Ny hverdag, ny gay-kop og ny opdagelse: grøn [tiskon]

skaermbillede-2017-11-20-kl-21-42-30Arbejdslivets realiteter har for alvor taget sit indtog i vores liv!
Jeg er nemlig startet i praktik (1. lønnede, på pædagogseminariet), og hverdagen med privilegerede studietider er forbi. I hvert fald for nu, for det næste halve år.
Det skal nok blive helt godt det her, dét kan jeg mærke! Det bliver selvfølgelig dejligt at få en nogenlunde fast rutine, en masse søde kollegaer, og en fed børnegruppe, som man kan lave pisse mange sjove aktiviteter med, men for nu: hold op jeg er træt!
Når man går fra flere ugentlige ‘studiedage’ (dvs. man er hjemme, og læser) og undervisning, som oftest er fra 9-12-ish, så er omvæltningen til en helt almindelig arbejdsdag, i en børnehave med fuld fart på, altså lige noget helt andet.
Turen til praktikstedet er 30 min. lang, med skæppeskjøn offentlig transport, så vi skal op en hel del tidligere, end normalt. Augusta er aldrig afleveret før kl. 08, og oftest hentet før 15 eller 15.30, så det vil være nye tider for os alle, når mor her faktisk skal med bussen kl. 07.05 de fleste morgener.
Vi tager det i stiv arm. Det er jo sådan gamet er for den moderne familie (hvis der overhovedet er noget, der hedder det. Hvad laver de umoderne mon egentlig?)

Men i dag var det så min tidlige dag, dvs. jeg havde fri kl. 12, og tiden derefter havde jeg afsat til at tjekke endnu en børnehave ud (jeg har tidligere skrevet om mine tanker og besøg i Steiner børnehave).
Men pis også, det har jo fosset ned fra skyerne, næsten non stop i to dage nu, så jeg har boet i min regnjakke og mine gummistøvler. Det har sgu kunnet betale sig at at skeje ud økonomisk på den slags kvalitets udetøj – særligt når man er i institution!
Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg aldrig ville være typen, der klædte mig praktisk på – men heldigvis bliver man da klogere, og man kan da ovenikøbet slå to fluer med ét smæk OG knastør, selv efter en lang gåtur hjem fra vuggestue, med klapvogn, under et skybrud. Min jakke er fra Aigle, og den er knap så regnjakkeagtig, fordi den er lavet i noget lidt andet stof, der minder mere om en windbreaker, end en tyk og voksdug-agtig regnjakke!

Inden jeg tog den (alt for lange) gåtur til Augustas vuggestue, så var jeg også et smut forbi min elskede GLS-pusher.
Min pakke fra BR var nemlig kommet!
Hallo, KÆMPE, luksuspakke med den meget lyserøde og lettere kiksede-klædte Baby Born, nedsat til 149 kr.! Det var jo et kup!
– Og så købte jeg også en dukkeklapvogn! Det har jeg simpelthen luret så længe på, at mine fingre ikke kunne stoppes, så den blev altså også klikket hjem!
Mens jeg hang over disken i syv-elleve og den søde gut var ude bagved, for at finde mit online kup, så fik jeg øje på deres nye kaffekopper.
Normalt køber jeg ikke kaffe i syv-elleve mere – det ville være dumt, når vi nu har spenderet i en lækker Nespressomaskine derhjemme, men i dette tilfælde kunne jeg ikke lade være.
I plaskregnvejr, med to KÆMPE KASSER (…under armen) gik jeg nemlig hjem med et statussymbol:
Et: se mig! Jeg støtter Pride og er nede med homoseksuelle.
If you’re gay, that’s OK!
Fedt initiativ, 7/11!

En lang gåtur senere, stadig i øsregnvejr, en bæren-barn-ud-af-vuggestuen-og-lokke-med-figenstang-sceance senere står vi på vores vante hjemtursrute.
Augusta har helt faste ting, som hun SKAL se. F. eks. vinduet hos en hundefrisør, en blå port, svømmehallen, hvor vi står som to creeps, der lurer ind af vinduet, og “damen”, der ifølge Augusta altid fryser.
I dag bemærker hun så noget, hvilket jeg synes er ret skarpt observeret:

“Dame. Tissekone!”
Mig: ja, damen har en tissekone
Dame GRØN tissekone!
Dame græs tissekone

… og ja, det kan man da kun give hende ret i 🙂
Er der ikke nogen, der kommer og sommerluger hendes skræv? Måske lidt Roundup?

God tirsdag, derude i stuerne 🙂

KH! Johanne

● Jeg har forresten tilføjet et par gode tip til udsalg, og rabatkoder. Nu med tilbud på bl. a. Daniel Wellington urer, Angulus, Molo med meget mere. Se her

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Nadja // drengemor.dk
  3. juni 2015 at 4:38

  Ha ha ha 😀 Jeg var glad for, at jeg allerede havde booket en ny tid til braziliansk voks, da Buster den anden dag, hvor jeg var på vej i bad, pegede you know where og sagde: “Edderkoppe?” 😀

  • Reply
   Trine Theodora
   4. juni 2015 at 23:20

   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! Omg!!!! Døde lige der

 • Reply
  Maiken
  3. juni 2015 at 15:37

  Hvad var det præcis, hun så på den dame?? Grøn kønsbehåring? XD Jeg er ikke helt med..

  • Reply
   Nutidensmor
   3. juni 2015 at 19:16

   Det er alger 😛

 • Reply
  Regitse
  4. juni 2015 at 22:15

  Hahahaha elsker din (og Augustas) humor

Skriv et svar