Én gang skal jo være den første

 photo image1.png_zpsrschf05y.jpeg

Det er mindre, end en måned siden, jeg lavede dette indlæg (hvor der også er nuttede babybilleder), om vores søgen efter den perfekte damefrisør, som skulle tæmme Augustas lokker for aller aller aller første gang og pga. jeres tip fandt vi stedet!
Der var jo egentlig et par kriterier, hvoraf alle var vigtige, men det sidste var altså det afgørende: det skulle ligge i Aarhus C, frisøren skulle være god til børn og evt. udstyret til det (jeg forestillede mig jo sådan en sej børnestol) og så skulle det ikke koste det samme, som hvis jeg skulle have mig et par nye stilletter fra ASOS – og det er faktisk hvad det koster de fleste steder her i midtbyen: 250-300 kr.
Og her tænker du måske to ting: er stilletter så billige hos ASOS? Og til det er svaret ja.
Det andet du måske tænker er nok: jamen frisørfaget er i forvejen underbetalt, ift. hvilket arbejde de udfører, og hvor nedslidende det er. Og selvom dit barn er lille, så tager en sådan klipning alligevel tid – og tid fra en anden potentiel kunde.
Og JA! Du er ret! Men jeg er skide nærig.. og det kommer sig da helt sikkert af at jeg engang har set et skilt, hvor der stod: “BØRNEKLIP: 75 kr.”
Men det kan da godt være det var i Tranbjerg jeg så det skilt, i centeret, og jeg var selv barn, så det var godt og vel en del år siden.
Jeg kan og vil bare ikke betale knap 300 bobs for at prinsessene lokker skal falde! Og så kan det godt være det er det værd, men så tager jeg hellere køkkensaksen frem og hakker spidserne af.

Men så det godt jeg fandt stedet til 155 kr. for en klipning, hvis yngel er under 3. – og det er mit jo som bekendt 🙂 Og så var frisørdamen endda skide sød!

Augusta blev lokket med kage, iPhone og udsigten til at få hår, som Dora (not gonna happen..hvid løgn), og selvom jeg var noget anspændt, da vi gik ind i salonen, så gik det jo godt! Meget bedre end hvad jeg havde frygtet!

…hvorfor frygter jeg mon egentlig altid det værste? Jeg er sgu værre en Jehovas Vidner – bortset fra at jeg ikke stopper fremmede på gaden…og jeg holder fødselsdag. Og jul. Elsker jul. Og så er jeg ikke troende.. Men jeg er altid bange for at dommedag er nær!
(Og pudsigt nok blev jeg faktisk stoppet af 4 grupper af selvsamme religiøse individer på gaden, på vej til frisøren. “Gratis læsestof?” Nooooo thanks!)

Egentlig var jeg også bekymret for, om jeg ville være den mor, der kravlede rundt på frisørgulvet, med en lille plastikpose eller konvolut, i forsøg på at samle hendes dyrebare babytotter op. Men det skete heller ikke.
Kommer jeg til at fortryde det? Er det ikke noget med at de skal gemmes og skattes for evigt, ligesom mælketænder?

Se resultatet her:

 photo image1_zpsiwvxj8yy.jpg

Nu er håret en del kortere, og den ellers charmerende 60’er “bob” aftog altså lidt, da vi gik derfra 🙂 Hun var selv enormt stolt, og sagde flere gange: “Mig dygtig til frisør, moar?”

Hun blev klippet hos Ottoline i Aarhus C. Sød og miljø- og børnevenlig frisør 🙂
Vi havde selvfølgelig også taget en donut med til hende.. Som tak for den gode behandling.

2-tal usponsoreret FYI
Jeps, jeg er nede med ungdomssproget. HipMom.com

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  M
  3. oktober 2015 at 12:52

  Hun har det fineste hår, din Augusta! Og jeg blev helt rørt over, at hun spurgte, om hun var dygtigt. Så sødt. Tak for en skøn blog. Jeg er vild med din tilgang til forældreskab og din ærlighed!

  • Reply
   Nutidensmor
   4. oktober 2015 at 12:19

   Hvor er du skøn – tak for din søde kommentar!
   Hun kan sgu charme, hende den lille 🙂

 • Reply
  Emilie-Johanne
  3. oktober 2015 at 17:17

  Hvor er det blevet fint! 🙂

  – Og lidt sjovt at se at en anden også har hår der laver 60’er looket af sig selv. :joy:

  • Reply
   Nutidensmor
   4. oktober 2015 at 12:17

   Ja, haha 😛

Skriv et svar