Dagens tre pakker

 

 photo pakker_zpskmbisqos.jpgUh, en skrantehænger (cliffhanger), hva’? Man tænker straks: “hva’ der i?”
Jeg har en idé om at alle synes pakker er spændende.. Det må simpelthen være et barndomsminde, som fører en tilbage til fødselsdage og juleaftener, hvor forventningen og glæden over noget nyt er alt overtagende. Jeg er i hvert fald typen, der inden jeg kommer op i lejligheden, på 3. sal, har åbnet min pakke helt op, for nysgerrigheden er sgu stor, når jeg får nye sager!
Og nu er det ikke fordi jeg ville lokke jer herinde på et falsk grundlag, for det er skam tre virkelig spændende pakker!

Nu er den første ret så afslørende… Tak til The Diner for at klæbe reklame på siden.
Jeg havde nemlig besluttet i går, at vi skulle have prima mad, og det skulle ikke være noget man bare sådan selv kunne bikse sammen. Ikke fordi det er en hemmelig pakke, som så, men det var da noget nyt, indpakket.
Den skulle råbe:
“TGIF og tillykke med fødselsdagen”
– For kæresten har nemlig fødselsdag – i dag. Men skal arbejde, og overnatte udenbys i nat, og derfor skulle der en særlig middag til i går.

 photo image121 kopi 2_zpsaezhuqcv.jpg

New Jersey og Oklahoma… haps.
Augusta fik et par pomfritter og en hel avokado. Skøre barn 🙂

‘Fødselsdag’ leder os til pakke nr. 2: gaven fra Augusta…

 photo image121_zpsglz2pmwb.jpg

Er den ikke sød?
I kan tro han blev glad.
Augusta fortalte med det samme hvad det var, allerede inden han fik åbnet gaven.
Jeg sagde ikke til hende at det var til far vi havde malet kommet. Så havde hun sgu sladret med det samme 🙂
Jeg har givet ham en fin middag i Paris, som inkasseres den kommende weekend, hvor vi tager afsted til France alle tre!

Pakke nr. 3 fik jeg for et par dage siden, men jeg fik først sat den op nu her.
Det kan godt være du tænker at det bare er en ramme, men så må du tro om igen.
Hvis jeg nu ikke kan formulere det, så du tænker det er smart – eller ikke giver mening, så tjek lige hjemmesiden her, der forklarer det meget godt. Her forhandles den også.

 photo image35 kopi_zpsiksrn8dz.jpg

RAMN’ som har lavet den har sendt den til mig, som gave, er en smart tegninge-himstregims, som kan opbevare de søde børnetegninger, da en sådan sag kan rumme 50 A4 tegninger, og det nyeste værk kan sættes ind, uden at rammen skal tages ned, eller åbnes – man skal blot ‘trykke tegningen ind’ forfra, og så er den der 🙂
RAMN’ er dansk design, og lavet af en dygtig snedker…
Synes I ikke den er fed?

Jeg får mange mails om jeg ikke vil teste dit og dat, eller have tilsendt alverden. Det tror jeg er bloggamet, og selvom jeg er uhyre smigret, så siger jeg nej tak 9/10 gange.
Da RAMN’ skrev til mig og spurgte om jeg ikke ville prøve deres produkt – uden ngoen form for omtale hage – kunne jeg dog ikke sige andet, end ja, for jeg synes virkelig den så smart ud!
Jeg får nemlig aldrig skiftet tegningerne i vores IKEA standardrammer og vores køleskab er overfyldt med skriblerier, og nu er jeg jo et lidt kreativt menneske selv, så det betyder meget for mig at min datters små værker kommer op, og at hun ser de betyder noget for os.

 photo image28 kopi 3_zpslkin2lz0.jpg
Den kan selvfølgelig hænge, vi skal blot have fundet en handyman til det, for sådan en bor ikke hjemme ved os 🙂 Vores ramme er i eg, med klar akryl (pris: 600 kr.)

Det var dagens tre pakker 🙂
Jeg håber I får en skøn lørdag! Tak for jeres fif her, og på Instagram, vdr. valg af frisør. Jeg skal lige have Googlet dem alle, men umiddelbart tror jeg Otto Line på Søndergade er et godt bud, pga. jeres pæne ord, og en yderst udmærket pris (155 kr.)

Læs også

1 kommentar

  • Reply
    Nutidens Mor, september 2017 - RAM'N
    29. oktober 2020 at 20:43

    […] Vi var rigtig glade for Johanne ville prøve RAM’N og tak for de dejlige ord <3<3 “Jeg får mange mails om jeg ikke vil teste dit og dat, eller have tilsendt alverden. Det tror jeg er bloggamet, og selvom jeg er uhyre smigret, så siger jeg nej tak 9/10 gange. Da RAMN’ skrev til mig og spurgte om jeg ikke ville prøve deres produkt – uden nogen form for omtale hage – kunne jeg dog ikke sige andet, end ja, for jeg synes virkelig den så smart ud! Jeg får nemlig aldrig skiftet tegningerne i vores IKEA standardrammer og vores køleskab er overfyldt med skriblerier, og nu er jeg jo et lidt kreativt menneske selv, så det betyder meget for mig at min datters små værker kommer op, og at hun ser de betyder noget for os.” Læs hele indlægget her. […]

Skriv et svar