Modeblog gone wrong. Hjælp mig!

Så, hell on earth. Sidder lige nu i en hotelbadekåbe og som jeg skrev i indlægget her er jeg altså faret til KBH, da vi skal til bryllup lige om lidt. Jeg nåede at få ordnet mine negle på Vesterbro (jeg blev tippet af min ‘blogmor’/maneger-ting Christina i dette indlæg) og så forsøgte jeg at zigzagge gennem trafikken i centrum. Glade pridemennesker fyldte lige så stille gaderne så jeg var nødt til at tage en taxa for at komme udenom deres festivitas.

Kæresten kommer lige om 3 sek. og han bliver nok lidt stresset over at jeg slet ikke er klar, men jeg har altså bare lige brug for jeres hjælp til tøj!

Modeblogger bliver jeg edermame aldrig, om ikke andet skal jeg da hyre både stylist og fotograf, men se det lige som en del af charmen at jeg tosser rundt.

Stem nederst i indlægget på din favorit ASAP.
 photo image51_zpsn4khnnjc.jpg photo image32_zpszprz9etx.jpg

 photo image112_zpsgtz888df.jpg

 photo image42_zpscyqp1h0t.jpg

Og så lidt billeder, der er mere kiksede end de andre:

 photo image61_zps9w533luw.jpg
 photo image24_zpse8yf9hbn.jpg

Iphonebilleder + timer + Johanne = kaos

[poll id=”3″]

Hvis du forresten går op i mode og synes det er noget spændende noget, så er der jo mange dygtige damer, der dagligt ikke tænker på andet end ‘kluns’, som f. eks. Twin Peaks, MMLL, der vidst måske har taget patent på det ord 🙂 – Og Frederikke Egel, der udover at være knalddygtig er en pisse sød pige. SilleWho er en selvfølgelig i alles bøger – også selvom man (som jeg) ikke læser synderligt mange blogs, for hun er nemlig sjov oveni hatten!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar