Hjemme hos os (uden filter)

Vi bor småt.
Det lægger jeg ikke skjul på, og det er der vidst hverken photoshopperi eller filter der kan narre nogen til at tro på andet. Det er ikke fordi man får klaustrofobi af at være på besøg hos os – tingene står bare lidt tættere, og gulvpladsen er lidt mindre 🙂

Augusta kommer stadig op i dobbeltsengen hver eneste nat, men det er blevet så meget en vane, at vi ikke vågner særligt meget op af det.
Hun bliver puttet i sin egen seng, eller “Lillesengen”, som hun kaldet den, og så op i “Storesengen” ved 3-tiden. Jeg havde, FB, ikke troet jeg ville acceptere at den slags rutineopvågning ville være i orden, men det er ligesom det, der fungerer for os, og så er det jo som det skal være. Dårlige vaner- min røv. Gør hvad der passer ind i familien 🙂

Nå, men opbevaring kan vi godt mangle nogle gange.. Selvom jeg forsøger at pakke væk, og sælge videre, så har barnet overordentlig meget legetøj.
Altså ikke voldsomt meget, som jeg ser på andre børneværelser, men hendes ting fylder mere, end for eksempel mine gør, i vores hjem. Set i forhold til at hun er førstefødt (klart, når man er enebarn), og i forhold til at hun kun har prøvet to fødselsdage og to juleaftener, så er hun godt udstyret legetøjs-mæssigt.

 photo bamser_zpsbhvu1jgg.jpg

Se bare hendes bamsesamling! Og her er intet fra hendes første leveår, for alt babylegetøjet er altså væk!
Hun leger ret meget med de samme sager pt., og jeg ved ikke om der er andre, med børn på 2,5 år, der kan genkende det:
Lego Duplo (særligt dyrene), dukker og tilbehør og legemad i legekøkken.
Der er en hel del leg i det hun laver, og legetøjet taler med hinanden, hvilket er noget der er dukket op inden for de seneste måneder. Pisse sjovt at høre på, og lege med i, modsat før, hvor man selv styrede det show!
Vi har lige fået en reol op, fordi hendes bogsamling var vokset ret eksplosivt, og hun ville gerne have et bedre overblik, end hvad hun havde før, hvor de stod i en sådan spejl-opbevaringssag, som jeg ellers godt kan anbefale, fordi den er to-funktionel. Men nu har mine skolebøger og krea-sager da en plads 🙂

 photo 2015-10-16 17.53.53_zpsfdnbimo9.jpg photo 2015-10-18 18.24.10_zpsmlndlulu.jpg
 photo 2015-10-18 18.25.33_zps3pcpxhpw.jpg
Alle der har haft disse i børnehøjde, fra da yngel var lille, vil vide den ser således ud, efter noget tid.
 photo 2015-10-16 17.52.46_zpsiycokpdb.jpg
 photo 2015-10-16 17.53.22_zpsjrwxlmzc.jpg

Reolen er fra ABC, fra “da far var en lille pige” 😉 I sengen ligger Thai-Britt… ved endnu ikke om det er politisk ukorrekt, men det har ligesom bare hængt ved.

Hvis jeg nu kunne trylle, så ville jeg nok alligevel ikke smide noget mere pastel og hvidt på tilværelsen, selvom jeg synes enkle og minimalistiske børneværelser er pæne.. men det bliver bare ikke en realitet hos os, da vi bare har en masse legetøj med pang på, og Augusta roder konstant ud, så jeg ikke kan nå at tage pæne og opstille billeder, selvom de måske ville være kønnere for læsers øjne.

…så jeg beklager hvis jeg ikke kan levere under skønne, og inspirerende børneværelsesbilleder, men måske de ligner jeres hjem lidt 🙂 ?

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Jane Bonde
  18. oktober 2015 at 21:24

  Hvor er det bare super dejligt at se et ganske almindeligt børneværelse, hvor man kan se at det er på barnets præmisser. Jeg synes de værelser man ser på instagram der er gennem-stylet er rigtig fine, men jeg kan slet ikke forstå hvordan det kan være for barnets skyld at det ser sådan ud. Hver sin smag selvfølgelig, og måske er det også bare fordi jeg ikke selv har forstand på den slags indretning, at jeg bliver lidt misundelig, men det bliver sgu også lidt småkedeligt med alle de “perfekte” børneværelser, der faktisk bliver ret ens, rundt omkring i de danske hjem.
  I mit hoved skal et børneværelse være fyldt med pangfarver og “gang-i-den”, så jeg synes helt sikkert at det er det sejeste værelse Augusta har.

  • Reply
   Nutidensmor
   18. oktober 2015 at 21:50

   Hej Jane 🙂
   Det er da bestemt OGSÅ for forældrenes skyld, at børneværelser, som du ser på Instagram, er gennem-stylet 🙂 …og det synes jeg nu heller ikke der er nogen skam i, for der er jo bare nogle mennesker, der går enormt meget op i indretning, og det afspejles velsagtens også i børneværelserne..
   Jeg tror ikke på nogen måde nogen lider overlast, men jeg forstår ikke selv hvordan man kan holde rummene sådan, for hvis det var Augustas, så ville alt det der “rode-legetøj” da snige sig ind i hjørnerne. Ellers skulle vi da have ENORMT meget opbevaring, så man kunne gemme de farverige favoritter væk 🙂
   Tak for din kommentar og god aften 🙂 // Johanne

 • Reply
  Anne
  19. oktober 2015 at 20:36

  Hvor er det skab med spejl fra? Det er sq smart – og nej, jeg ved ikke hvor det er plads til det, meeeeen…

  • Reply
   Nutidensmor
   19. oktober 2015 at 20:38

   Ikea! Skiiiide smart!

   • Reply
    Anne
    24. oktober 2015 at 0:44

    Meget! Jeg må lægge hovedet i blød

 • Reply
  Camilla
  20. oktober 2015 at 18:35

  Feeed reol Er vild med retromøbler Hvor har du fundet den?

Skriv et svar