[ve æ fywer]

 photo PicMonkey Collage_zpsrnwcqxqp.jpgSom det har kunnet ses på Instagram har vi fem dage været i Wæstjyllan’.

Selvom jeg til mine dages ende vil holde fast i, at jeg taler nogenlunde rigsdansk, så kan jeg nok ikke løbe fra, at mit aarhusianske skinner pænt igennem min tale. Den er nu krydret med lidt påtaget vestjysk, som det altid sker, når jeg er her, ved æ wæsterhau’, og det er sgu da også et hyggeligt og særligt unik sprog I har herude, hvor vinden blæser lidt ekstra. I bytter f. eks. om på en og et, siger en hel del “møj” og så har I jo ord som [svaleskau] og hæn, som vi i den østlige del af landet altså ikke gør så meget i.

Jeg har sgu sovet til kl. 10 hver dag, takket være farmor og farfar, der sammen med datterbarnet altså er a-mennesker, spist mere skinkesalat fra Slagter Mortensen, end jeg egentlig vil indrømme det og generelt indtaget så mange hjemmelavede lækkerier, at jeg vil mene jeg kunne gå for en, der er i 4. graviditetsmåned.

Nu vil vi drage østover, med en ny kørselstaktik: køre lige inden hun burde sove, i forhåbning om at hun bobler i alle to timer, så jeg ikke skal agere bilklovn, der jonglerer med frugt, iPad og fællessang. Hun hader at køre bil og vi har aldrig løst den kode.

I morgen er det tilbage til virkeligheden, og det er ikke noget jeg glæder mig til. Bestemt ikke.
Gid det var weekend hver dag…
Så: lad mandagshadet begynde!

Tøjet, som der tit bliver spurgt til kan du finde her:
(Aff. links) De bedste og lækreste gummistøvler fra Aigle // Smørbløde regnbukser fra Wheat // Jakke fra Wheat, der også er vandtæt // Hue fra Huttelihut

Og pst! Se hvad jeg fik på vej hjem.
McNamenameNAM med LAKRIDS!
 photo image14_zpss5nrsnfh.jpg

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar