Stik mig lige et tip!

Det kan godt være jeg er ene i denne båd, men nu vil jeg lige dele noget her i vores lille rundkreds, og så vil jeg da håbe at nogen rækker hånden op og siger
‘Sådan har jeg det sgu egentlig også’

Endelig skal jeg ud!
Endelig er der en anledning til at pynte sig, der er en anledning til at gøre noget ud af sig selv – og jeg får endda tiden til det!

Vi er nemlig inviteret til bryllup her sidst på sommeren, og det bliver det helt store. Det er det i forvejen, men det gør jeg det også til. Naturligvis fordi det er en glædelig begivenhed og vi ser mega meget frem til at fejre dagen, men altså også fordi at NU sker der endelig noget, hvor vi skal ud blandt andre mennesker, og ikke bare være mor og far, hr. og fru hverdag. Barnet skal nemlig IKKE med, hun bliver nok i Aarhus og skal passes af den bedsteforældre, der melder sig først på banen (hvem kommer først, når tørsten er størst, BONANZAAA).

I en hverdag som mor, hvor morgenener går meget hurtigt og mildest talt lidt hektisk, så er det altså ikke megen tid der bliver brugt foran spejlet, for mit vedkommende. Tøjet er det der ligger først for. Nogle gange bare det, der ligger i Ikea-posen, som endnu ikke er kommet i skabet. Nu da jeg er i en børnehave er der eet ord, der kan opsummere: praktisk. Ikke smart, intet farvekoordineret. Der er ingen grund til at ligne en catwalk-dronning, når man skal være på en legeplads fra 9-16, som jeg er for tiden!
Og nu er der muligvis en eller to, der tænker: ‘ej, så gør dog noget ud af dig selv, gør dig dog lidt lækker!’
Og så er det så jeg er klar med svar, for jeg tænker allerede: ‘but why?’
Det er sgu prioritering og jeg ORKER ikke at gå op i mit udseende, mere end jeg selv mener jeg kan være det bekendt.
Jovist, jeg smider da noget consealer i fjæset. Noget foundation, øjenbrynshalløj og indimellem mascara – dullegrej er ikke et fremmedord for mig. Jeg orker det sgu bare ikke i hverdagen, for jeg vil hellere bruge de 5 min. mere på Augusta, eller være 100% sikker på at hun har alt hvad hun skal bruge til dagen i vuggestuen (hvilket jo er 80 forskellige stykker tøj, sådan som vejret skifter!).

Og så apropos tøj, for det er det jeg ville skrive om, da jeg begyndte at plapre om alt mulig andet.
Det var det bryllup vi kom til.
Jamen altså. Jeg er jo fuldstændig på bar bund her. Men jeg glæder mig! Du godeste jeg glæder mig! Selvom jeg ikke ved hvad jeg skal putte på min krop, så ser jeg frem til at springe i noget, hvor jeg tænker at den er lige i øjet (i overført betydning, naturligvis).
Jeg skal bruge en kjole. Den skal komplimentere min krop og jeg skal føle mig tilpas.
Kroppen er som den er, lige som så meget andet, så kan jeg ikke ændre på den.
Silikonebrysterne er måske lidt for store, og når jeg skal i fint dress, så synes jeg det ser virkelig nolder ud, og jeg kan virkelig føle at jeg ligner en stripper, som har taget karriereskift. Gid man kunne skrue op og ned for volumen på babbelutterne, som det passede en!

Men måske I kan hjælpe i forhold til tøj (se billedet nederst).
Smid gerne links op!

Og så SKAL jeg have en klipning engang i år (for den er da helt gal), og jeg har virkelig fået blod på tanden, efter noget nyt, efter jeg læste Mette Maries indlæg fra i dag (dog skal jeg ikke være blond. Igen). Jeg SKAL have fundet et godt sted her i Aarhus, men jeg har det virkelig svært ved at få valgt et sted, da jeg ikke har en fast salon, og min frygt for at frisøren bare går amok med sin saks og deres fejlfortolkning af centimentermålet, har bare gjort at jeg har udskudt en klipning i uendeligheder, så der er altså dømt undtagelsestilstand på mit hoved!

Men tilbage til kjolen…
Jeg vil gerne have lidt ærme, en lækker, lys, sommerfarve (måske blomsterprint) og så skal den være til lige over knæet (man er jo dame…ish). Og så vil jeg ikke bruge utroligt mange hårdttjente SU-penge, så gerne under 1000 kr., tak!
Jeg har faktisk også fået en idé om en nederdel, ala. denne og denne, men jeg ved ikke om det er helt skørt – hvad skal man have på til? – IKKE kort top 😉
Billederne herunder: jeg fandt kjolen til venstre på ASOS, og den må I da møj gerne komme med en respons på 🙂 Den er åben i ryggen, så jeg er i vildrede over BH.. Selvom brylluppet nok skal ende i fest og glade dage, så ser jeg helst at jeg starter ud med BH på 😉 – men da det er et problem, når man er i en H-I størrelse, så ved jeg ikke lige hvordan vi håndterer den bare ryg på kjolen.
Kjolen til højre er fra Ganni, og jeg spottede den på Boozt, med -47%. Hvis det er den jeg skal have, så er det nok nu jeg skal bestille – så kom gerne med jeres besyv!

 photo kjoler_zpsv2uexn62.jpg(Affiliate) Kjolen tv. er her og kjolen th. er her

Hvad tænker I, hvad tænker I?
Kender du også følelsen, med at man glæder sig til at gøre lidt ekstra ud af sig selv, men så også er på TOTAL bar bund når det kommer til inspiration?

Læs også

35 Kommentarer

 • Reply
  Stefanie Vinther
  10. juni 2015 at 21:05

  Jeg kan klart anbefale Camilla der har frisør ash på Fredriksalle. Jeg har aldrig haft fast frisør Før jeg prøvede hende. Hun er vildt dygtig, sød og miljøvenlig. Har aldrig taget for meget, men sindssygt dygtig til at råde og guide 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   11. juni 2015 at 22:38

   Ej, tak Stefanie! Det må jeg lige kigge på. Altid godt med en personlig anbefaling, for jeg er ofte gået forbi, men det er jo ikke til at se udefra, om det er et godt sted 🙂

 • Reply
  Malene
  10. juni 2015 at 21:08

  Jeg har lige haft denne på til bryllup i den mørke version: http://www.ganni.com/da/shop/kjoler/adelaide-lace-dress/T1395.html?dwvar_T1395_color=White%20Smoke%2FCopper%20Brown#start=3

  • Reply
   Nutidensmor
   10. juni 2015 at 21:11

   Den er også VIRKELIG flot
   Ved dog ikke om det bliver for voldsomt i brystet, når de er så snæver i halsåbningen?
   Det kan være den skal prøves nede i Ganni!
   Tak 🙂

   • Reply
    Malene
    10. juni 2015 at 21:58

    Jeg er en str 70f og synes den var perfekt – kender alt til det at brysterne virker ALT for store når tøjet går langt op i halsen.. Men synes at blonden kompenserer fint for det.. Synes helt sikkert at du skal prøve den – den er så fin på 🙂

 • Reply
  Katrine Gammelgaard
  10. juni 2015 at 21:11

  Jeg var til bryllup i weekenden. Der var så mange fine kjoler. Især brudekjolen selvfølgelig. Der var en del med blomster (asos) og samsøe samsøe kjoler.
  Min var fra An ounce cph “new Lynn” i nude farvet. Den var så behagelig og lækker at have på, elegant, mine bryster er heller ikke verdens mindste og de kunne være deri. Jeg kunne blive ved.

  Tjek den ud. Den er fin 🙂

  Skoene jeg havde på var fra Shoe the bear “cindy Black Low” med kilehæl, fantastisk til at danse hele natten.

  Held og lykke

 • Reply
  Pernille
  10. juni 2015 at 21:20

  Jeg har det på præcis samme måde ang. frisører – jeg er så sart med mit hår, og tror aldrig i mit voksne liv, at jeg var været ved den samme frisør mere end én gang.. MEN! Så fandt jeg frisør Taniya på Sønder Alle – sød kvinde og en fandens god frisør! Klippede mig fra lang til kort (skulderlangt, men det er også kort), og jeg bar mere end tilfreds med resultatet. 🙂 Så det er bare lige en anbefaling fra en anden sløset frisørgænger. 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   12. juni 2015 at 19:10

   Taniya på Sønder Allé? Aldrig hørt om det sted – men det er jo det, der er fantastisk med anbefalinger, når du så siger hun er god, så kan det jo være jeg skal derhen!
   Tak! Vil lige lure på hendes hjemmeside. – Og godt jeg ikke er den eneste med frisør-fobi 😀

 • Reply
  Christina
  10. juni 2015 at 21:30

  Jeg er i sammen situation, jeg synes det er SÅ svært at finde en kjole. Det er et “badehotel/ikke sparet på noget” bryllup, så skal jeg fundet en skøn sommerkjole, uden at blive ruineret..
  Overvejer selv: http://www.peopletree.co.uk/womens/dresses/fiona-flared-dress-in-navy
  En ting er sikkert, jeg skal ud og prøve kjoler her til summersale

  Tips:
  Shellac (CND) – så er man siker på lækre negle hele dagen og 3 uger efter (også med børn) Skal selv have lavet shellac med franske kant et par dage før brylluppet 🙂
  Noa noa er nogen gange gode til lette kjoler, med tryk

  Håber du finder en skøn kjole 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   12. juni 2015 at 19:11

   Ej, den er virkelig også fin, Christina!
   Kan man prøve den “live” et sted, eller tager du bare chancen?
   Shellac.. Tjek! Det vil jeg overveje! Hvis det holder 3 uger, så er det da virkelig til at tage med! Hellere det, end een dag 😛

 • Reply
  FruEge
  10. juni 2015 at 21:40

  Tjek lige Dorothy perkins hjemmeside. Pisse mange mange kjoler, billige og ikke dyr fragt. Ligene er der 24% på alt mener jeg. Den hitter altid!!!

  • Reply
   Nutidensmor
   12. juni 2015 at 19:11

   TAK! Det vil jeg kigge på 🙂

 • Reply
  Sanne Agersnap
  10. juni 2015 at 21:47

  Åh – asos kjolen er mega fin!! Jeg købte engang en bh som havde en alternativ ryg, med stadig almindelige skåle foran. Købte den i wunderwear – måske de har noget lignende stadig? Jeg er selv en F-skål, og den sad fint 🙂 Jeg bruger selv perfect hunter frisør her i Århus – de er billige, og har været gode de gange jeg har været der 🙂

  I øvrigt følger jeg dig 100% i forhold til det der med at glæde sig til at have en anledning til at se brandgodt ud igen!

  • Reply
   Nutidensmor
   12. juni 2015 at 19:12

   Wunderwear – er det en fysisk butik? Tænker det er en god idé at prøve det af først :-)!

   Jeg må lige se på Perfect Hunter. Har aldrig hørt om det. Hvorfor er det super godt :-)?

 • Reply
  Sarah
  10. juni 2015 at 22:36

  Jeg kender det – helt vildt! Jeg skal også til bryllup snart – og dermed ud for første gang i et år! Jeg har KUN været afsted sammen med baby de sidste ti måneder, så jeg GLÆDER mig helt vildt til at skulle til voksenfest sammen med min mand og alle veninderne:-) Og jeg er også total i vildrede mht kjole! De er fine, dem du har fundet:-)

  • Reply
   Nutidensmor
   12. juni 2015 at 19:13

   Årh! Haha! Så skal du da VIRKELIG også ud af hulen, mamma!
   Jeg kan godt huske det. Jeg blev også hjemme det første laaaaaange (LANGE) stykke tid, og da jeg først kom ud, vidste barnet var i gode hænder, så gav jeg den også los! Det håber jeg du også gør, med mand og veninder 😉

 • Reply
  Helena
  10. juni 2015 at 23:05

  Jeg vil helt klart anbefale Id4you i Bruuns, det ligger jo også tæt på dig, men de er super dygtige. Jeg har selv et meget fint hår og her må jeg virkelig sige, at de virkelig yder en god service, samtidig er der gratis kaffe og kakao, det da win win

  • Reply
   Nutidensmor
   12. juni 2015 at 19:14

   Kaffe og kakao er altid win. Særligt gratis!
   Jeg er blevet klippet derinde et par gange, og jeg synes som udgangspunkt også det er okay.. Dog har jeg haft nogle oplevelser derinde, hvor jeg ikke har været 100% tilfreds. Det blev lidt samlebåndsagtigt, og man var i tvivl om det var en elev, som klippede,.. Men der var også gode frisører.. man skal nok bare huske hvad h*n hedder 😛

 • Reply
  Jeanne
  10. juni 2015 at 23:14

  Bare det ikke er den til venstre. Den er for hvid – hvilket kun er bruden der bør bære 😉

  Men god fest.

  • Reply
   Nutidensmor
   12. juni 2015 at 19:14

   Der er ingen brud til dette bryllup 🙂

 • Reply
  Ditte K
  10. juni 2015 at 23:47

  Jeg er fuldstændig solgt til kjolen til højre. Jeg har et eller andet med de dér fine kraver. Og jeg kan tydeligt huske den dér følelse fra min første med at få lov til at gå all-in på dullegrej en gang hver 6. måned. Nummer to er kun 8 uger imorgen, så første gang til voksenfest er formentlig et stykke ude i fremtiden – men hey, jeg skal sgu da have semifint tøj på til barnedåb. Som så skal være ammevenligt. Fuck. Og så venter jeg lige på, min omgangskreds har alderen til at gifte sig, så jeg kan komme til en masse bryllupper!

 • Reply
  Ditte Blog
  11. juni 2015 at 2:28

  Fine kjoler! Men medmindre du finder en bh med bar ryg (klæbe bh fx) så må du ikke tage den med bar ryg. Synes det ser så ærgerligt ud og ødelægger detaljen.
  Jeg stemmer på den fra Ganni 🙂

 • Reply
  Kathrissen
  11. juni 2015 at 7:35

  Jeg ville vælge den fra Ganni, hvis jeg var dig. Både pga. store bryster uden BH i den fra ASOS, men også på den uskrevne regel om at man ikke har hvidt på til bryllup. Og så selvom det er med mønster på 🙂 Ellers vil jeg faktisk høre bruden om hun synes det er iorden.

 • Reply
  Mette
  11. juni 2015 at 8:02

  Juhu – du skal ud. Fedt! Jeg syntes man tit brænder inde med en kjole, den bliver ofte bare brugt den ene gang…de var mega fine de nederdele – med en wedge sandal og en top (toppen skal ned! i nederdelen og må gerne være en t-shirt jeg ville nok tage en med print eller en i en anden rosa farve.) de dele kan du bruge hver for sig heeeele sommeren. Alternativt! En kimono 🙂

 • Reply
  linenoor
  11. juni 2015 at 8:23

  I’m in your boat! Årets fest/bryllup sidst i august – pigerne er for længst afsat, og jeg glææææder mig som et lille barn til at komme ud og lege voksen 🙂

  Kjolejagten startede den dag invitationen landede i postkassen, og jeg har endnu ikke fundet den helt rigtige, men efter en søgning på Pinterest “wedding guest”, er jeg kommet et skridt nærmere: midi skirt + højhalset blonde top (https://dk.pinterest.com/pin/199213983493965820/) …kunne godt overveje den nederdel du har linket til – tak! 😉

  Men fuglekjolen er virkelig også lækker! Mht. understøttelse :stuck_out_twe: – en fin blonde-bh (du ved en af dem med en bred blonde-kant under barmen) i en farve der matcher kjolen vil være en rigtig fin detalje :raised_hands:

 • Reply
  Dorte
  11. juni 2015 at 12:28

  Kan varmt anbefale Janni, som driver frisør Troldspejlet i Jægergårdsgade – en sand treat at få ordnet sit hår hos hende. http://www.frisor-troldspejlet.dk/

 • Reply
  Christina
  11. juni 2015 at 16:21

  Hvad med denne fra Ganni – Sååååå smuk!
  http://www.ganni.com/shop/dresses/laguna-mesh-dress/T1346.html?dwvar_T1346_color=Citadel%20Flower#q=Laguna&start=1

 • Reply
  Christina
  11. juni 2015 at 16:22

  Hvad kjolen Laguna Mesh fra Ganni! Vildt smuk.

 • Reply
  Carl
  11. juni 2015 at 19:49

  Hej Johanne 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

 • Reply
  TH
  11. juni 2015 at 21:46

  Kan anbefale Winterberg på Hans broges gade. Er selv tvillingemor til to på snart tre og manglede også at der skete noget nyt. Er ikke blevet farvet før men fik for nylig reflekser i hos dem. det er blevet så pænt og naturligt. Frisøren hed Sofie og man havde fornemmelsen af at hun vidste lige præcis hvad hun gjorde.

 • Reply
  Bea
  11. juni 2015 at 22:05

  Miss Jeanett kom med nogle fine bud i hendes indlæg idag.. http://missjeanett.dk/2015/06/something-blue-til-bryllup-og-barnedaab/

 • Reply
  Marija
  15. juni 2015 at 15:48

  Jeg vil anbefale dig at tjekke Frisør Dagny Truelsen i Vestergade ud. Den unge assistent Jeanel er super dygtig, og hun er god til at lytte. Hvis du beder om at få klippet 3 cm af, så ryger der vitterligt ikke mere end 3 cm! Kun gode anbefalinger herfra.
  Hilsen hende, der altid går fra salonen glad og tilfreds – og med det flotteste hår.

Skriv et svar