Insta-moms packing be like…

Instagram-moms tasker er altid pakket meget flot og med overraskende lidt af hvad jeg vil betragte som nødvendigheder på en weekendtur.

I morgen drager min bette familie og jeg til det vestligste af Jylland og i den forbindelse skal jeg samle podens vigtigheder, og tænkte:

Det kunne da være meget morsomt at prøve at samle en taske, som jeg ser “Insta-moms” gøre det. Ikke fordi noget er mere rigtigt, end andet. Vi gør det bare en tand anderledes, når vi ser vores snit til at forlade vores hjem.
(Also known as: flygte fra virkeligheden – og stærekassen)

Så må I gætte hvilken er min.

 photo 2015-05-12 18.01.31_zpsrrwg7xgd.jpg♡ Så det tid til en bette get-a-away kærlighedstur til osJeg har spenderet den halve eftermiddag med min non fat latté i mit @RoyalCopenhagen krus #RoyalCopenhagen #RC4ever på at pakke elsklingens egen @MilkCopenhagen #MilkCopenhagen taske Bodyer: @WheatDK #Wheat Cardigans ( #MUSTHAVE til de kølige stunder) @ChristinaRohde ( @SS15) og @MagasinDuNord Heldragt: @MagasinDuNord #Magasin #Børnemode #Babyspamstagram #StylingMyBag Hjemmesko fra: @ByClara Bamse fra @JellycatOfficial #Jellycat #Madkasse @Sebra #TøjStylist #StylingMyKid

 

 photo 2015-05-12 18.09.58_zps0tk6et47.jpg
LET’S GO!
#EnMasseLortViFårBrugFor
1000 sutter
Astmamaske
Grimme bamser (#SomHunElsker)
Hell Kitty undergøjsere
Hell Kitty børste
#TheHellKittyAntiFanClub
Tøj. Som jeg antager er rent.
Og meget mere!
SES!

Altså, jeg vil sige at der er vel fordele og ulemper ved begge pakkemetoder – hvis jeg sådan lige skal afrunde og konkludere på mit mini-eksperiment. Og det bør jeg da.

Ved pakning 1 var den klare fordel da at alt matchede godt.
– Og (OG!) det er pænt på et billede.
Ulempen: mangler en del. Så var jeg sgu nok nødt til at rende hovedløs rundt indre Lemvig, holde styr på helligdage og butikkernes lukkedage mv.
Et værre besvær.
Men æstetisk godt utryk!

Ved pakning 2 er der en god forlempe (gid det hed det!) i at man har alt med. Det ligner næsten Augusta har bidraget til indholdet (fordi det har hun).
Ulempen: Nu ligger alt mit vasketøj på sengen, så jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre, når jeg skal sove.

Her tænker jeg så…
Hvorfor ikke tage den en tangent videre?
Forsøge at >fremtidsforske< en smule? Reflektere over det næste?

Jeg er kommet frem til:

THE NEW! Insta-moms be packing like:
 photo DSC_1621_zps8neicikp.jpg
#TheRoyalLoveKubus
Quadratisch, rund, cylinderformet, (nicht so) praktisch und / aber GUUUUT
– Und moderne
Nu med gå-væk-rød-røv-creme
Dyrekort (det eftertragtede, naturligvis)
Tandbørste
Og tøj. Der var kun plads til tre styk dog.

 

Læs også

14 Kommentarer

 • Reply
  Mette Kristensen
  12. maj 2015 at 19:32

  haha, spot on. Bliver altid overrasket over de billeder på IG med pænt pakkede pusletasker hvor der kun lige er en ble, fint pakkede weekend tasker uden alt muligt lort eller børneværelser som ser ud til de er tage ud af bo bedre.

  Men jeg tænker også om de ikke blot viser noget af det de har pakket, så billederne bliver pæne, farve koordinerede og enkle? Det samme med børneværelserne, det forhåbentligt billeder af et (op)ryddet værelse og ikke tegn på der ikke findes legetøj i hjemme 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   12. maj 2015 at 19:43

   Jo, helt bestemt 🙂

 • Reply
  Maibritt
  12. maj 2015 at 19:45

  Jeg elsker dig altså lidt

  • Reply
   Nutidensmor
   12. maj 2015 at 19:47

   Mmmmm, det er en skøn kommentar, på sådan en grå tirsdag!
   (- men det ville den også være, hvis det var på en solrig lørdag)
   TAK!

 • Reply
  Maj // By-maj.dk
  12. maj 2015 at 19:49

  SÅ godt !! Det er fandme humor på højt plan det der 🙂 Det reddede lige min aften (emoji der græder af grin ) 🙂

 • Reply
  Louise S
  12. maj 2015 at 20:51

  Åh gud, hvor er det altså befriende med typer som dig i blogland!

 • Reply
  Mia N
  12. maj 2015 at 20:57
 • Reply
  Kirstine Roland
  12. maj 2015 at 21:20

  Hahahaha genialt!

 • Reply
  Helena
  12. maj 2015 at 22:59

  Endnu engang gør du det igen skønne Johanne. Aftenes bedste grin:-)
  Kan I nu have en fantastisk miniferie til Lemvig med eller uden Royal-kaffe-krus 🙂

 • Reply
  Trine
  13. maj 2015 at 8:02

  MEGA-LOL

 • Reply
  Chris aka Blogger-mor
  13. maj 2015 at 9:43

  DØR AF GRIN! 😛 Hahahaha.

 • Reply
  Marie
  14. maj 2015 at 17:19

  Haha hvor sjovt

 • Reply
  Kerstin
  15. maj 2015 at 16:02

  Skønt indlæg! Jeg kiggede faktisk på den fine, prikkede taske forleden, men købte ikke da den praktiske del af mig vandt- der er jo intet plads i den! Ikea-poser derimod vinder altid når der skal pakkes herhjemme 😉

 • Reply
  Louise Højland
  17. maj 2015 at 21:31

  Hej Johanne. Jeg må altså lige spørge dig, hvor har du det Rasmus Klump sengetøj fra? Victoria er vild med Rasmus Klump så jeg vil rigtig gerne have fingre i et sæt

Skriv et svar