har forstand på æstetisk udtryk på internettet, men jeg kan da se hendes er da særlig pænt!
Marie havde spændt sin datter Agnes fast på bagsædet, og jeg gjorde det ligeledes samme, med Augusta.
Sammen drog vi til Hårsøns (også kaldet Horsens, for normale mennesker), til Ønskebørn, for at se hvad bObles og AIDS-Fondet havde strikket sammen. photo DSC_1353_zpsp1o1jywh.jpg

Silas havde ungerne i sin hule charmehånd. De var bare klar til dans!
Forrest ses
Augusta og Maries skønne Agnes.

– Og sikke et arrangement! Blogger-børnene boltrede sig lystigt i de mange tumlemøbler og Silas Holst (ja, den smækre dansedreng) stod for et brag af en undervisning for unger (og voksne!).
Der blev rystet, klappet, hoppet og drejet rundt, og ungerne morede sig. Selv Augusta åbnede op til sidst, og rystede med til musikken 🙂
Silas er ambassadør – og det er velvalgt at bruge ham! Han er sgu likerble og dygtig.

Augusta havde en knaldhamrende hyggelig formiddag- også selvom man kan være lidt genert i starten 🙂 Vi fik tumlet og hygget, talt med medbloggere og hørt om det vigtige budskab, og denne kampagnes fine mission og vision.

På Instagram kører denne treenighed af firmaer en konkurrence, for at bakke ekstra op om kampagnen “En generation uden HIV”, hvor du kan vinde en danseoplevelse med Silas, for hele familien.
Det du skal gøre er at tage et billede med dit barn på den røde bObles elefant (f. eks. i en Ønskebørns butik, eller hvis du har den derhjemme), uploade det på Instagram og skrive #dansmedsilas og # hvilken Ønskebørn du er i.

Jeg håber I har en dejlig lørdag, der hvor I er, og hvad I nu laver!

KH!

Læs også

1 kommentar

Skriv et svar