Vil du med til event?

 photo Tivoli_zpsifs1h3gw.jpg
Som jeg skrev i indlægget i går, så har de sidste mange dage stået på sygdom, men den er nu så godt nedkæmpet, at jeg tager på arbejde i morgen. Der skal som nævnt virkelig meget til, og i min branche, så er det med at komme tilbage på pinden, så der ikke mangler hænder 🙂 – selv i efterårsferien er der jo børn.

I eftermiddags tog vi i Tivoli Friheden, der var pyntet til den helt store guld medalje, med Halloween-tema. Augustas store mission ved sådanne steder er at opspore den is hun plejer at må få, men vi fik hende da med på lidt forlystelser, inden hun fik sin [fister] (Twister). Faren vandt sgu en Minion i noget boldskyderi, så han var total dagens mand i skysovs! Aftensmaden blev til pizza, fra vores lokale [pissemand] og netop nu er Augusta puttet. Jeg håber hun bliver i sengen, for det er som om at det er meget mere tiltrækkende for den alder, at løbe frem og tilbage, og drille deres forældre. Det nyeste er at liste hen til døren, ind til stuen, og så råbe: “HER VAR JEG! BØØØØØH”. Hvornår forstår de at mor og far ikke er med på den leg 🙂 ?!
– Se billeder fra skoven og Tivoli, nederst i dette indlæg 🙂

Ja, det er aller aller aller sidste gang jeg overhovedet nævner det på bloggen, og de gange det er sket har det altså været med tøven!
Den der pris, som I har været så søde at nominere mig til, den er forbi om lidt, og jeg vil gerne takke alle de, der først og fremmest har indstillet mig (dét var jo en glædelig overraskelse), og så til de, der har taget sig tiden til at stemme.
Tak tak tak tak tak tak. Det er stort for en lille blog, der blot har været i gang lidt over et år.

Det er så også sidste udkald for at være med i de konkurrencer der kører, hvor der er en der vinder en rejse og andre der kan vinde et hav af andre præmier – hvis man angiver sin e-mail adresse, hvilket man altså ikke er nødt til, for at kunne stemme… hvem du stemmer på er jo helt op til dig.
I blog-kategorien er jeg nomineret med: KarmaMilli, Lortemor, 2Verdener, og Mors Apps.

For lidt siden kunne jeg se at jeg ikke førte ift. stemmer, men jeg er jo heller ikke den største blogger, og som jeg skrev en del om i dette indlæg:
Når bloggere bliver konkurrenter, så er det altså okay – jeg glæder mig til festen og til at se de andre bloggere -og måske nogle der læser med her?
Det foregår i København, den 25.10., så søndag morgen tager jeg toget mod øen, og hvis man har lyst til at gøre det samme – eller allerede bor der, selvsagt, så er det altså på Glytoteket det foregår. Man tager sit barn, eller børn, eller bare sig selv under armen, og så er der goodiebags, underholdning og hygge!
Læs mere om det her. Jeg håber på at se en masse damer og mænd, der er klar på en hyggelig dag. Jeg er jo ikke arrangør af noget – jeg kommer bare for at se hvad de har strikket sammen, for at hilse på en masse folk, drikke cocktails (jeg regner med cocktails til de voksne?) og for at deltage i den prisuddeling, og efterfølgende tage en middag med Trine (Lortemor) og Christina (BitteBitte.dk), der begge bor i hovedstaden.

Den 15.10. (det er på torsdag), slutter afstemningen, og hvis man vil give sin holdning til kende, så skal det være inden.

HVIS du ikke har stemt, og gerne vil smide et lod i konkurrence puljen og/ELLER bare stemme på din yndlingsblog, så tryk HER.

Nu vil jeg vende tilbage til min the, og til at klippe en (hvis jeg selv skal sige det) HERRE sjov film, som jeg fik optaget, inden jeg drattede om med sygdom 🙂

God søndag aften 🙂
// KH. Johanne

 photo DSC_2066_zpspsvgrfnb.jpg
 photo Tivoli1_zpsfpq8ykow.jpg
 photo Tivoli2_zpsglltpbkn.jpg

 photo DSC_2123_zpst7kbb82a.jpg photo DSC_2117_zps7pxhbgsj.jpg
 photo DSC_2091_zpsjfcmedvh.jpg
 photo DSC_2136_zpskppeef6p.jpg
 photo Tivoli3_zpszfhaha8v.jpg
 photo DSC_2100_zpsv6v7vds7.jpg
 photo DSC_2128_zpsjycrcrfv.jpg
AUGUSTA:
Termojakke //Regnbukser // Hue fra Huttelihut // Termostøvler // Kondisko (lignende) //  Bukser
MIG:
Jakke fra VRS // Striktrøje
(Affiliate links, sponsoreret indhold)

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Katrine/Små tanker
  12. oktober 2015 at 0:15

  Shit, Augusta begynder at se så lang ud specielt på det nederste billede, kan kan rigtig se, at hun er ved at være en (rigtig) pige 🙂

 • Reply
  DoodleMor / Lone
  13. oktober 2015 at 22:20

  Hyggeligt indlæg! Æælsker Halloween!
  Har ventet på højtidens indtog i Danmark i mange år! Endelig er den her!
  Min søster er gift med en amerikaner og vi kommer jævnligt til USA. Derfor fylder det meget hos mig og min familie og selvfølgelig også på min blog, http://www.doodlemor.dk
  Vi ses helt sikkert den 25/10! Jeg tager knægten under armen og kommer ind og fejrer dig og de andre skønne bloggere! Håber, at vi får sagt HEJ 😉
  Møs fra DoodleMor

Skriv et svar