Nu da vi ikke har råd til DET HELE…

Som jeg før har nævnt her på bloggen, så er jeg ret åben om at jeg ikke har råd til ALT til Augusta. I de dyre mærker altså. Det er jeg ikke ked af at indrømme. Jeg har et budget, og sådan er det – og sådan er det vel sagtens også for de fleste af os, ik’?

Vi er nødt til at vælge til og fra. Selvfølgelig skal hun have underbukser, selvfølgelig skal hun have flere par bukser, men hun kan ikke have det hele fra Levis eller Stella McCartney.

Indimellem falder jeg for noget, eller for et mærke, som jeg bare må ha’, og så flotter jeg mig, og køber det. Når det kommer til overtøj, sko osv. har jeg et par mærker, som jeg bare ved fungerer, og så holder jeg mig til det. Hos os er gengangerne: Angulus (fodtøj), Huttelihut (huer), MP (strømpebukser), MarMar (basis og flyverdragt), Mads Nørgaard (basistrøjer, men det er også fordi faren har en særlig kærlighed for dét brand) og Wheat (termotøj, jakker og generelt tøj)….af mærker i den lidt ‘dyrere ende’ af skalaen. Selvom dét vel relativt.
Se evt. mit indlæg om Billigt eller dyrt – hvad køber du? her

Ens købsvaner skal jo passe med ens indtægt, så hvis man har råd til at bruge tusindvis af kroner om måneden på nyt, så skal man da give den gas – men hjemme hos os kan vi altså ikke altid flotte os med nye sager, selvom vi elsker bestemte mærkevarer 🙂 Og for at det hele skal gå op i en højere enhed, så vi kan have råd til økologi, til at spise take away engang imellem, eller tage en ekstra tur i Luftballonerne i Tivoli Friheden, og så prioriterer vi jo at bo i midtbyen, hvilket koster lige så meget, som at betale af på et hus ude på Djursland… så skal noget af det vi køber også sælges videre…
Og det gør jeg på Reshopper. En opfindelse, og iværksætteri, der er intet mindre, end en genistreg! Nu skal jeg passe på med at det skal lyde som en reklame, for det er det ikke. Eller det er vel god reklame for dem, nu da jeg kommer med nogle meget positivt ladede ord, men det er altså ret så ubetalt skriveri det her 🙂 Det er et tip jeg gerne vil give videre, hvis der nu er nogen, der ikke kender den!

Der er damer og mænd der vil have solgt alle deres børneting, ligesom at der ligeledes er marked for en masse, der vil finde tøj, legetøj og grej second hand.
Og at købe brugt er der INGEN skam i. Det er bæredygtigt og fornuftigt – både for pengepungen og for miljøet.
Kender I den?
Det er let at smide ting til salg på sin profil, og søgefunktionerne er smarte, for man kan lede efter nye køb ved at begrænse sin søgning til at man gerne ser at sælger kun er 5 km. væk. Jeg er jo ligeglad med at en københavner sælger den bObles jeg godt kunne tænke mig, når jeg nu engang bor i Aarhus..
Min gode veninde, Diana, fra min mødregruppe er en ferm reshopper-dame, og jeg ved at hun har afsat både puslebord, slyngevugge, sengerand, sengetøj og lidt tøj – og derved er der nogen der har fået lækre babysager, uden at købe det fra ny og betale en halv bondegård.

Jeg har selv afsat en del, og købt bl. a. en helt vildt farverig Learn2Play gå-dims, der kunne spille musik, og lignede at der var en regnbue, der havde kastet op ud over den, som jeg var ved at købe i BR til 700 kr. tror jeg, men som så blev solgt af en dame 2 km. væk, til 100 kr. Det var et kæmpehit for lille Augusta, der nok sammenlagt har kørt hvad der svarer til Aarhus-København, men så bare i vores lille lejlighed – og storhygget med det, til den forfærdelige musik den kunne spille!
Og Lego er storindkøbt brugt!

Men mit nyeste køb på Reshopper er denne:

 photo DSC_2041_zps4xvtq6hf.jpg

Og det er immervæk et sindssygt godt køb, for jeg skrev dette indlæg om Tips til pakning, hvor jeg anbefalede kufferten, synes jeg den er MEGA smart. Jeg fik den til en super favorabel pris, og det er intet problem for mig at den har været sydpå to gange, og har en smule mærker på hjulene. Køber boede 6 km. væk, så jeg sendte kæresten afsted samme aften, og få timer efter var jeg en kuffert rigere – og den blev jo allerede luftet, da vi skulle til Paris (I kan se den komme rullende allersidst i videoen, i dette indlæg, i den lille videodagbog).

Har du nogle super second hand køb, eller salg, som du gerne vil prale lidt med 🙂 ? Sælger du videre, gemmer til næste barn, eller forærer videre i familien?

Hvis du er vild med  Trunki kufferten, og ikke kan finde den brugt, eller bare foretrækker sådan en sag fra ny, så kan den købes (fra ny) her …med fri fragt endda (affiliate link)


Det er ved at være sidste mulighed for at stemme, til Børn i Byen prisen 🙂
Jeg er nomineret i “Bedste Blog kategorien” her,
og man kan også stemme på sit yndlingstøjmærke, butik – og Reshopper er forresten nomineret under “Bedste børneapp” her.


God lørdag!

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Stefanie Friedrichs
  10. oktober 2015 at 17:57

  Jeg har altid købt rigtig meget second hand – så er der nemlig også råd til anden hverdagsluksus 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   11. oktober 2015 at 10:10

   Præcis 🙂 !

 • Reply
  Jeanette | Villa Villekulla
  12. oktober 2015 at 23:23

  Jeg elsker Reshopper-app’en! Den er intet mindre end genial. Især fungerer den da i “storbyerne”, da jeg synes, når jeg bevæger mig mere ud i de små byer, er udvalget ligeledes bliver noget begrænset.

  Men jeg har solgt klapvogn, masser og tøj og legetøj ad den vej, ligeså vel som jeg har købt bl.a. en Mini A Ture vinterjakke m.m. Så hurtigt, simpelt og praktisk.

  Gid jeg fandt på den idé! 🙂

Skriv et svar