Slå-benene-væk-under-dig historien – en profil du bør følge

 photo ANBEFALING_zpszfmzpw8o.jpg
Nu kan det da godt være du tænker:
“Hold da op, gang i ananas i egen juice der”, nu du linker billedet sammen med min overskrift.
For billedet er jo immervæk af mig og seje A, med sine elskede solbriller
(Hun SKAL enten have dem på, eller gummistøvler, og i sommervarmen forhandlede vi os til det blev solbrillerne).

– Men overskriften handler altså om en anden mor.

Det handler nemlig om Elisabeth.
Elisabeth (som min egen mor faktisk hedder, men det er ikke lige den Elisabeth nu) er mor til Ane.
Og vejen dertil er utrolig i sig selv, og selvom jeg kunne skrive et langt indlæg om hvorfor jeg mener at man bør sætte sig pænt på plads, som tilskuer til hvad Elisabeth vælger at dele af sit liv, så synes jeg egentlig man skal opleve det selv.

På hendes Instagramprofil, @FyrstenOgFruen er der desværre ikke megen Royal Copenhagen.
Ingen skyr i pænt porcelæn.
Ikke mange billeder af Bo Bedre lignende stuer.
Næh, faktisk kan der være lidt rodet til tider.
… men der er masser af kærlighed bag. En ægte familie.-Hvilket vi allesammen er, naturligvis, men det skinner igennem at der ikke er noget pænhed-filter.

Elisabeth har også en blog. Her deler hun ud af sin hverdag og betragtninger. Lidt ligesom at jeg gør.

Vi har vel alle en unik historie at fortælle, vi har allesammen en følelse af at vi hver især er særlige – fordetervida.
Elisabeth fortæller sin særlige historie. Og den har grebet mig, ligesom den sikkert har grebet alle andre, som følger med. Og ikke fordi den historie definerer Elisabeth, eller er det enestående ved hende og hendes familie – for hun er godt nok en sej og sød dame – så er det det, der bidrager til at jeg ofte “tjekker ind” (digitalt, socialt medie-mæssigt), fordi hun er om nogen en, som jeg vil unde alt.

Datteren, Ane, er nemlig kommet til verdenen efter at Fruen og Fyrsten (altså moren og faren) havde kæmpet – LÆNGE.
Kampen, som mange har været igennem. Fertilitetsproblemer. Udfordringer. Hindringer. PisMigIØretHvorMåDetVæreSurt. Jeg har aldrig selv været der, så jeg vil ikke komme her og sige at jeg kan forestille mig hvor hårdt det må være. Men det må det fandeme være.
Ane blev født ved hjælp af en surrogat – nemlig Elisabeths søster, Anes moster.
Elisabeth har ammet (ja, what the fuck – fantastisk)

Og nu. Ja, nu er “det umulige” sket.
Ane skal sgu være storesøster.

Jeg tror en del på Instagram faktisk fældede en tåre den dag hun delte nyheden.
For selvom du måske følger pæne profiler. Sådan de lidt mere “overfladiske profiler”. Lige som jeg også gør. Så bør du også følge noget reelt. Noget der sætter lidt gang i ens egne følelsesregister, hvor man knytter sig lidt til personen bag og ikke bare til deres vitrineskab med Kähler-vaser.
Hvis du har været med, lige som jeg har været – på den over-skulderen-skulende og blog-læsende, så ville du også ha’ følt den samme: “YES!!!, DÉT ER FANDEME FORTJENT”, da Elisabeth delte billedet med babybulen.

Så. Nu blev anbefalingen ligesom lidt lang, men det var hvad mit hjerte lige havde at sige.

Hvilke blogs følger du?
(Sådan ellers, udover denne, som du måske bare er faldt over ved et tilfælde?)

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Frederikke
  18. juli 2015 at 19:38

  Jeg elsker osse Fruen ❤️

 • Reply
  Pernille / stay-positive.dk
  18. juli 2015 at 19:40

  Fantastisk historie. Den blog skal følges. Håber også at I vil følge min blog, hvor jeg skriver om mine sygdomme med humor, indsigt og positivitet. Kig forbi http://www.stay-positive.dk

 • Reply
  Heidi Holme
  18. juli 2015 at 19:50

  Den blog skal følges.
  Jeg dølger faktisk kun 3 blogs i alt. En veninde har lige startet en blog, så måske 4 og 5 med denne anbefaling.
  Jeg følger Fitlivingmedtinastorm, lillemor, dig… Og den nyopstartede veninde “mormedsmerter”
  Der skal være noget særligt ved bloggerne ellers mister jeg hurtigt interessen for dem.

 • Reply
  Simone
  18. juli 2015 at 20:07

  Helt enig, Elisabeth, er helt sikkert en der er værd at følge 🙂

 • Reply
  Karoline
  18. juli 2015 at 20:26

  Det er skægt – jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var Elisabeth, du ville anbefale, selv før jeg læste indlægget. Endda før jeg trykkede mig ind på det. For hun -er- fantastisk og ægte og jeg ELSKER at følge med hos hende. Hun er den slags mor, jeg drømmer om at være. 🙂

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  19. juli 2015 at 0:22

  Hørt, hørt og atter hørt!
  Jeg har fulgt med Elisabeth i åååårevis, lige fra starten, hvor drømmen om Ane end ikke var en realitet, der var sat i værk, og jeg bliver hængende <3 Og glææææder mig til, at følge med på eventyr – nu med endnu en baryler på vej, kan det kun blive endnu festligere 😀 I Elisabeths parlæ med kage, fjoller og kloge ord, er der altid værd at komme!

  – Anne
  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

 • Reply
  Trine Sandorff Nordentoft
  19. juli 2015 at 7:04

  Jeg fældede bestemt en tåre den dag Elisabeth afslørede baby nyheden. Så fantastisk <3
  Udover hende og dig følger jeg Lilletutogmor.dk, mortilto.dk, newka (shopping4kids), Børnetøjsindkøberen, klidmoster og frk Tines krimitanker (på trods af at jeg ikke læser krimier).

  • Reply
   Nutidensmor
   19. juli 2015 at 19:21

   Tak for din kommentar :-)!
   Ja, det var nemlig SÅÅ fantastisk 🙂 Store sager 🙂

 • Reply
  Isa
  19. juli 2015 at 14:55

  Jeg elsker at følge med hos fyrsten og fruen 🙂 og jeg vrælede da jeg så billedet på IG (var selv gravid og fyldt med hormoner), men man skal helst følge både ig og bloggen for er der stille det ene sted så er der aktivitet det andet sted, så det er fantastisk 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   19. juli 2015 at 19:20

   Dejligt at høre andre også har fået øjnene op for hende! Hun er skøn 🙂

Skriv et svar