Lidt om hjemturs-lokkeri, rester og feber (…?)

 photo PicMonkey Collage_zpsxbsibd6j.jpgHun var godt nok ret så pylret, på vej hjem fra vuggestue.
Jo okay, jeg må da indrømme at det sjældent er en dans på roser, og den 15 min. lange gåtur med klapvogn involverer altid bestikkelsessnack.
Lidt ligesom sådan en human fælde I ved, hvor rotten går ind i stålburet, fordi der ligger et stykke salami for enden.. Sådan er det også hos os. Bare med barn, der glædeligt hopper op i klapvognen, hvis der er en nektarin. Eller en kiks. Pærer. Æble.
Hvad-som-helst-spiseligt.
I dag var sådan set samme ‘show’ i dag, men som det sker engang imellem i den ellers så smarte og komfortable klapvogn, så sagde det lige klik inde i den lille 2 års hjerne, og så gad hun ikke sidde der mere.
Det at gå ved siden af er jo også meget fint, hvis det så bare var at hun gad at holde i hånden, men.det.ville.hun.ikke, så hjemturen i dag var noget ala. mig, der holder Augustas ærme i hånden, og lokke-fodrer hende, med nyindkøbte rughavrefras, under let protest (fra os begge, faktisk).
Tog mig selv i at tænke om jeg bare kunne lave “en Hans og Grete”, og strategisk placere en rute af [frafalars], som Augusta omdøbte dem. Regnen ødelagde dog den plan, så det endte alligevel med at mor her måtte slæbe 13-kilo-barn (i protest!, hvilket nok gør opgaven 4,5xsværere) en indkøbspose og den førnævnte, ellers så fikse, klapvogn, der i sidevind er lidt for frisk.

Da vi kommer hjem… Ja, FØRST da vi kommer hjem lugter jeg lunten.
Eller ‘mærker varmen’ er måske mere korrekt. Hun er dvask, vil ligge tæt med 3xnullerbamse og sut og fire yndlingsprogrammer blev krævet fra hendes mund, allerede inden vi kunne sige hej til far, og allerede inden gummistøvlerne kom af, lå hun helt slatten i hjørnet af sofaen.

Vores tøm-køleskabet dag, som jeg nævnte på Instagram er så uinspirerede, at hvis der var diktatoriske og strenge upload-krav, på det så pæne og pyntede billedemedie, så var mit altså ikke kommet med. Måske jeg ikke engang måtte have en IG-profil, hvis der var en æstetisk kvote, der skulle opfyldes?
…den tager vi lige en anden gang.
Nej, jeg er ikke typen, der kan bikse festmåltid sammen, med picture-perfect granatæble salater, tofu og persilledækkede kartofler, for stå at kalde det “rester”, eller “tøm køleskabet”, næh fucking nej, hvis køleskabet ER halvtomt, så kan du sgu vædde med at det altså hverken er mozzarella, frisk basilikum eller bøfstroganoff fra i går, der huserer. Max. en ketchup, lidt pesto og måske noget suspekt pålæg, uden datomærkning.
Så i dag blev det pasta. (Frost)ærter. Vendt i pesto. Og kylling. Fra bagerst i vores bette fryser.

Og om det så var menuen, eller om det er den (eventuelle) halvsløjhed, der lurede, ved jeg ikke. Augusta spiste ikke en bid, og sover nu, en halv time / time, før normalt.

…og jeg sidder allerede og kigger i kalenderen og tænker ‘årh’.
Ikke noget med at dømme mig her! Det er naturligvis skide synd, og hun skal passes og plejes i hoved og bag, hvis hun er syg, men det falder altid lidt på de uheldige dage. Kender I det?
(Hurra for weekend om lidt)

Bette serviceinfo om rabatkoder!
Jeg har lavet et afsnit her på bloggen, som jeg vil forsøge at holde så opdateret, som overhovedet muligt, til jer!
Jeg har placeret en “menu” oppe i menu-linjen på bloggen.

Fra en computer, så ligger den her:
 photo Skaeligrmbillede 2015-05-28 kl. 18.38.08_zpsazqe9xid.jpg
Fra telefonen, hvis du nu ikke er i nærheden er en computer, så ser det således ud:
 photo image15_zpsxh5yp56n.jpg
Jeg har lige opdateret den med et par koder/fif om tilbud.
Klik her, hvis du vil lure 🙂

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  28. maj 2015 at 19:50

  Øv. God bedring med hende:-)
  Vi talte lige om forleden, at vores “opdragelsesstrategi” herhjemme er belønning med mad – så du er ikke alene:-)

 • Reply
  Michelle
  28. maj 2015 at 23:21

  Det er sådan nogenlunde på samme måde det foregår her når det er mig (uden bil og med lillebror på mave eller i barnevogn) der afleverer. Så går alting bare hurtigere når der kan lokkes med et eller andet. Nogle gange starter det allerede inden vi er kommet ud af døren for han skal jo også have sko og jakke på mens lillebror ligger og skriger fordi jeg, desværre, ikke har 4 arme til at gøre tingene med 🙂 Men hey, det virker altså

  Og god bedring med hende 🙂

 • Reply
  maya
  30. maj 2015 at 0:03

  instagram-worthy dinner eller ej.

  Efter at ha set billedet af din såkaldte uegnede instragram middag igår, har jeg virkelig cravet en god omgang sløjfepasta!
  så til aften stod menuen på farfalle med ærter, kylling og karry-kokos sauce, tofu og granatæblekerner go håååme. 😀

Skriv et svar