Facebookopdateringen ingen ville skrive #4

Some people be like:
“VI er gravide”

Facebook4

Læs også

11 Kommentarer

 • Reply
  Rikke Sunds
  19. oktober 2015 at 19:24

  Ha ha haaaahaha, jeg skriger af grin :grinning:

 • Reply
  Nygaard
  19. oktober 2015 at 19:28

  Jøsses !!! Jeg får altså lange patter af det der Vi skal amme ,vi skal føde …
  Gad vide om de osse går på toilet sammen ? skrald griner

 • Reply
  Tina
  19. oktober 2015 at 19:36

  Vi ler oss i hjel!!!!!!

 • Reply
  Sanne
  19. oktober 2015 at 19:37

  … og så blødte vi i 6 uger efter fødslen, og døjer stadig med smerter fra det brækkede haleben. Det synes vi var pænt nederen. Til gengæld har vi smidt graviditetskiloene, og nyder vores nye lange bryster. 😉 Det er kraftstejlemig et one-woman job at gro, føde og amme en baby – desværre stopper “vi”-galskaben nok ikke lige foreløbigt..

 • Reply
  Pia L
  19. oktober 2015 at 19:49

  Morer mig kosteligt!
  Vi skal have have et barn sammen, ja den er god nok, men nej VI er ikke gravide. Jeg ved godt at din søde mand gerne vil prøve 9 mdr. rutsjebanen.. But not gonna happen

 • Reply
  Stine
  19. oktober 2015 at 20:06

  Vi herhjemm får tilgæld lange løg at sådan en status. Lige der er der noget om er fælles for os, men nok mest mig.

  Jo- vi har et barn sammen og JO det er filme en holdsport at få amning op at køre, en hverdag med baby osv. Men det var sgu kun mig der var gravid, kun mig som fødte og kun mig som var øm i underlivet længe efter.

 • Reply
  Trine
  19. oktober 2015 at 20:33

  Altså der er fandme ikke nogen mand der skal komme hér og tage æren for de 9 måneder jeg har brugt på at lave et helt menneske! VI er fandme ikke gravide, JEG er! Og hent så den Ben&Jerrys til mig, i den 7-11 der ligger aller længst væk 😉

 • Reply
  Lisbeth
  19. oktober 2015 at 20:39

  Oh my, hun lyder absolut som verdens mest irriterende menneske. Eller skulle jeg sige “de”???

  • Reply
   Gitte
   20. oktober 2015 at 18:16

   Det er vist indehaveren af bloggen selv, der har skrevet opslaget, formentlig som en ironisering over netop den type mennesker. Så lidt synd sådan at kalde hende for irriterende på sin egen blog 😀

   • Reply
    Nutidensmor
    20. oktober 2015 at 18:20

    Nu er jeg ikke helt med på hvad der er sjov og spas, og hvad der er alvor, men jeps, it’s me, men det er jo altså ikke min egen opdatering – den er helt hjemmebrygget og 2-tal fake 😉
    //Johanne

 • Reply
  Cirkeline
  19. oktober 2015 at 23:50

  Ha ha jeg er helt færdig af grin jeg har 2 børn med hver deres far og jeg mindes ikke at jeg så nogle af dem få epidural, blive skåret i maven eller presse 4,2 kg ud så nej vi fødte ikke, jeg fødte, de var med. Og mindes heller ikke at de ikke kunne være i deres tøj hverken under eller efter graviditeten, at de måtte forlade barselsgangen iført mormortrusser og kæmpe bind som nærmere ligner en ble så lige i de tilfælde med fødsler og graviditet tillader jeg mig at ta æren ene og alene. Så kan kæresten til gengæld få æren af at ha været den sødeste mad-henter ever, god til at nusse fødder med ødemer osv men nej vi var ikke gravide, vi fødte ikke

Skriv et svar