En HELT særlig dag

 

DSC_2360

spons2

BUM!

Sikke en særlig dag det er i dag.
– men det har I måske bemærket?

Fredag?
Tja. Også ret vigtigt, men ikke det.

Halloween i morgen?
Ja, det er skam også meget hyggeligt, men det var nu heller ikke dét jeg tænkte på.

Johannes fødselsdag i dag?
Jeps! Der var den!

Virkelig ananas i egen juice, men tillykke til mig. Jeg havde egentlig tænkt om jeg skulle lave en gæt-hvor-gammel-jeg-er, men jeg tror jeg ville få det halv dårligt med mig selv, da jeg ofte får at vide, at jeg ser ældre ud, end jeg er, når jeg afslører min alder.
Nu er jeg 27 år, og det har jeg det helt fint med. Jeg har ingen frygt for de 30, som nærmer sig med drastige, daglige, skridt, men hvem ved, det kan da være det kommer? Det har jeg hørt mange får en krise over, men omvendt tager jeg det meget stille og roligt med tilværelsen, uden for høje krav eller mål der skal opfyldes.
Jeg er 27, jeg er færdig som pædagog om 1,5 år – hvilket er den første uddannelse jeg færdiggør, siden 9. klasse. Jeg er mor til Augusta, der er 2,5 og så har jeg denne sidegeschæft, som jeg synes er en pisse hyggelig hobby! Life is good! Så kan det godt være der er kommet et strækmærke eller to, men jeg er glad, og tænker ikke ærgende tilbage til det liv, som jeg havde engang, præ-barn. Jeg vil da gerne nå at tage et kilo eller 5, inden jeg bliver 28, så hvis jeg skal sætte lidt mål (uden det bliver et jag, og total surt at være til, uden nogensinde at må røre Nutella igen), så må det være det.

I sidste uge skrev jeg lidt om vores hyggelige vennemiddag, med to søde mennesker, i vores (ja, når man er i forhold må man tale i flertal. Har jeg hørt) liv. Det handlede også om det her med prioriteringer i hverdagen, som der jo er så mange af, og om vores prioritering af økologi.
Det har I kommenteret meget på – tak 🙂 ! Jeg kan læse der er lidt delte meninger – eller faktisk bare forskellige måder at leve på, bruge penge på, og på hvilket syn man nu engang har på fødevarer – hvad man anser som vigtigt, og hvad man anser som sundt, og det er sgu da fedt. Det er fedt at man som familie gør hvad der passer en, og køber ind med sund fornuft.
Det er jo bare vigtigt at gøre sig overvejelser om hvad man vil, og hvorfor man tilvælger – eller fravælger.
Jeg synes mange af jer forsøger at købe økologisk – ligesom mig, og det giver da god mening, med mine briller. Men det er jo også en holdning, som jeg har fået ‘med alderen’.
Dét indlægget også handlede om, og den vinkel jeg egentlig gerne ville give, uden at nogen skulle have noget trukket ned over hovedet, var at jeg da synes økologisk mad er tilgængeligt for alle, men mængden af øko-varer man hiver hjem, må jo så være op til en selv. Jeg håber bare at de, der slet ikke tænker økologisk, og “bare” køber konventionelt, måske vil holde øjnene åbne, når de handler, og så se på om der kunne være et økologisk alternativ, til det de normalt køber, som f. eks. ved havregrynene, eller ved mælken, for tit er prisforskellen altså ikke den vilde.
…og så behøver man da ikke bestræbe sig på at blive 100% økologiske, men måske at finde plads til nogle ting, og gerne mest muligt, da det immervæk er det bedste for miljøet og dyr’ne.DSC_2362Det behøver ikke være en super kompliceret menu! Her er et eksempel på en super nem, og ret så billig hverdagsmad! Tortellonierne var på tilbud, og så bare øko-ærter (frost) og tomater på to måder.. Augusta ÆLSKER tomater!

Nå, men der var jo også den konkurrence, og tilfældigt har jeg udtrukket:
Miatilda Andersen, til gavekortet på 500 kr. Jeg har sendt dig en e-mail 🙂

I dag skal jeg sådan set bare arbejde, og så er der ikke de vildeste planer. Jeg får besøg af nogle gode venner i morgen (til endnu et ret økologisk måltid 😉 ), til brunch, efter at Augusta, faderen og jeg har været til børnegymnastik, og så håber jeg på mega megen hygge, og bare en fed weekend.
…og også til jer 🙂

DSC_2414

 

 

 

 

 

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar