Brætspil med en 2-årig og DORA – nu i spillefilm!

 photo image22_zpsmmrmsdvk.jpg photo image19_zpsylpvsmta.jpgHej i stuerne!

I dag har vi åbnet for noget helt nyt i vores hjem, nemlig: brætspil!
Vi havde i en goodie bag fra vores tur til Liseberg (heldige os) fået ‘Vildkatten’, og det vil jeg gerne lige knytte en kommentar til, for jeg er overraskende positiv!

Nu er det obligatorisk at skamrose sine egne børn (og legalt at brokke sig over selvsamme), men jeg vil med det i mente sige at Augusta er virkelig skarp til det spil.
Når man tænker på at spille brætspil med den størrelse, så er det jo ikke bare vind/tab, der er ‘i spil’, næh, vi har gang i at udbygge sproglige kompetencer, sociale kompetencer, for endda at sige: give en demokratisk forståelse …OG vi hygger (klart vigtigst)

Spillet handler om at finde “stik”. Altså man skal trække en brik og så finde dens makker på pladen. Det kan gøres med tid, det kan gøres med konkurrenceelement, men det kan også være en let form for banko.

Jeg ved man kan købe det i bl. a. BR-legetøj, og jeg ser lige nu at det kun koster 99 kr.!

Hvad spiller I hjemme hos jer? Er brætspil ‘in’?Og så til noget HELT andet

Augusta er som bekendt helt Dora-crazy (altså hende Udforskeren, eller The Explorer). Den glade latina, der taler delvist dansk, delvist engelsk, som sammen med sin rygsæk, abe-ven og andre karakterer skal finde vej (…med kort), uden at kleptomanen Hugo stjæler deres grej.
Måske I også kender hende?

Nå, men velkommen til:

DORA – THE MOVIE (Link til Youtube)

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Tine
  24. juni 2015 at 18:57

  Ha ha ha, hvor er “Dobbelt-D-Dora” bare sjov! Kortet er stadig møgirriterende, men jeg foretrækker helt klart denne Boots 🙂

 • Reply
  Dorte
  24. juni 2015 at 23:02

  Vi spiller også vildkat – i den lidt større version ☺. Og så har jeg lige introduceret klodsmajor – mine unger er 3, 3 og 5 år by the way

 • Reply
  Mette Damgaard Sejthen
  26. juni 2015 at 14:07

  Hjemme hos os er Vildkatten også et hit! Men vi er nu også glade for fiskespil, og et andet spil jeg ikke kan huske hvad hedder, men som går ud på at pakke et æsel, som så sparker når den ikke gider slæbe mere. Min søn på 2 år syntes det er virkelig skægt!
  :grinning:

Skriv et svar