Morgener, røde næser og hospitalsklovne

 photo naeligse_zpsmtvz3mss.jpgOkay, og hvad er meningen så lige med dette billede?  – Det tænker du måske.

Faktisk er det bare spas og løjer. Det er et udpluk af lidt virkelighed, med morgenmåltidet, beklædningen (vi har hvert vores yndlingstøj på. Hun i tiger, jeg i morgenkåbe), men ellers er det opstillet.
Havrefraskassen var lidt et sats, da jeg jo i sidste uge skrev om kreativitet i børnehøjde og i går lavede et indlæg med en pompom-kat i samarbejde med selvsamme Havrefras, så selvom det ligner reklame for dette er den overdimensionerede kasse altså ikke min, men ejet af min nabo, der engang var heldig at vinde et års forbrug af morgenknas – så det er desværre ikke en, der har hjemme hos os (DESVÆRRE).

Men den røde næse. Det er nok det billedet i virkeligheden handler om.

Den 26.06. var det ‘næsjonaldag’ (vittigt), og på de sociale medier var spækkede med røde næser, på baggrund af en ret så fed kampagne fra Danske Hospitals Klovne.
Pointen med de mange røde næser var og er at skabe glæde og ‘giv dit smil videre’ – det håber jeg at jeg har gjort – og måske også spredt budskabet.
Augusta har heldigvis aldrig været indlagt, men vi fik dog en forskrækkelse i starten hendes liv, med gulsot, men det blev aldrig slemt – så vi har været heldige, men det betyder ikke at mit syn på hospitalsklovne er mindre, never the less synes jeg deres arbejde er fænomenalt vigtigt!

Så ja, måske den skarpe observerende har fanget at jeg er bagud – det har været den 26., dagen er slut, men det er hospitalsklovnene ikke. Deres job med at give syge børn et tiltrængt smil på læben, et lille break i en hård periode, måske et hårdt liv, fortsætter. Derfor vil jeg gerne tilegne dette indlæg til dem, og den forskel jeg ved de gør.
deres hjemmeside kan du give et bidrag og læse mere om deres arbejde.

Hvis du har en historie, som du gerne vil dele, så må du gerne sende mig den på nutidensmor@gmail.com – så kan det være vi laver et indlæg, som er særligt tilegnet de skønne klovne!

 photo naeligse3_zpsgljuzuds.jpgVores næse fik vi foræret af @BowsByStaer, der laver de mest fantastiske sløjfer til søde børn. Hun deltog, ligesom en håndfuld andre virksomheder.
Den søde Camilla, mor til kære Celina blogger på bystaer.dk

 photo 2015-06-28 19.05.26_zpsynqc5vjt.jpg

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Emilia
  11. august 2015 at 23:43

  Hej! Hvor har I tigerdragten fra? Min datter bliver to år på fredag og er vild med tigere…og jeg tror hun ville blive meget vild med den dragt.
  For nylig var vi i Zoo hvor hun blev malet i ansigtet og var en farlig tiger selvom hun valgte sommerfuglen…

  • Reply
   Nutidensmor
   13. august 2015 at 19:14

   Hov, beklager jeg ikke har fået svaret!
   Tigerdragten har vi fået i forbindelse med et samarbejde med libero, og den er derfra 🙂
   God fødselsdag 🙂 Tigere er THA SHIT 🙂

Skriv et svar