En mors bekendelser #5

NARREPIKKEN
“En nat, hvor jeg lå og sov så tungt, som jeg nu engang gør, mærker jeg en gnubben på min lænd. Jeg tror jeg sover lidt videre, for så at vågne kort tid efter, ved samme følelse på ryggen. Det går så op for mig at det jeg kan mærke er stædigt og det er bart – det slår mig at det er hud.
Det er min mands lem! Det er jeg sikker på! I vrede, træthed og irritation giver jeg den et ordentligt dask med albuen – jeg er simpelthen alt for udmattet til noget som helst!
Så lyder der et ordentligt skrig.
Lidt for lyst til at være min mand?
Det er vores yngste søn. Jeg har givet hans lille søde, bare fod et ordentligt slag lige på vristen!”

FERTILITET
Min kæreste og jeg løj for fertilitetsklinikken, fordi vi ikke gad at vente på at det skete naturligt, nu da vi havde besluttet os for at få barn sammen. Vi havde kun været kærester i 2 måneder, og man skulle have prøvet mindst 12 måneder.
Ren iver – men vi fik en dejlig datter i første behandling”

DEN HEMMELIGE INGREDIENS
“En helt almindelig fredag eftermiddag står jeg og kokkerer, fordi mine forældre kommer forbi til middag.
Jeg laver ordentlig overskudsmad fra bunden af den hele kylling har jeg fyldt med lækkerier, og den er allerede i ovnen.
Maden er sådan set klar, og for en gangs skyld er der tjek på det hele, og jeg har fået lov til at arbejde uforstyrret – hvis man ser bort fra den ene lorteble, som jeg lige måtte tage, fordi kæresten skulle på toilet.
Da jeg skal til at vaske mine hænder opsnuser min næse en mærkelig, og genkendelig lugt.
Jeg sniffer mig frem – den kommer altså fra mine hænder.
Det lugter af lort!
Jeg har uden tvivl glemt at vaske hænder efter den lorteble, og er gået direkte til kyllingen.
Hvad gør man så?
….man siger ikke noget til nogen”

 photo lort_zpsgbd1zcpp.jpg

SVIGER-MONSTER
“Jeg har engang vækket min datter fra sin middagslur, fordi jeg ikke orkede at underholde svigermor alene, da hun en dag kom på uventet på besøg
(Hun er skrækkelig)”

Tak endnu engang, for alle jeres “hemmeligheder”!


Måske du mangler at læse disse?
(Garanteret god underholdning)
En mors bekendelser #1 // En mors bekendelser (fødslen) #2 // En mors bekendelser #3 // En mors bekendelser #4

Der skal gerne være en ‘fortsættelse følger, så hvis du har en bekendelse, som du vil dele, 100% anonymt, så kan du sende den til nutidensmor@gmail.com

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar