Logistisk lort

image

Advarsel: mange bandeord.

Jeg vil vove at påstå, at jeg edersysme sjældent bruger min blog i decideret vrede, men velkommen til, her kommer noget arrigt munddiarré. På skrift.

Det er sådan at jeg (som nogle ved) læser til pædagog, og når man gør det, så indebærer det (heldigvis), at man skal ud i praktik og prøve alt det kloge, som man har læst i de bøger man nu engang har nået at læse. Lige nu er jeg i praktik i et halvt år i en skønherlig børnehave, der ligger fjorten kilometers penge fra hvor jeg bor.

Men påtrods af den relativt korte afstand, som alligevel er for lang cyklemæssigt for mine mor-ben, så er transportmulighederne derud lort.

Og hvad endnu værre er: det er blevet mere lort.

For de har sgu lagt ruten om, så jeg skal hjemmefra og så hele vejen op til vuggestuen for at aflevere, hvilket ikke er en bette gåtur, for så at gå TILBAGE til min bopæl, hvor bussen holder nu. For et stoppested på et af de mest traffikaltbefærdede kryds (Harald Jensens Plads) er ÅBENBART ikke en god idé mere. Så når jeg har fri kl. 15, så skal jeg – selvom min arbejdsplads ligger ret så tæt på – tage to busser, hvis det skal gå hurtigst muligt – bruge en time og et kvarter på at komme op til mit yngels pasningssted.

Og nu mener nogen vel at de har det værre, og det er der helt sikkert bestemt også mange der har (respekt for det), men det er noget værre røv, når man skal PÅ arbejde, med bussen kl. 07 og få afleverer barnet inden.

Hurra for fleksibel far.

Singlemødre og fædre. Hvordan gør I det dog?

Og op i røven med dig, Midttraffik. Der bor faktisk mange mennesker i Aarhus syd, to busser, der kører på samme tidspunkt to gange i timen er ikke optimalt. Jeg vil sgu have samtlige 590 kr. jeg betaler i abonnement på jeres møgservice tilbage. Fluks

#VredDameIBussen

Læs også

12 Kommentarer

 • Reply
  Anna
  13. august 2015 at 16:19

  Er det 20’eren jeg har også bandet dem langt væk lorte midttrafik kan pludselig heller ikke komme på arbejde med bus mere uden det tager dobbelt så lang tid som før, aaargh!

  • Reply
   Nutidensmor
   13. august 2015 at 19:11

   NEMLIG! 20eren :-(!

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  13. august 2015 at 16:22

  Åh, den offentlige transport er også et helved i Aalborg – når jeg får fri kl. 23 i aftenvagt, skal jeg vente på en bus til kl. 23.30, stå af og vente i fem minutter, blive hentet af endnu en (ofte forsinket) bus, som kører mig til Aalborg, hvor jeg så må tage en cykel hjem de sidste 3 km, fremfor at vente 15 min på den, der fører mig til min bydel. Og så er jeg hjemme. 00.20, vel at mærke. Suk :p Og i bil, vil distancen på de 12 km til arbejdspladsen tage 8 min på motorvej.

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • Reply
   Nutidensmor
   13. august 2015 at 19:11

   Årh fucking hell 🙁 Det lyder sgu da heller ikke (SLET ikke) som en dans på roser – og så for 12 km. !!!

 • Reply
  Louise
  13. august 2015 at 17:56

  Hahaha kender der kun alt for godt selv. Pendler selv dagligt og er rumlig heldig i forhold til tider og fleks på job. Men ja det er røv at skulle nå at aflevere 630 og mit tog går 49 så der er ikke meget tid til langsomt farvel der.
  Men det værste er når de ændre til noget der ikke giver mening. Så hverken bus og tog passer sammen. Har lige været igennem sommer helvede med åndsvage tog tider mindre vogne færre afgange ingen busser der passer.
  Så jeg synes det er helt på sin plads at du bander lidt for os alle sammen

  • Reply
   Nutidensmor
   13. august 2015 at 19:05

   Bander helst for flere, end mig selv 🙂
   Synes pointen ved offentlig transport er at alle skal have mulighed for at komme fra A-B og gerne ret fleksibelt på almindelige strækninger. Til de priser forventer jeg fandeme det er bedre, end det du og jeg refererer til!
   KH. Johanne

 • Reply
  Anne Katrine
  13. august 2015 at 20:04

  Åh! Det er fesent. Nu har jeg spottet du indimellem er i Lemvig – har du forsøgt dig med offentlig transport herovre? det er ofte impossible! Seriøst – oprigtigt, umuligt at få tingene til at hænge sammen, hvis man er afhængig af offentlig transport. Suk.

 • Reply
  Rikke
  13. august 2015 at 20:16

  Køb en billig elcykel i Bilka

 • Reply
  Ditte Blog
  13. august 2015 at 20:42

  Samme her, brugte også 20’eren til og fra arbejde i Risskov. SÅ irriterende!

 • Reply
  Helena
  13. august 2015 at 23:04

  Tilslutter mig dit brok, jeg er heller ikke gode venner med Midttrafik

 • Reply
  Helle
  14. august 2015 at 9:19

  Enig i, at 20’eren er gået fra en rigtig god linje til noget lårt – på flere punkter.

  Jeg synes, du skulle sende dit indlæg (og alle andre deres klager) til Aarhus Kommune – Det er nemlig slet ikke Midttrafik, der laver planlægningen af bybusserne i Århus.

 • Reply
  Maja
  14. august 2015 at 14:04

  Køb en Polo eller noget 😉 😉

Skriv et svar