Hvis jeg vandt 1 million (KREA-VIDEO)


 photo image18_zpshfnpptx0.jpgspons2

 

Dagdrømmeri er ikke nyt for mig. Faktisk går jeg tit og tænker mig væk til en anden verden – en hvor penge ikke er en forhindring. En hvor penge ikke er en bekymring og en ærgelse..
Men er ikke lang tid siden at jeg skrev lidt om hvor heldige jeg faktisk mener vi er, og hvor meget jeg reelt sætter pris på at være under uddannelse, for at have tag over hovedet og for at Augusta ikke mangler noget (men hvorfor er det lige at jeg aldrig har noget at tage på, og altid løber tør for mascara sidst på måneden?).

1 million kroner ville jeg gerne vinde. Som i: virkelig gerne. Shit, hvem ville ikke?
Jeg vil gætte på at vi alle sidder med en metaforisk lap oppe lige nu, men forskellen ligger måske nok i hvad vi ville bruge de syv cifre på. Nogle ville måske tage hele familien med på en luksuriøs jordomrejse, mens nogle ville få lavet en tilbygning på parcelhuset, for at have plads til et barn mere – og andre nok ville shopamokka i Rom og ikke lavet andet, end at trave mellem Gucci og Louis Vuttion – om muligt komme tilbage til Danmark med en tom konto ikke så desværre ikke andet end dyre sko og designertasker.

Danske Spil har bedt mig om at reflektere lidt over hvad det er jeg ville bruge 1 million kroner på, og det tænker jeg der kun er én morsom måde at vise det på..

…neeeemlig i video (…”video, VIDEO!” Grand Prix. Get it?).
En total hjemmegjort, krea-video!

Se den da lige, og når du er færdig kan du scrolle ned og lure på konkurrencen herunder 🙂

Da Danske Spil har ‘Millionærgaranti’, som betyder at blandt alle der har fire rigtige bliver der trukket én vinder, er der skisme en, der er tættere på at være 1 million kr. rigere på kontoen. Gid det bliver mig !!!

Og hvis det bliver mig (en dag), så vil kan I se her hvad jeg ville gøre, ved hjælp af  tegneremedier, og med en lille præsentation først:
(Skru op for den lyd 😉 )

[vidcore vid=”Fuo6zncL”]

Som jeg nævner til sidst i filmen du få 2000 kr. til en middag, med dem holder af, i den by du bor i.

Bare skriv her i kommentarfeltet hvad DU ville bruge 1 million kroner på, hvis du var så heldig at vinde en dag, og så trækker jeg en ud, inden længe, der skal ud og spise et fantstisk måltid 🙂

I samarbejde med Danske Spil

Læs også

141 Kommentarer

 • Reply
  Nicoline Christensen
  31. august 2015 at 12:56

  Jeg ville betale studiegæld af, tage min mor og søster ud på en shoppingtur og give dem hvad de har lyst til som tak for alt de gør gonchar gjort og tilsidst ville jeg bruge resten af pengene mod at realisere drømmen om et hus i vores drømmebeliggenhed!

 • Reply
  Anne Mette
  31. august 2015 at 13:03

  Hvis (når!) jeg vinder en million, så har jeg en kæmpe drøm om at købe et sommerhus. I Sønderjylland, hvor jeg kommer fra! Det skal helst være (meget) tæt på noget hav og en hel masse natur. Sommerhuset behøver ikke være specielt prangende men personligt og varmt og helt simpelt. Gerne uden internetforbindelse! Det burde man da kunne få for under en million? Og så skal huset bruges til fødselsdage og påske og andre højtider, og hele familien og alle venner er velkomne 🙂

  … man har vel lov at drømme …

 • Reply
  Anne
  31. august 2015 at 13:06

  Jeg ville vise min familie de mange steder, jeg selv har rejst før i tiden. Måske endda søge orlov og ikke vende næsen hjem, før pengene var brugt op. Tænk at kunne give sit barn sådan en oplevelse <3

 • Reply
  Emma
  31. august 2015 at 13:13

  Hvis jeg vandt en hel mil., så skulle noget af det gå til at sørge for, at min mor ikke skulle vende hver en krone efter mine forældres skilsmisse, således som hun hør nu. Mig og min dejlige kæreste skal selv være forældre til december og ville snildt kunne få spenderet pengene selv, men mere frihed til hende, ville give os allesammen mere frihed:-)

 • Reply
  Anna
  31. august 2015 at 13:14

  Rejse, en lille bil og stooooore gaver til familien❤️. Ps: Super fin video

 • Reply
  Amanda
  31. august 2015 at 13:22

  Ville for det første købe en ny iphone, for min 4’er er sgu ved at være lidt brugt. Og resten ville jeg nok “prøve” at gemme til når jeg er færdig med gymnasiet, og så bruge nogle af dem på rejser, lejlighed og hvad jeg ellers støder på 🙂

 • Reply
  Margit
  31. august 2015 at 13:31

  Hvis jeg vandt 1.000000 kr ville jeg købe en båd og sejl ud i verden sammen med familien⛵️‍‍‍

 • Reply
  Teresa
  31. august 2015 at 13:39

  Jeg ville rejse!! Pakke mand og børn sammen og rejse ud i verden og opleve det hele! det ville jeg gøre!

 • Reply
  Mette Kristensen
  31. august 2015 at 13:52

  Der er mange ting jeg ville bruge dem på.

  Jeg ville betale mit SU lån ud. Derudover ville jeg købe den taske fra Mulberry jeg altid har drømt om. Jeg ville gemme nogle af pengene, så jeg kunne få min overbygning (Cand.jur) uden at arbejde ved siden af. Fritiden skulle bruges sammen med mine dejlige børn, så de ikke har så lange dage i børnehave og vuggestue.

  Men det jeg ville prioritere mest ville være en tur til USA sammen med min kæreste og børn. Min kæreste er ½ amerikaner og hele hans mors familie bor i USA. Det var meningen hans mormor skulle kommer her i efteråret, men hans moster har desværre fået kræft samt mormor har det ikke så godt. Det ville være fedt at rejse over og besøge dem, vi ved aldrig hvornår mormor ikke er der mere. Hun har endnu ikke set vores søn på 8 måneder irl.

 • Reply
  karen
  31. august 2015 at 13:55

  Jeg ville få et barn mere og holde barselsorlov helt til det skulle i børnehave!

 • Reply
  Louise
  31. august 2015 at 13:58

  Jeg ville som det første ringe til familien og bede dem om at møde op i lufthavnen uden kufferter, det vi mangler køber vi da bare når vi kommer til Bali. Så kan jeg ligge på en hvid sandstrand med en cocktail i hånden og tænke over hvad søren jeg skal bruge pengene på. Jeg ville ihvertfald give nogle til min datter, som hun selvfølgelig først får når hun bliver 21, så nogle til min mor og mormor. Jeg vil helt sikkert også give til velgørenhed, men hvor ved jeg ikke endnu. Min kæreste skal også han en bil og denne gang må han helt selv bestemme…bare der er plads til autostol, barnevogn og så må den gerne være sort, eller hvid. Jeg ville nok også finde et hav hvor jeg ku ta en dukkert med nogle delfiner og så ride på nogle elefanter kunne også være sjovt. Så ville jeg også lege pretty women for en dag i Beverly Hils, altså ikke at jeg vil være prostitueret, men shoppe amok altså. Jeg vil også gerne have hendes hår, men det kan de vel også ordne der og måske når man er igang så få lidt botox hist og her, og fedtsuges lidt over det hele. Nu når jeg lige tænker over det, så skulle jeg måske bare bosætte mig der, der kan man jo altid finde noget at bruge pengene på i forhold til Århus. Jeg ville helt sikkert kunne komme med i “De danske hollywood fruer” så. Ja ved du hvad, det da det jeg gør!

 • Reply
  KFG
  31. august 2015 at 14:06

  Jeg ville tage et år ud af kalenderen og rejse ad Route 66 sammen med mine børn og min mand

 • Reply
  Susanne
  31. august 2015 at 14:11

  Hvis jeg vandt en milion, ville jeg tage på en rigtig dejlig ferie med min familie, sætte noget til side til at bruge på forkælelse, og tage den sidste del og sætte i opsparing eller investere i noget. Men 2000 til en middag ville også være dejligt, så kunne jeg og min kæreste tage ud og fejre vor 7 års dag 😀

 • Reply
  Kirstine
  31. august 2015 at 14:17

  Så ville jeg starte med at betale min klatgæld af og så ville jeg erstatte vores 70er køkken med et moderne!
  Og hvis jeg først vinder når mine børn er lidt størrer vil jeg jeg en tur til New York igen. Den fedeste by i verden i min optik 🙂

 • Reply
  Lotte L Klagenberg
  31. august 2015 at 14:29

  Uuh 1 mio. er godt nok mange penge. Jeg venter vores første barn og har en drøm om en stor familie. Så jeg vil gemme en stor del af pengene, så familien kan komme ud og se store dele af verden. Evt kunne jeg finde på at købe en konebil til mig selv, så vi også har den frihed. Jeg vil nok også tage et par tusinde (eller ti) til side og forkæle mig selv efter den forestående fødsel som kan komme når som helst (er i 40+6!!) man kan kun drømme og håbe på at vinde så mange penge 🙂 måske vi skal til og spille lotto!!

 • Reply
  Maria
  31. august 2015 at 14:49

  Jeg ville bruge pengene på at betale gæld af og så vil jeg forkæle min kæreste og mig selv med en lille ferie ☺

 • Reply
  Kathrine
  31. august 2015 at 14:56

  Vandt jeg 1 million, ville jeg inviterer min 7 årige datter på en længe ventet og utrolig tiltrængt ( grundet grum grum skilsmisse) ferie til vores elsket Paris. Bare nyde hinanden og ikke tænke over økonomien. Først der efter ville jeg være “fornuftig” og invester i en lejlighed med mere plads. – Vi bor ret småt i en lille kbh’er lejlighed. Jeg tænker nogle penge skal gå til regninger, og en bolig opsparing til min datter. Har jeg flere penge tilbage, ville jeg hjælpe mine nærmeste ( familie og venner) økonomisk, så vi alle kunne nyde livet lidt mere. 🙂

 • Reply
  Monika Jensen
  31. august 2015 at 14:59

  Jeg har altid sagt, at det første, jeg ville gøre, var at sende mine forældre til tandlægen og betale regningen! Nu er jeg så nået dertil, at jeg tror, jeg ville smutte med :sweat_smile: Derudover betale lån tilbage, og så har jeg et sponsorbarn, som jeg ville købe en masse, masse ting til. Jeg ville også gerne tage ned og besøge hende igen, og sidst men ikke mindst ville jeg tage min kæreste med på en lang, fed rejse, hvor der ikke skal spares på noget :136: Så er de penge vist også ved at være brugt 🙂

 • Reply
  Annette Bay
  31. august 2015 at 15:08

  Hvis jeg vandt 1 million kroner, så vil jeg tage min familie med på en dejlig rejse og nok også købe mig lidt lækkert tøj, tasker og sko og derudover vil jeg forkæle venner og familie med en hyggelig fest.

 • Reply
  Cecilie J
  31. august 2015 at 15:17

  Jeg ville tage min kæreste med på en jordomrejse, bare os to, i så mange måneder vi gider, og bare nyde hinanden. Dog kunne jeg også godt tænke mig at give en ferie til min familie, som bare fortjener alt, fordi de er dem de er

 • Reply
  pia sroka
  31. august 2015 at 15:33

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg sætte mit hus i stand,nyt tag og vinduer, det trænger,tage ud at rejse med min familie, give lidt til mine 4 børn, forkæle mig selv og kæresten med nyt tøj, og sætte resten i banken til dårlige tider. :grinning:

 • Reply
  Helena
  31. august 2015 at 15:34

  hvis jeg var så heldig at vinde en million, så ville jeg inviterer hele min familie ud at rejse. Efter alt hvad vi har gennemgået de seneste år, så fortjener de det virkelig.

 • Reply
  Sidse
  31. august 2015 at 15:44

  Et hus!!!! Eller ihvertfald noget af det….

 • Reply
  Bettina
  31. august 2015 at 16:11

  Hvis jeg vandt… Ville jeg invitere min familie på en rejse til syden, bare en uges tid. Jeg ville købe mig en kolonihave, som jeg længe har drømt om. Og så ville jeg betale en andel af mine lån… Og købe den Kitchenaid køkkenmaskine. Den har jeg drømt om hele mit voksenliv, men synes aldrig rigtigt at der er råd til at investere i den

 • Reply
  Josephine
  31. august 2015 at 16:15

  Jeg ville betale vores banklån ud i vores hus. Derudover skulle der være råd til en tur ud at rejse og lidt til opsparingen. Hvornår er man blevet så voksen! Udbetaling af lån OG opsparing i et og samme ønske

 • Reply
  Michelle
  31. august 2015 at 16:16

  Jeg ville have meget mere ro i sindet 🙂
  Suse verden rundt som kitesurfer, starte egen virksomhed og gemme lidt til den dag jeg får lyst til at slå mig ned et sted 🙂

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  31. august 2015 at 17:07

  Jeg ville betale gælden ud :stuck_out_tongue_cloey: Holde en kæmpe fest :122: og ikke mindst sende ungerne 1 år på efterskole, når de når til den alder :smiley: :person_frowning:

 • Reply
  Louise O
  31. august 2015 at 17:15

  Hvis jeg vandt 1 mio kr. ville jeg først og fremmest købe en ny computer da den jeg har er gammel. Dernæst ville jeg forkæle venner og familie og give mig selv en ny cykel!

 • Reply
  Pennie
  31. august 2015 at 17:17

  Jeg ville holde en fuld barsel i stedet for de 14 uger som vi kun har råd til nu! Betale lidt gæld af, så sidder lettere i det i hverdagen og tage en lang rejse med min elskede <3 Lidt luksus i hverdagen (robotstøvsuger JA TAK!) vil det nok også blive til.
  Dejligt indlæg og søde tegninger 🙂 Jeg kommer sådan til at tænke på den kære Jørgen Clevin 🙂

 • Reply
  Natanja
  31. august 2015 at 17:40

  Åhh 1million kroner 🙂
  Mit største ønske er et kamera og en christiana cykel.
  Og så ville jeg glæde Jesper med en ny computer.
  Og ungerne skal gå amok i BR.
  Som sygemeldt er pengene små, så bare 2000kr kunne opfylde et af de ønske jeg har.

 • Reply
  Sine Ernst
  31. august 2015 at 17:42

  ville købe en ny lille bil, forkæle familien og kæresten, kæmpe shoppetur med røserne!!

 • Reply
  Laila
  31. august 2015 at 17:45

  Jeg ville bruge noget på udbetaling til hus og græs til mine børn, gå lidt ned i tid så jeg havde mere tid med mine børn og så lige noget velness og lidt fest

 • Reply
  Sophie P.
  31. august 2015 at 17:47

  Hvis jeg vandt 1 million ville jeg holde orlov fra mit arbejde i et halvt år og tage på jordomrejse med min kæreste under armen 🙂

 • Reply
  Lise
  31. august 2015 at 17:50

  Jeg ville rejse med min familie, måske kun et par uger, men til et varmt og eksotisk sted. Så ville jeg gå lidt ned i tid, gerne omkring 30 timer, samt investere i en rengøringshjælp – der også ligger tøj sammen 🙂

 • Reply
  Louise lundby
  31. august 2015 at 17:53

  Vi skulle have et nyt badeværelse og en maler forbi til at fikske stuk , træværk og lofter. Jeg kunne også godt tænke mig at holde en ordentlig fest for familie og venner og hvis der stadig var lidt penge tilbage, så skulle vi jo nok
  betale lidt af på banklånet.

 • Reply
  Maria Andersen
  31. august 2015 at 18:08

  Jeg ville købe min eksmand ud af vores hus 🙂 Og så ville jeg tage mine tre skønne børn med på en ferie til deres hjemland, Grønland. De to yngste har ikke været der i 5 år.

 • Reply
  Line Hansen
  31. august 2015 at 18:19

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg forkæle min kæreste og vores to drenge og resten af min familie. Måske gøre noget fornuftigt, som at betale lidt gæld af, men først og fremmeste ville jeg forkæle mine nærmeste 😀

 • Reply
  Lone
  31. august 2015 at 18:24

  Jeg ville rejse til USA med mine drenge.. Betale lidt gæld af.. Købe fede oplevelser for mine drenge og min mand..

 • Reply
  Mette
  31. august 2015 at 18:24

  Jeg ville med det samme flyve ned til min bedste veninde i Sydney, som går igennem en hård tid med dødsfald. Så ville jeg tage hende med rundt alle de smukke steder i Australien og New Zealand, og give hende en oplevelse for livet!

 • Reply
  Mette Møller
  31. august 2015 at 18:28

  Hvis jeg vandt ville jeg tage ud og rejse med min far, stedmor og søskende! Så vil jeg invitere mine skønne veninder på den bedste middag og den vildeste bytur også skal min kære mormor have en elcykel! 🙂

 • Reply
  Lisa S
  31. august 2015 at 18:28

  Jeg ville tage min lille familie ud og rejse – turen skulle gå til USA, hvor vi aldrig har været. Endvidere skulle vi have en dejlig ny bil, som skal være noget mere rummelig end vores lille mikro-bil.

  Ps. Dejlig, kreativ video:)

 • Reply
  Natascha
  31. august 2015 at 18:42

  Hvis jeg vandt en million så ville jeg umiddelbart købe nyt tøj, nye sko, nye møbler og rejse med min kæreste. Men hvis jeg skulle være rigtig fornuftig, så ville jeg nok hellere smide pengene over i boligopsparingen, sådan så vi med lidt held engang kan købe det der pæne hus i nærheden af KBH som vi ellers aldrig kommer i nærheden af at få råd til med vores “almindelige-mennesker”-indkomst.

 • Reply
  Simone Sandholdt
  31. august 2015 at 18:43

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg først tage ud og rejse en måneds tid sammen min lille datter og min kæreste. Derefter vil jeg købe en masse nye møbler til vores lejlighed, som stadig mangler en del før at den er tip top at bo i 🙂 min datter og kæreste skal selvfølgelig også forkæles lidt !

 • Reply
  Stine Elgaard Jacobsen
  31. august 2015 at 18:49

  Sikke en fin video du har lavet ..
  Hvis jeg vandt så mange penge, ville kæresten og jeg bruge pengene på et hus – Resten af pengene ville vi låne af vores søde bankmand! Vores store drøm er at komme ud af vores lejlighed, og ned til jorden for at kunne nyde en have

 • Reply
  Karina
  31. august 2015 at 18:59

  Så ville jeg betale gæld, et nyt køkken, hvor lågerne ikke falder af og bare for fredens skyld og for at glæde min kæreste en Chevrolet camaro fra 1969, og ja jeg er ikke bilfanatiker, jeg ved det bare fordi at han viser mig billeder og salgs annoncer stort set dagligt ☺️

 • Reply
  Thea Brandborg
  31. august 2015 at 19:07

  Sikke en fin lille video! Så god en ide! ☺️
  Hvis jeg var den heldige vinder af så mange penge, ville jeg først og fremmest få færdiggjort min kærestes og min lejlighed, så den kunne blive lige præcis så hyggelig, som vi drømmer om. Til vinter ville jeg rejse syd på med min kæreste, jeg ville give alle min søskende og mine forældre en særlig gave, og jeg ville holde en stor fest for alle dem, jeg elsker. Og så ville jeg ellers forsøde min og min kærestes SU-tilværelse ❤️

 • Reply
  Annette J
  31. august 2015 at 19:15

  Jeg ville foretage lidt praktiske projekter på mit hus og så ville jeg tage ud og rejse…
  Og resten skulle bruges på at forkæle mig selv og familien i dagligdagen.

 • Reply
  Clara
  31. august 2015 at 19:18

  Hvis jeg vandt så mange penge, ville jeg ud og se verden! Derudover ville jeg få sat min families hus i stand

 • Reply
  Annemette
  31. august 2015 at 19:20

  Jeg ville få renoveret vores mellem bygning og få lavet nyt badeværelse også ville jeg tage min mand og 2 drenge med på en velfortjent ferie 🙂

 • Reply
  Krabbemis
  31. august 2015 at 19:30

  Tja jeg burde bruge pengene på at afbetale SU-lån, sparre op til opsparring, bolig-køb, barn/børn osv….. MEN ville nok bruge en del på at forkæle mig selv (tasker, sko, tøj og smykker), forkæle mine nærmeste, og så ville jeg rejse med min skønne kæreste og søn, til varme himmelstrøg, god mad og kolde drinks 🙂

 • Reply
  Tarkoflen
  31. august 2015 at 19:39

  Hvis jeg vandt en million startede jeg fluks i behandling i håb om at gøre vores datter til storesøster ❤️ Dernæst ville jeg smutte på en lille rejse med min nærmeste familie, gemme lidt til når engang min kæreste frier til mig, så vi kan få drømmebrylluppet og ikke skal tænke over økonomien i hvem vi kan invitere og sidst men ikke mindst skulle vi købe drømmehuset ☺️

  Tak for en hyggelig video og en anderledes og hyggelig måde at lave et sponsoreret indlæg på!

  Og så vil jeg bare sige, ønsk jer penge til den robotstøvsuger! Er du tosset vi elsker R2D2 aka Roomba herhjemme den kommer altså noget oftere helt ind under sengen og sofaen end når jeg støvsuger du kan tit købe dem brugt til gode penge!

 • Reply
  Louise KG
  31. august 2015 at 19:45

  Har ikke en stor ting jeg ønsker mig, men hvis jeg vandt, ville jeg nyde råderummet til at gøre lidt mere i hverdagen. Jeg ville også nyde, at man til den tid kunne kaste sig ud i projekt barn nr 2 uden at skulle bekymre sig om pengene, da vi pt lever 2 voksne (manden læser, men har ikke mere SU tilbage) og 1 vuggestuebarn på min løn.

 • Reply
  Susanne
  31. august 2015 at 19:47

  Jeg ville betale af på vores banklån til andelslejlighed samt SU-lån. Så ville jeg tage min lille familie med på en eksotisk rejse (Maldiverne perhaps?) og måske roadtrip i USA. Resten af familien skulle også med på badeferie en uges tid. Endelig ville jeg købe en lækker Celine-taske og bestille den store sushi-menu 😉

 • Reply
  Mai
  31. august 2015 at 19:52

  Jeg ville vise min forældre så meget af verden som muligt 🙂 De har ikke oplevet andet end Danmark og Vietnam, som de, som bådflygtninge, forlod tilbage i 1990.

 • Reply
  Dorte
  31. august 2015 at 20:18

  Jeg ville starte med at købe gaver til mine kollegaer. Jeg har været på barsel i nu to år.. Jeg savner dem virkelig! Og de har altid stået klar med en hjælpende hånd.. Glæder mig sådan til at være tilbage og se dem på daglig basis igen!
  Resten ville jeg betale af på vores nyindkøbte (lidt for dyre) hus.

 • Reply
  Stine
  31. august 2015 at 20:30

  Hvad jeg ville gøre?

  Jeg tror jeg ville..
  hæve lidt penge på min millionærkonto
  løb ned og shop den vas’, jeg altid havde tænkt på
  Poste den på Instegram, hallo
  yo, #vasen er ny, en #Royal Copenhago
  Jeg ville ha min’ børn jeg elsker ved min side
  Køre ud mod lufthav’n
  Og ik ta noget forgivet
  Jeg ville ring’ og inviter min kær’st’ med,
  fortælle at han skal ta’ en uge fri og kom’ afsted
  kig på mit yngel
  og sig “hey det’ pisse godt!’
  sæddet tilbage, vinduet ned og fyre ‘Frost’ op
  jeg ville føle mig helt enormt heldig,
  bare smile og nyde, at det var jeg
  jeg ville samle mine venner og familie op
  og køre videre ud til flyet i en samlet flok
  så ville jeg tænkte på om jeg ku’ give noget igen
  til dem der har givet mig så meget af dem
  jeg ville parkete bilen elendigt som altid
  Og checke ind mod Rhodos, 5+ hotel
  Og alle ville smile og sole ved poolen
  spise lækket mad og tage ned på stranden
  og solen ville gå ned over vandet
  mens jeg røg en syvende rød prince
  drak en halv flaske rødvin
  vind i håret
  Rayban briller på
  26 år
  vi ses min fattigdom!

  1 kron’ tilbag’
  Brugt allesammen, men jeg vil på ‘Flammen’
  1 kron’ tilbag’
  Pædagoglønnen svigted, helt galt jeg sigted’
  1 kron’ tilbag! (Tilbag, tilbag….)

  • Reply
   Cecilie
   2. september 2015 at 22:53

   Jeg. Elsker. Dig.
   Tak for ALT for højlydt grin her kl 23 🙂

 • Reply
  Regitse Randløv
  31. august 2015 at 20:36

  Jeg ville invitere min familie og en håndfuld venner til Raja Ampat.. Det sidste paradis på jord! Min mand og jeg sparede op i 2 år for at komme dertil i 2012 og det er virkelig det flotteste og mest fredfyldte sted i verden. Med en million kroner, ville jeg kunne velsigne dem jeg elsker med denne oplevelse <3

 • Reply
  Regitse Randløv
  31. august 2015 at 20:40

  Jeg ville invitere min familie og en håndfuld venner med til Raja Ampat – Det sidste paradis på jord! Mon mand og jeg var så heldige at have råd til at besøge ø-riget efter 2 års hård opsparing i 2012 og der går ikke en dag hvor vi ikke tænker på hvor fedt og fantastisk det kunne være at komme tilbage.. Især med ens nærmeste! For en million ville vi kunne give vores nærmeste en fantastisk oplevelse for livet <3

 • Reply
  Kristina
  31. august 2015 at 20:49

  Jeg ville starte med at betale det latterlige banklån ud af vores bolig. Så ville jeg… Bum bum.. Sørge for at få en masse oplevelser med min kæreste og min dreng. Alt fra rejser til tivoliture. Måske et bryllup

 • Reply
  Lisbeth lisp
  31. august 2015 at 21:00

  Keg ville først og fremmest få vores økonomi lidt op og køre, sørger for at der stod lidt på hver konto, bestille en ferie til mine børn og min mand (far) og derefter ville jeg sørge for at min mor far, søster bror, niecer Og møblerer havde hvad de havde brug for og så at min svigerfamilie havde hvad de have brug for og ellers hvad jeg kunne hjælpe, min nabo og veninde osv. Med. Vi har alle godt af at dele ud af de goder vi får gennem livet, det gir kun god karma.

 • Reply
  Camilla Sofia Jensen
  31. august 2015 at 21:13

  Jeg er ikke i tvivl ! Jeg ville bruge 1 million til to ting
  1. En rejse rundt om i verden i et par md. Se nye ting og prøve grænser af.
  2. At købe et rigtigt håndværker tilbud af et hus på landet som min kæreste og jeg kunne total renovere til vores drømmehus

 • Reply
  Lisbeth lang
  31. august 2015 at 21:17

  Hvis jeg vandt en million kr. Ville jeg som det aller første betale mit stadigt voksende su- lån ud. Hvor ville det være skønt. Det med at drømme er slet ikke så tosset.

 • Reply
  Zofia Bodi
  31. august 2015 at 21:19

  Hvis jeg vandt, så ville jeg klart som det første betale hele det lån min kæreste og jeg har været så heldige at måtte låne af mine bedsteforældre!
  Og tror jeg at jeg ville hjælpe min mor med at få hendes krea rum færdigt som tak for alt hjælpen især her de sidste par måneder både med barnevogns kig, lejligheds rengøring, flytning og snart hvor hun skal være bedste 🙂
  Også ville jeg købe en maaaasse garn så jeg kunne hækle alle den ting jeg gerne vil lave til min datter og familie 🙂

  Også skulle min kæreste ha et kørekort i julegave 😮

 • Reply
  Lærke
  31. august 2015 at 21:21

  Skønt illustreret og formidlet indlæg fra dig! Jeg ville holde en fest af et bryllup! Hvor det fedeste festligste band skulle være centrum af det hele. Og en pølsevogn til natmad

 • Reply
  Anne
  31. august 2015 at 21:21

  Jeg ville starte med at kæbe en ny sofa der ikke lugter af tis efter vores datter havde et uheld i den! Pis!!! ( bogstaveligt talt)

  Så ville jeg investere i en rengøringshjælp der kunne hjælpe mig med at fjerne alt det min datter synes er sjovt at smide på gulvet under måltiderne( hutre for plankeværk med revner)- NOT) fungere som en moderne puttekasse.

  Og så ville jeg invitere min kæreste vores fælles datter og hans to store dejlige piger med på en lille ferie, et sted med pool! Noget de virkelig ønsker sig!!

  De brune 60’er døre måtte også meget gerne skiftes til nogle hvide! Og de røde Gulvpuder til nogle sorte og lidt mere up to date.. Det blå badeværelse kan jeg faktisk godt leve med:)

 • Reply
  Anne
  31. august 2015 at 21:21

  Jeg ville starte med at kæbe en ny sofa der ikke lugter af tis efter vores datter havde et uheld i den! Pis!!! ( bogstaveligt talt)

  Så ville jeg investere i en rengøringshjælp der kunne hjælpe mig med at fjerne alt det min datter synes er sjovt at smide på gulvet under måltiderne( hutre for plankeværk med revner)- NOT) fungere som en moderne puttekasse.

  Og så ville jeg invitere min kæreste vores fælles datter og hans to store dejlige piger med på en lille ferie, et sted med pool! Noget de virkelig ønsker sig!!

  De brune 60’er døre måtte også meget gerne skiftes til nogle hvide! Og de røde Gulvflider til nogle sorte og lidt mere up to date.. Det blå badeværelse kan jeg faktisk godt leve med:)

 • Reply
  line
  31. august 2015 at 21:22

  Jeg ville helt klart bruge dem på mine børn og self. Lidt ferie

 • Reply
  Sanne Kjelde
  31. august 2015 at 21:22

  Jeg ville helt sikkert rejse ud og opleve verdenen med min far, mor og storebror.

 • Reply
  Louise Skov
  31. august 2015 at 21:23

  Åh… Det sværeste og bedste spørgsmål på samme tid! 1 million kunne jeg bruge mange gange, og jeg spekulerer tit over hvad jeg egentlig ville prioritere først? Det må være vores billån, som kan gøre hverdagen lidt nemmere… Jeg ville gå ned i tid og så skulle min familie og jeg ud og rejse! Min søster, som arbejder for Spies, ville jeg klart besøge i Thailand til vinter… Hun er savnet! Min yngste datter er for lille til, at huske sin moster ordentligt, så lidt mere kvalitetstid ville ikke skade!
  Og så skulle vi nok holde en ordentlig fest når jeg runder de 30 næste år

 • Reply
  Sarah
  31. august 2015 at 21:25

  Hvis jeg vandt en million ville jeg…
  .. Betale dum gæld ud!
  .. Forkæle mig selv, mine to børn og mit hjem lidt med nye flotte ting! (Måske en Kubus-stage? :-P)
  .. Og til sidst, og vigtigst af alt, ville jeg give mine børn en masse oplevelser! Med en singlemor under uddannelse bliver det sgu ikke til så meget på opleveren 😉

 • Reply
  Rikke
  31. august 2015 at 21:25

  Jeg ville sige mit arbejde som pædagog op, og bruge mere tid på krea-arbejde, samt være mere sammen med mine børn på 5 og 3 år. Og så skulle vi en tur til Oceanien og Antarktis, som er de to verdensdele vi mangler at besøge.

 • Reply
  Jannie Birkelund
  31. august 2015 at 21:26

  Jeg er slet ikke i tvivl om hvad jeg skulle bruge 1 million kroner til, hvis jeg vandt. Vi har i min lille familie indenfor en kort periode mistet 2 ud af 4 bedsteforældre. Et tab som har været meget svært for min mand og jeg, men i aller højeste grad også vores 2 børn. Så pengene skulle bruges på en masse kvalitets tid sammen med min mand og 2 børn. Det kunne være at ‘købe’ sig fri fra arbejde og en periode, og total trække stikket. Når vi vågnede om morgene, skulle vi sidde ved morgenbordet, og snakke om hvad vi havde lyst til
  Var det en tur i Tivoli, en tur til Lalandia, en hel dag med take away og masser af film, tøj shopping, en tur i Ikea… Bare det at kunne gøre præcis det vi havde lyst til, bare så længe vi var sammen om det alle 4❤️

 • Reply
  Ann Sofie
  31. august 2015 at 21:26

  Jeg ville tage min kæreste i hånden og rejse til nogle af de bedste dykkersteder i verden. Når vi kom hjem ville jeg købe mig en dejlig, lille sejlbåd.

 • Reply
  Jannie Birkelund
  31. august 2015 at 21:27

  Jeg er slet ikke i tvivl om hvad jeg skulle bruge 1 million kroner til, hvis jeg vandt. Vi har i min lille familie indenfor en kort periode mistet 2 ud af 4 bedsteforældre. Et tab som har været meget svært for min mand og jeg, men i aller højeste grad også vores 2 børn. Så pengene skulle bruges på en masse kvalitets tid sammen med min mand og 2 børn. Det kunne være at ‘købe’ sig fri fra arbejde og en periode, og total trække stikket. Når vi vågnede om morgene, skulle vi sidde ved morgenbordet, og snakke om hvad vi havde lyst til
  Var det en tur i Tivoli, en tur til Lalandia, en hel dag med take away og masser af film, tøj shopping, en tur i Ikea… Bare det at kunne gøre præcis det vi havde lyst til, bare så lEænge vi var sammen om det alle 4❤️

 • Reply
  Sabina Haysen
  31. august 2015 at 21:27

  Ingen tvivl! Jeg ville ringe til min chef og sige “Hej Chef. Jeg kommer sgu ikke lige de næste 2 år. Og nej. Jeg kommer heller ikke i dag, for jeg er ved at drikke champagne med guldkorn”.

  Efter at have taget orlov fra mit job, ville jeg leje vores hus ud, pakke tre rygsække og taget livet i hånden. Bare rejse. Leve hver dag. Nyde friheden og hinanden! Og så ville jeg sende et pænt beløb til Care, som jeg har støttet i snart 12 år. Et lidt mindre beløb til min søster, som er studenrende og lever af havregryn fra Netto. Og så ville jeg holde den vildeste FARVELFEST for vores venner og familie!! #byebye#adieu!!

 • Reply
  Lisbeth
  31. august 2015 at 21:28

  Jeg ville tage orlov fra jobbet og rejse jorden rundt i et helt år sammen med min kæreste! det ville simpelthen være fantastisk. Når vi kom hjem igen skulle der også afsættes penge til udbetaling af hus samt renovering 😀

 • Reply
  Nina Miriam
  31. august 2015 at 21:29

  Hvis jeg vandt en hel million kr, vil jeg helt klart først holde en stor fest for alle mine venner og familie. Jeg vil både invitere min kæreste og min søster på en længere rejse. (2 forskellige rejser) til det sted i verden de aller helst vil hen. Selvfølgelig med alt betalt. Jeg vil også bruge nogle af pengene på selvforkælelse (parfumer, lækre cremer, makeup, tøj, sko osv.). Jeg vil sætte 10.000 kr på mit rejsekort, så jeg altid kunne besøge min mor og søster i København. Jeg vil helt sikkert også donere en masse penge til velgørenhed (især kræftens bekæmpelse) det er nok de første ting jeg vil gøre hvis jeg vandt så mange penge.

 • Reply
  Louise
  31. august 2015 at 21:29

  Åh… Det er et super svært spørgsmål! Hvem har ikke drømt om millionen… Jeg kan tit få brugt millionen mange gange!
  Min familie og jeg skulle ud og rejse! Min ene søster arbejder for Spies og har boet forskellige steder de seneste år, hvilket betyder at min yngste datter ikke rigtig husker sin ene moster… Øv! Når hun til vinter skal arbejde i Thailand, kunne jeg virkelig godt tænke mig at besøge hende… Så vi lotto’er og skraber tit mens vi drømmer!

 • Reply
  Pernille larsen
  31. august 2015 at 21:29

  Jeg ELSKER din video ville ønske jeg var så kreativ ..
  Hvis jeg vandt en million SHIT det ville være vildt. Først ville jeg gerne giftes med manden i mit liv og holde drømme brylluppet. Så ville jeg tage ham og vores skønne datter i hånden og rejse ud i verden, der er så meget jeg gerne ville opleve.
  Så ville jeg gøre lidt godt for alt min familie og give dem lidt igen af alt det gode de har givet mig . De sidste penge skulle bruges på renovering af vores hus ..
  JEG VILLE ELSKE AT VINDE EN MILLION #måskemanskullebegyndeatspillelotto

 • Reply
  by_staalarm - Kristina
  31. august 2015 at 21:30

  1. Købe en K-Laser cube4 Terapi (da det åbenbart er det eneste smertestillende, der virker på mig, men koster 250.000kr.!!)
  2. Væk med den sidste rest lån!
  3. En fantastisk rejseoplevelse for min familie for at give noget tilbage af alt det, de har givet mig ❤️
  4. Skulle det være penge til overs, så må de gå til drømmen om ny bolig….
  Nå ja, vil også rigtig gerne ha’ et nyt tæppe til sofaområdet – altså på gulvet

  Ja man har lov at drømme

 • Reply
  eva
  31. august 2015 at 21:30

  Hvis jeg vandt 1 million ville jeg købe et ordentligt sted at bo. Jeg har boet over 34 skod steder i mit liv og syntes ærligt talt jeg snart fortjener at bo et dejligt sted jeg kan kalde mit eget.

 • Reply
  Marie b.
  31. august 2015 at 21:32

  Hvis jeg engang skulle blive så heldig at vinde 1 million, ville jeg bruge dem på en (andels)lejlighed i København og en festlig housewarming for alle jeg kender 🙂

 • Reply
  Kim
  31. august 2015 at 21:32

  Hvis jeg vandt en million ville jeg sige mit job op (håber ikke chefen læser med) og være hjemmegående med mine dejlige tvillinger som nu er 8 mdr, indtil de var et par år eller 3. Jeg ville betale billånet ud, og bestille en tømrer til at komme og montere de 13 vinduer der står i vores udestue, men som min søde kæreste ikke har tid til at få skiftet. Jeg ville ansætte en rengøringshjælp, så jeg kunne bruge min tid på drengene – vi skulle hygge os, og besøge vores familie i det Jydske lidt oftere. Og så ville jeg hyre en prof barnepige for en enkelt aften så min kæreste og jeg kan komme ud og nyde den middag jeg forhåbentligt vinder hér. Vi har ikke været ude sammen som kærester mere end 1 gang siden drengene blev født i December. Og så ville jeg være sparsommelig med resten af pengene, så de rækker lidt længere.

 • Reply
  Kirstine
  31. august 2015 at 21:32

  Jeg ville betale gæld af og efterlade en slat til en ny terrasse, en ferie og et brag af en 30-års fødselsdag:D

 • Reply
  Lotte D.P.
  31. august 2015 at 21:33

  Jeg ville betale alt gæld ud, købe en ordentlig og fornuftig bil, forkæle mig selv, mi

 • Reply
  Camilla Karlsen
  31. august 2015 at 21:33

  Hvis jeg vandt 1 mio. kr ville jeg invitere mine forældre på luksus ferie, som tak for alt de har gjort for mine søskende, kæreste og jeg gennem tiden.

  Derudover ville jeg købe en lille båd til min far og farfar, som altid har været en drøm for dem at have. Desværre har min farfar fået konstateret lungekræft og det betyder at den drøm er blevet lagt en smule på hylden – ville dog elske at kunne “puste liv” i drømmen hvis jeg vandt 1 mio. kr.. 🙂

  Det resterende beløb ville uden tvivl gøre hverdagen lettere for en SU studerende

 • Reply
  Maria Sund
  31. august 2015 at 21:35

  Jeg ville købe min mormors sommerhus.. Min morfar døde pludseligt for 5 år siden, hvilket knuste familien og efterlod min mormor med et kæmpe sommerhus og en stor villa.. Sommerhuset har nu været til salg i 4 år og pga den økonomiske byrde det har været er deres hus nu også til salg… Gid jeg kunne befri hende for alle de bekymringer.
  Jeg ville også sørge for at min mor kunne vågne op en morgen, ved at der stod en flok håndværkere klar til at gøre hendes hus helt færdig og skide flot.. Og bygge det keramik værksted hun altid har drømt om!
  Er vist løbet tør for penge nu… Men en lille rejse til min lille famile ville nu også være rart 🙂

 • Reply
  Lotte D.P.
  31. august 2015 at 21:36

  Jeg ville betale alt gæld ud, købe en ordentlig og fornuftig bil, forkæle alle 3 unger, mig selv og min Lars, sætte resten ind på vores opsparinger.. Man har vel lov at drømme

 • Reply
  Lotte D.P.
  31. august 2015 at 21:37

  Jeg ville betale alt gæld ud, købe en ordentlig og fornuftig bil, forkæle alle 3 unger, mig selv og min Lars, holde stort bryllup og sætte resten ind på vores opsparinger.. Man har vel lov at drømme

 • Reply
  Diana Haugaard
  31. august 2015 at 21:37

  Jeg ville sige mit job op, starte min egen forretning/webshop herhjemme på vores nedlagte landbrug og nyde at kunne tage imod mine børn når de kommer hjem fra skole 🙂

 • Reply
  Rikke
  31. august 2015 at 21:40

  Shit, hvis jeg vandt 1 mil
  Jeg ville rejse med min kæreste, to uger til det lækreste sted jeg kunne finde!
  Jeg ville flytte, vi skulle bo i hus ( okay, måske bare til leje, men stadig!)
  Så skulle vi fandme have den bil!
  Og kat!! Jeg ville købe en kat, for det kan jeg, hvis vi bor et andet sted!
  En ny kjole, det fortjener jeg fandme!
  Og så ville jeg holde en kæmpe fest, for venner og familie, lækker mad og lækker kjole. Det holder 100!
  Og så ville jeg købe en masse ting til min bror, fordi han snart skal flytte hjemmefra!
  Har jeg flere penge tilbage??
  Nå, den sidste slat rejser vi sgu for!
  Fuuuuuuck hvor ville jeg gerne vinde nogle penge! Seriøst, under en mil kunne godt gøre det. Egentlig bare lige til en ny kjole eller en lille rejse.. Bare en lille en! Hahah 🙂

 • Reply
  Linda Rezagi
  31. august 2015 at 21:40

  Hvis jeg vandt en mil. Ville jeg give en del af pengene, til de flygtninge der har brug for hjælp.
  Så ville jeg betale min bil af, sige mit job op og begynde at studere, uden at skulle tænkte på økonomien 🙂 men 2000kr til en middag i Århus , Waow det ville heller ikke være dårligt

 • Reply
  Marianne Nyborg
  31. august 2015 at 21:42

  Jeg ville tage en yogauddannelse – rejse med min lille familie – og holde en stor fest for mine venner og familie.

 • Reply
  Anne-Kathrine
  31. august 2015 at 21:42

  Jeg ville betale gæld af – hold nu op hvor ville det være lækkert og give luft til flere rejser, et stort bryllup og lækre møbler til hytten

 • Reply
  Nicoline
  31. august 2015 at 21:42

  Jeg ville opfylde min kærestes drøm, og købe ham en Ford Mustang. Han har ejet én for et par år siden, men den er solgt og det har han fortrudt lige siden. Og så ville jeg betale min gæld af på min cykel ☺️

 • Reply
  Louise H
  31. august 2015 at 21:43

  Hvis jeg vandt… Ville jeg gøre det som jeg drømmer om hver eneste dag. Jeg ville rejse jorden rundt. Jeg ville ikke tænke på ny bil, ny taske, nye sko, eller andet materielt. Jeg ville bruge hele millionen på oplevelser rundt i verden 🙂 For det at rejse, er det eneste du kan købe, som samtidig gør dig rigere. Jeg ville få oplevelser for livet, og jeg ville selvfølgelig gøre alt sammen med min kæreste 🙂

 • Reply
  Cirkeline
  31. august 2015 at 21:44

  Hvis jeg vandt en million (drømmen lever ) så ville jeg som det første bestille en kørekortspakke og købe en bil med plads til alle 3 unger plus en kammerat eller 2 og så kunne det ellers ikke gå stærkt nok med at få taget teori og køretimer. Hader at være afhængig af at manden eller min far kan kører for mig, og synes at jeg som mor til så mange lækre unger burde ha det famøse kort og kunne kører dem til gymnastik osv. Så ville jeg få betalt gæld, og bagefter bestille en rejse som vi kunne ta på som familie, sådan en af de der all inclusive-med-irriterende-bamse-som-ungerne-elsker for vi har slet ikke nået den slags inden vi blev en sammenbragt familie med fælles baby og så ville jeg også godt ud at spise med manden, tror vi har været ude at spise 2 gange uden børn siden vi mødte hinanden

 • Reply
  louise
  31. august 2015 at 21:45

  Med et voldsomt stort projekt af en kælder der skal total renoveres vil jeg helt sikkert bruge en stor slat på det. Og så vil jeg uddanne mig til zoneterapeut. Og rejse med min familie

 • Reply
  Emilie
  31. august 2015 at 21:46

  Jeg ville invitere min familie til Australien. Min mor har en veninde der, som hun aldrig får besøgt, fordi det er så dyrt. Derudover ville jeg få rettet en tand, jeg er frygtelig ked af. Sådan en million ville hjælpe en del frem for den sølle SU, jeg får. Resten af pengene ville ryge ind på min opsparing til et fremtidigt hus 🙂

 • Reply
  Anne
  31. august 2015 at 21:47

  Jeg er på SU og har derfor ikke det store at gøre med, men en kæmpe lyst til både at opleve og hjælpe andre. Så hvis jeg var så heldig at vide 1 million kroner, ville jeg bruge en del på at kunne putte lidt glans på leverpostejs-hverdagen, en del til mennesker der ikke har det så godt som mig og en del til flybilletter til ‘backpakker’-flybilletter til rundt omkring i hele verden.

 • Reply
  Sine K
  31. august 2015 at 21:48

  Hvis jeg vandt en million ville jeg invitere familie og venner til Bali holde bryllup der, så jeg kan blive gift med ham jeg elsker. ❤️ Jeg ville også donere til velgørenhed og hvis der var penge tilbage ville jeg give mig selv nogen bryster. ( o )( o )

 • Reply
  Charlotte
  31. august 2015 at 22:00

  Uha, jeg ville gå ned i tid på mit ellers højt elskede arbejde – 28 timer om ugen giver bedre tid til at være familie 🙂 Jeg ville også hyre en rengøringskone, en vinduespudser og have udbedret nogle af manglerne på vores hus af en fagmand… og ville nok også have det drivhus / pavillion som jeg har ønsket mig længe 🙂
  Elsker din blog Johanne, du får altid smilet frem hos mig 🙂

 • Reply
  Annette
  31. august 2015 at 22:03

  En uventet million skulle KLART bruges på at hyre håndværkere til at gøre vores gør-det-selv-husrenoveringsprojekt færdigt, så vi kan få vores liv igen! De kloge hoveder siger, man aldrig bliver færdige med et gammelt hus, hvor charmerende det end er… De har ret. Vi er i gang på 12. år

 • Reply
  Lotte
  31. august 2015 at 22:05

  Jeg har nogle gange leget med tanken om “Tænk hvis jeg vandt”! Lige pt står vi og skal overtage vores nye hus i morgen, så det går meget på indretningen der! Et lækkert langt plankespisebord med lækre Eamesstole til, og lige midt på bordet en stor Kubus8 og til kogeøen en matchende stor kubusskål. I gangen skal hænge en Uten Silo og i stuen skal der indkøbes en stor hjørnesofa. Og så skulle jeg da også fylde et vitrineskab med Royal Copenhagen (er beløbet mon brugt nu ). Jeg har længe ønsket mig Gerhard Richters 1025 farben. Så den smukke plakat skal der jo også være plads til i budgettet. Jeg ville bruge de resterende penge på et par dejlige rejser med familien, lidt afbetaling af lån og nogle flere lækre designting til hjemmet. Der er ingen tvivl om at de nok skulle få ben at gå på! Og nårh ja – et par Louis Vuitton tasker også

 • Reply
  Lotte
  31. august 2015 at 22:06

  Jeg har nogle gange leget med tanken om “Tænk hvis jeg vandt”! Lige pt står vi og skal overtage vores nye hus i morgen, så det går meget på indretningen der! Et lækkert langt plankespisebord med lækre Eamesstole til, og lige midt på bordet en stor Kubus8 og til kogeøen en matchende stor kubusskål. I gangen skal hænge en Uten Silo og i stuen skal der indkøbes een stor hjørnesofa. Og så skulle jeg da også fylde et vitrineskab med Royal Copenhagen (er beløbet mon brugt nu ). Jeg har længe ønsket mig Gerhard Richters 1025 farben. Så den smukke plakat skal der jo også være plads til i budgettet. Jeg ville bruge de resterende penge på et par dejlige rejser med familien, lidt afbetaling af lån og nogle flere lækre designting til hjemmet. Der er ingen tvivl om at de nok skulle få ben at gå på! Og nårh ja – et par Louis Vuitton tasker også

 • Reply
  Camilla
  31. august 2015 at 22:17

  Jeg ville fluks få fixet alle gamle rør i hele vores 73’er hus!! Jeg ville have folk til at ordne det,og helst nogle med en aldrig-mere-skimmel-i-dit-hjem-garanti!
  Imens det blev fixet,ville jeg sidde i Disneyland med hele min familie❤️

 • Reply
  Anja S
  31. august 2015 at 22:18

  Noget så kedeligt som at betale husgæld af. Og og og tage på en rejse bare os tre. ✈️‍‍

 • Reply
  Malene
  31. august 2015 at 22:19

  Puuuha 1 MILLION!!
  Mine ønsker kan slet ikke få nogen ende. Som dig, er jeg også ekstrem taknemlig for at have en familie og tag over hovedet, men man kan alligevel ikke lade være med at dagdrømme
  Noget af det jeg vil bruge penge på, er:
  – Rejse ud og opleve verden med min lille familie ✈
  – bygge til på vores for lille hus.
  – forkæle mine forældre, da de altid er der for mig og de også trænger til at blive forkælet ❤
  – bryllup med manden i mit liv
  – opsparing opsparing opsparing

 • Reply
  Anne
  31. august 2015 at 22:19

  Hvor er det en fin og sjov video – du er så kreativ 🙂
  Vandt jeg en million, ville jeg være noget så snusfornuftig – mit tyveårige jeg ville have hadet mig… Jeg ville i første omgang betale min kærestes tidligere billån ud, og resten af pengene skulle helt klar bruges på udbetaling/køb af hus. Lige om lidt bliver vi (forhåbentlig) tre, og så er vores nuværende leje-lejlighed altså bare for lille og for dårligt indrettet.

 • Reply
  Mai
  31. august 2015 at 22:27

  Sikken dejlig, behagelig stemme du har. Åhmen, jeg ved det ikke helt. Der er så meget, jeg gerne vil. Hvad skal man vælge? Åh, jeg villøøøøø….. Jo, jeg ville:

  – gakke lidt ud i en vilkårlig legetøjsbutik sammen med mine røvbananer

  – forkæle mine forældre, der a l t i d hjælper os, med et eller andet rigtig RART! Hvad, spørger du? Jeg ved det simpelthen ikke. De er menneskerne, man tænker, har ALT. Noget oplevelsesgejl?

  – købe et titurskort til svømmeren!

  – investere i nogle aktier, som vi har kig på – ikke fordi vi ved en skid, men mest fordi vi ville ønske, vi gjorde!

  – købe en helvedes masse gråt tøj til mig selv og en masse dejligt basic-tøj til min mand, der selv må bestemme farverne!

  NU kan jeg ikke finde på mere, må i seng og knalde brikker.. JO, en ny SENG, det sku’ vi dælme også ha’! Vores seng er to boksmadrasser, hvoraf den ene er en heller anden knaldhård basse fra IKEA til ingen penge og den anden én der stod her i huset, da vi flyttede ind. Nøj, det sutter altså.

  Natnat <3

 • Reply
  julie
  31. august 2015 at 22:32

  Uhhh.. Jeg tror jeg ville købe et hus eller noget af et hus. Og forkæle mig selv og min familie!

 • Reply
  Mette
  31. august 2015 at 22:36

  Åååhhh – jeg ville shoppe en stor bil, der kan rumme alle tre unger, en ladcykel der kan rumme tvillingerne, to nye tænder (både min mand og jeg mangler en kindtand – pris ca 15.000 pr stk), lækkert tøj til mit tripple-mor-korpus, en daseferie på et varmt, børnevenligt sted, Årstidernes kasser til BÅDE morgen og aften, rengøringshjælp HVER uge og resten til velgørenhed. Men jeg vil faktisk hellere bare ud og spise med mon lækre mand – det harvi ikke været siden 3 blev til 5 for 15 måneder siden og FUCK, hvor vi trænger….

 • Reply
  Camilla Hovej
  31. august 2015 at 22:39

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg fanden fløjtende købe den fedeste rejse til USA for hele familien – der skulle bare gives gas på alle de fantastiske oplevelser herefter skulle der gå lidt penge til det kedelige som lån, men der kommer nok også elektroniske æbler ind for døren 🙂 Hmmm jeg bliver sgu nok nødt til at drible ned efter en Lotto kupon 🙂

 • Reply
  julie
  31. august 2015 at 23:08

  Jeg ville bruge en million kroner på at tage tilbage til Nordghana og hilse på verdens gladeste børn, og ellers ville jeg bruge penge på en jordomrejse få dykker certifikat og lære at surfe. resten af pengene må jeg hellere få på en opsparing i denne søde studietid!

 • Reply
  Sara Bach Astorp
  31. august 2015 at 23:10

  Åh ha! Jeg ville give min familie 100.000 kr hver :143: rejse til Norge og vandre med min mand og få nedkølet min hund for en latterlig sum penge så den kunne blive genoplivet om 30 år :grimacing:

 • Reply
  Pernille
  31. august 2015 at 23:14

  At rutte med fiktive penge er min yndlingsbeskæftigelse, når jeg ikke kan sove. Jeg er, efter mange søvnløse nætter, kommet frem til, at jeg ville få mine 3 tætteste veninder lokket fra Kbh til Århus, hvor jeg ville indlogere os på Hotel Royal i den største suite. Så skulle vi voldæde sushi fra Karma til frokost, hvorefter jeg ville give dem hver en kuvert med 10.000,- til shopping, derefter have gennemmasseret de stakkels kroppe efter sådan en hård dag og slutte af med 7 retter plus vin på Miró.
  En eller anden dag.. Så sker det <3

 • Reply
  Line
  31. august 2015 at 23:37

  Hvis jeg vandt, tror jeg, at jeg ville tage min datter Noa med i Disneyland. Og så ville je købe en ny bil til min mand, og så betale resten af på boliglånet (kedeligt men fornuftigt)

 • Reply
  Michelle Marek
  1. september 2015 at 0:03

  Jeg ville købe en splint og ny lækker bil – måske en rigtig tøse Fiat 500 (cabriolet), købe en lækker studielejlighed og tage nogle veninder med til Mallorca eller et andet lækker varmt sted
  Og købe gaver til alle i familien, hvis der vil være mere til overs må de gå til opsparingen/nødhjælpspuljen ❤️ Heeeep

 • Reply
  Lise
  1. september 2015 at 0:23

  Da jeg pt bor i en campingvogn, ville jeg selvfølgelig bruge nogle af pengene på en fin lille lejlighed. Og have økonomisk frihed igennem hele min kommende uddannelse… 🙂 Få repareret min lille bil og møgforkæle folk omkring mig 🙂

 • Reply
  Anne-Sophie
  1. september 2015 at 2:00

  Sikke en fin video!
  Der var mange ting jeg gerne ville hvis jeg vandt 1 million.
  Først ville jeg handle STORT ind, fylde en vogn med masser af mad, derefter lave en lækker middag til hele min familie, som tak for hjælpen gennem min graviditet og til nu..
  Jeg ville betale, så min mor kan få den have hun har ønsket i alt for mange år.
  Jeg ville holde en fest for min far, da vi alle troede at vi skulle sige farvel til ham i en motorcykel ulykke.. Han savner at vores familie bliver samlet – hvilket vi aldrig gør.
  Jeg ville give mig selv en omgang massage (At være alene mor kan være hårdt).
  Sidst vil jeg betale min gæld ud, forkæle min smukke datter Karla og spare op til drømmehuset som forhåbentlig bliver sammen med en dejlig mand og en masse børn ❤️ Måske også købe en ny cykel!

 • Reply
  Gitte Vestergård
  1. september 2015 at 2:03

  Jeg ville afvikle hushæld, købe en fantastisk rejse til min familie, lave to opsparinger til efterskoleophold til mine børn og hjælpe en vendinde med et tilskud til køb af andel. Og så gad jeg virkelig godt vinde en middag

 • Reply
  Louise
  1. september 2015 at 7:30

  Hvis jeg vandt en million lige nu, ville jeg tage mine børn ud ad institutionen og holde orlov i et år. Tage ud og rejse og nyde Det. Bruge tid med familien og hvis der blev noget til overs, så ville jeg betale gæld af og sætte på opsparring

 • Reply
  Rebecca
  1. september 2015 at 9:23

  Skøn video…
  Jeg ville rejse på luksus ferie med min mand og 2 børn. Så ville jeg tage mine børn med på shopping og lade dem købe den ting de aller helst ville have, så vil jeg købe nyt tøj og hyre en rengøringkone… hvis du spurgte min mand, ville han sige, at de alle sammen skulle ind på vores opsparing, eller investeres… Så resten af pengene må han have lov til at bestemme over…

 • Reply
  Mai
  1. september 2015 at 9:43

  Dét var en god video! 🙂

  Jeg ville betale studiegælden, så jeg kan starte “mit voksne liv” med god samvittighed. Derefter vil jeg holde en kæmpe 30-års fødselsdag for min søde kæreste – eventuelt i udlandet!

 • Reply
  Anne
  1. september 2015 at 9:58

  jeg ville helt klart, som dig, donere nogle af pengene til velgørenhed. Der er alt for mange børn der lider i den her verden:(
  Så ville jeg hyre en rengøringskone, så jeg aldrig mere skal gøre rent. 🙂
  Og så ville jeg pakke mand og mine to børn ig rejse til Australien eller USA i en længere periode:)
  Når ferien var slut, så ville jeg powershoppe for resten af pengene:) Især den smukke Mulburry taske, som SÅ længe har ønsket at komme hjem til mig:)

 • Reply
  Dorte
  1. september 2015 at 10:08

  Jeg ville betale mig fra de sidste ting, som skal gøres færdige på matriklen (terrasse, kælderløsning med nyt kontor, gøre faldet i badeværelset mere passende i forhold til afløbet ogogog)…og så tage orlov i 3-5mdr og bo på en Bounty-strand med familien ❤️

 • Reply
  anette christensen
  1. september 2015 at 12:23

  Åh hvor ville jeg gerne vinde de 2000 kr til en god middag sammen med min mand. Jeg er blevet kronisk syg for nylig og min mand gør bare alt hjemme pt for mig og vores 3 børn uden brok. Så han fortjener en god middag han ikke selv skal lave:-)
  Hvis jeg vandt en million så skulle pengene gå til at betale bil/huslån med så det kunne frigive nogle penge i dagligdagen. Samt ferie.

 • Reply
  Camilla
  1. september 2015 at 14:17

  Hvis jeg vandt 1 mio, ville jeg invitere hele min familie på en ferie. Jeg vil betale mit lån ud, og måske rejse i et par måneder med Alfred. Og selvfølglelig købe lidt designer ting

 • Reply
  Marie // Gladmor.dk
  1. september 2015 at 14:22

  Hvis jeg vandt 1 million kroner, ville jeg betale min venindes gæld af. Hun har kæmpet med sin ekskæreste i 5 år, og han bruger alle kneb i bogen på at tilføje mere gæld til deres fælles rækkehus. Han har nægtet i mange år at sælge, så gælden er kun vokset. Det ville betyde alt for mig, at fritgøre hende fra hans konstante krigserklæringer, som indtil videre har givet hende en gæld på den anden side af 200.000 kr. Hun fortjener, at få det ud af sit liv, så ekskæresten og hende kan koncentrere sig om at være forældre til deres datter – og udover det samarbejde, ikke skal kæmpe med andet.
  Resten af pengene ville jeg bruge på min familie; rejser og udbetalingen på et rækkehus – tror jeg 🙂

 • Reply
  Maj
  1. september 2015 at 14:49

  Købe et huuuus!! Rejse til Canada/USA (igen) og ellers bare give en god slat til søskende og familie

 • Reply
  Nikoline
  1. september 2015 at 16:35

  Hvis jeg vandt 1 million kroner…ville jeg købe et kolonihavehus. Jeg savner lidt have og et fristed her i Århus. Jeg vil give en god stak penge til min kæreste, så lånet til lejligheden kunne skæres ned og så vil jeg gerne donere nogle penge til flygtningecentrene, så de mennesker der har flygtet fra krig og andet kan få lidt hjælp til en ny start. <3

 • Reply
  Camilla L
  1. september 2015 at 18:25

  Hvis jeg vandt en million, så skulle jeg fluks ud og finde en toplækker grund i forstads-Aarhus, og den skulle min pisse dygtige kæreste bygge et bjælkehus på, som vi kan flytte ud i med den lille purk jeg selv er i gang med at bygge, som gerne skulle komme ud til februar! Sikke en drøm! Men en middag for to er heller ikke værst! Krydser fingre 🙂

 • Reply
  Stine B
  1. september 2015 at 20:07

  Betale mit banklån ud og så ville jeg begynde at læse jura ! Liv på SU med baby og hus er ikke en mulighed ! Men det ville 1 mio ændre på 😉

 • Reply
  Christina Bonke
  2. september 2015 at 18:44

  Jeg ville rejse! Ikke en jordomrejse, bare nogle måneder langt væk. Og så tror jeg, at jeg ville investere i lidt bolig. Ikke at man kommer super langt for en million i Kbh, hvor jeg bor, men det er da en fin startkapitel.

 • Reply
  Bettina
  2. september 2015 at 21:42

  Jeg ville tage orlov fra studiet og tage mand og unger med på en jordomrejse. Sådan en rejse hvor vi bare skal være sammen, opleve andre kulturer og få helt nye sanseoplevelser

 • Reply
  Simone Olsen
  2. september 2015 at 23:42

  Jeg ville invitere min familie på en lækker rejse med alt betalt. Tage på en shoppetur og købe de ting som jeg altid har drømt om men aldrig haft råd til + gaver til familien. Derudover ville jeg bruge nogle på at give mig lidt ekstra overskud og forsøde min hverdag:-)

 • Reply
  Louise
  3. september 2015 at 10:25

  Prøve at være gældfri inden jeg dør og købe en bil så følgende scenario ikke skal udspille sig hver morgen: endelig er begge børn i tøjet og klar til afgang, så jeg anbringer baby på hoften så den anden hånd er fri til den 20 kg taske til dagplejen, samt mit eget lort og til at låse døren uden at tabe baby eller lort. Fra anden sal og ned i kælderen hvor mega stor cykel trailer ofte kommer i klemme i meget smal kælder gang. Efter at ha trukket trailer op af kælder med baby på hoften er det blevet cyklens tur – hvorefter trailer skal monteres på cykel. Hele denne luksus seance tager en halv time – hvis jeg vel og mærke ikke har glemt noget i lejligheden! Åhh the joy of a car – freedom!!

 • Reply
  Emilie
  4. september 2015 at 21:47

  Hyyyggelig film!
  Jeg har leget denne leg mange gange. Som i virkelig mange gange. Men det er som om prioriteterne har ændret sig, tidligere var det marathon-shoppe/brunche/lunche/clubbe-dage der lå højest – og rejser til storbyer og fjerne strande.
  Med et lille barn og en mand jeg planlægger mange år med, ville jeg formøble en million på nogenlunde samme måde som du;
  1) Først skulle vi rejse og på den vis få pengene til at strække sig længere i form af minder og oplevelser.
  2) Dernæst skulle vi investere i et lille hus (med æbletræ!) – evt et idyllisk landsted der trænger til en kærlig hånd over en længere årrække (win-win, gevinsten ville få lov at spøge længe).
  3) Velgørenhed ville mit hjerte blive nødt til at tilgodese også, gerne noget jeg kan se hjælper, fx i forbindelse med den rejse jf punkt 1.
  Og så er den million vel egentlig spenderet…
  Og jeg fik ingen sko. Eller en hest.
  Men en voksenmiddag ville dæleme være flabet!

 • Reply
  Truc
  5. september 2015 at 0:39

  Herhjemme har vi ofte reflekteret over hvad vi ville bruge pengene til hvis vi vandt den helt store gevinst i lotto, som bla. Står på rejse til hele familien og svigermekanik på 40 personer. Afståelse af deres gæld, nyt hus, osv! Næsten til det punkt at vi lige skal minde os selv om at vi lige mangler at vinde alle de penge. Hvis gevinsten “kun” er en million så har vi også været enige om at det ryger direkte i huset enten til at indfri noget af gælden eller forbedringer! Ikke det mest kreative, men ikke desto mindre ville det være rigtig dejligt!!

 • Reply
  Trine
  5. september 2015 at 13:43

  Jeg ville bruge noget af det på udbetaling til et fantastisk hus til min kæreste og jeg, og så sætte det i stand med fine møbler og interiør, så vi kunne begynde og bygge rede for vores lille kommende familie

Skriv et svar