Dyr, dyr og flere dyr ♡ En brand hyggelig dag!

 photo isbjoslashrn_zpswoar9yvk.jpgArhhhhh!
Kender I den lyd? Den man laver, når man smider sin popo i den dybe sofa, efter en hård dag?
Dagen i dag har nu ikke sådan været decideret hård, men jeg vil alligevel tillade mig at jeg på den bedste feriestemning-vis er ret så udmattet alligeveller!

Dagen startede tidligt – det gør den vel altid, når man har barn? Kæresten havde lidt tømmermænd, så klokken 06 smed vi ham fra sofaen og ind i sengen. Der havde jo været en vigtig fodboldkamp i går, på stadion i Aarhus, så han havde fået en velfortjent aften ude med drengene… dog hjem overraskende tidligt – men vi skulle jo også på udflugt i dag!

Som en spejder var jeg velforberedt. Det sker sjældent. Det sker forresten også sjældent, at jeg kan skrive jeg var oppe med Augusta – for faktisk er det oftest ikke mig. Jeg får nemlig lov til at sove lige så længe jeg næsten kan (altså som arbejdet og/eller Augusta tillader det). Nå, men parat med taske, hjemmebagte pizzasnegle (ja sgu!) og madpakker klar var drog vi afsted i stationcaren, mod “Ålleren” og spændt placeret foran hovedindgangen kl. 10 nul nul!

 photo zoo1_zpssmh7m83f.jpg
 photo zoo5_zpstzdhukmg.jpgEt meget sandfærdigt “mor-moment”: vådservietter og kiks en masse (altså [ɑŋˈmas])

Augusta hyggede sig meget. Det skulle man ikke tro, når hun nu valgte at sove knap 2,5 time midt i det hele, men når hun ikke boblede i Baby Joggeren så var det altså højt humør!
Aberne kunne hun skide en høstak – hun var total ligeglad med dem. Monkey-love er åbenbart ikke genetisk, for jeg ELSKER aber. Særligt lemurer. Findes der et sødere dyr?? Pigebarnet sov også lige gennem the 13.30 o’clock show (det er sådan Disney Land agtigt at sige det), men jeg så det altså for (måske jeg har sagt det før? Nu siger jeg det igen!) jeg ELSKER dyr! Jeg elsker historier om dyr, jeg elsker når dyr laver tricks og bare generelt er jeg en sucker for sådanne show-and-tell-opvisninger i zoologiske haver.
Der tog jeg ikke nogle billeder – jeg havde travlt med at klappe, men jeg kan sige at det er noget for ALLE børn. Der er både heste, grise, rotter og to scenedamer med go’ jysk humor!

 photo DSC_0122_zpsbfydgfeq.jpg

Hvad der også var et hit for en to-årig er ikke bare dyrene. Det er sgu også broerne….og gråspurvene. Men disse kæmper tog altså alligevel kegler:

 photo zoo3_zpslrw6bb0v.jpg

Hvad jeg til gengæld tog mange billeder af var dyrene. Dem ville jeg gerne bare vise, og hvis du får nok dyrespam efter 10 fotos (selvom jeg altså har undladt en masse), så synes jeg bare du skal have min fulde anbefaling med af Aalborg Zoo – et mægtig fint sted!

 photo zoo4_zpswbzzgbl6.jpg
 photo DSC_0177_zpscjjzcrfw.jpg
SE! Tigerbaby ♡

Tak for du kiggede med!
Hvis du er glad for tips til udflugter, så har jeg skrevet indlæg om vores tur til Liseberg (Sverige), Fårup Sommerland og Cirkus Benneweis, så hvis du mangler lidt inspiration til hvor man kan tage hen med en lille en – eller du bare vil læse om vores oplevelser, så klik på den fremhævede tekst 😉

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  20. juli 2015 at 21:22

  Aalborg zoo er absolut Danmarks bedste! Hilsen en ærke nordjyde 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   21. juli 2015 at 10:45

   Haha, godt at høre det fra en ærke nordjyde 😉 Virkelig fin zoo I har jer 😉

 • Reply
  Anja
  21. juli 2015 at 20:48

  Fantastsik sted – kan også varmt anbafale MUnkholm Zoo i Balle uden for Århus, et fint lille sted som er perfekt for de små

 • Reply
  Kattedame
  4. december 2015 at 21:31

  Gråspurve er altså bare et hit alle steder… Min mor har altid sagt hvordan mine yndlingsdyr når vi tog i zoo var gråspurvene, haha. De fugle har fundet ud af hvordan man gør det 😉
  kattedamen1.wordpress.com

 • Reply
  Signe
  29. januar 2016 at 0:48

  Hvordan syntes du forholdene var for dyrene? Jeg har ikke selv været i denne zoo, men på billederne ser det ud som om de har det godt og har massere af plads 🙂

  http://reddyrene.wordpress.com

 • Reply
  http://www.goldhacks.info/
  24. februar 2017 at 19:03

  Two of the elders in my church use iPads for their notes, one of them uses it for his Bible reading as well. I think elders need to make a visible statement about being under the authority of the Word of God when preaching and having a physical Bible is a good way to remind them of that. Taking time to turn pages to references reminds people that the words are that which was written by inspiration of God – not the same as the preacher’s notes.

 • Reply
  http://www./
  1. marts 2017 at 5:59

  Hope to see you in a diverse range of different roles in the future. I’m really looking forward to see you in Mak Yan Yan’s new movie as a C9.Break a leg, Goo~

Skriv et svar