HVERDAGSTANKER OG TEKNISKE UDFORDRINGER

CollageMin onsdag startede såmænd meget godt. Jeg “fik lov” til at sove til klokken otte, og fulgte herefter Augusta i vuggestue i ro og mag. Denne uge står den på studiedage, men netop lige i dag var min undervisning sgu aflyst, så den stod på selvstudie, og opgaveskrivning.
Mere om hvad jeg læser her, og det at kombinere studie med mor-livet.
Jeg er lidt en sådan type, der laver liste op og liste ned, med hvad jeg skal nå, men på trods af super gode intentioner, så når jeg oftest max. halvdelen af mine to-do’s, så i dag, hvor den skulle stå på: opgaveskrivning, videofabrikering (svar til dette indlæg), tøjvask, støvsugning (jeg tror mine nullermænd planlægger at overtage verdensherredømmet), samt at få styr på diverse: e-boks, en gammel ferieseddel og posthusbesøg.
Hvad når jeg? Jo, jeg skriver opgave, hvis frist er lige om hjørnet, og jeg får lavet film. Men så ramler jeg ind i tekniske udfordringer, af en sådan kaliber, at jeg var SÅ TÆT på at KYLE min MacBook ud af vinduet. For silvan da hvor jeg hader, når sådan noget ikke bare spiller!
Det er udfordringer med iMovie+YouTube og nogle kontoindstillinger, der bare ikke fungerer. Åbenbart. Det er virkelig sådan en hamren-hovedet-mod-væggen-følelse, for nu troede jeg lige at jeg havde klaret videoen, og jeg GLÆDEDE mig til at vise jer den, og svare på de fine spørgsmål I har stillet mig, men no. Skæbnen var imod mig.
Jeg udlodder dog stadig en gin&tonic, eller en durum (hvad end man er til), til vedkommende, der kan løfte mig ud af min ynkelighed, og løse mit problem!

Billederne foroven, forresten, siger noget om mine timer med barn, da hun var afhentet fra institutionel pasningstilbud – for jep, jeg er typen, der afleverer mit barn, selvom jeg er hjemme. Jeg vil mene at den opgave er en slags arbejde, da en god eksamen ligesom er et kriterie for gennemførelsen af min uddannelsen, ingen folk kommer for godt i gang, med dømme-hatten på 😉 ..
Augusta, som jeg skriver på Instagram, er bare OVERORDENTLIG træt, når hun kommer hjem, og kan knap overskue op eller ned, også selvom hun faktisk sover knap 2 timers lur, i vuggestuens hyggelige krybberum.
Noget jeg aldrig havde troet jeg skulle skrive er så at en ting, som hjælper, som gør at hun ikke står og skriger på iPad, computer, eller tændt TV, er BAD – for engang HADEDE hun bad, som pesten. Et estimeret bud vil sige at hun hadede bad indtil hun var 2 år gammel, så det er også ret nyt, at hun ikke skriger nede i den orange plastikbalje, men faktisk HYGGER sig – og leger, sådan helt selv.
I dag skulle badeænderne cykle til Paris (åbenbart), og havde allesammen små bøtter på hovedet, for ænder kan da ikke cykle til Paris, uden cykelhjelme på!
Fantasi er ikke nogen mangelvarer hos os!

Nå, men summasumarum: det indlæg med svar skal nok komme. Der er nok ikke nogen, der savner at høre en videohilsen fra mig, det er ikke det jeg postulerer, men jeg glæder mig bare til at få det jeg har sammensat, smidt på bloggen, nu da I har taget jer tid til at stille mig spørgsmål. Indlægget bliver delt i 2 – eller 3, da jeg jo har svært ved at fatte mig i korthed, og alle spørgsmål fortjener et godt svar 🙂

image5

De, der følger med på Instagram, har hørt at jeg havde gang i et spændende projekt i går eftermiddags. Augusta og jeg fik nemlig taget billeder, og dét er noget jeg glæder mig virkelig meget til at vise jer – og for dælen: SELV at se hvordan vi ser ud. Det er jo ikke hver dag at vi får taget billeder, for jeg må jo erkende at jeg tager størstedelen selv, og kæresten nogle gange har svært ved bare at trykke på den rigtige knap på kameraet 🙂

Den lyserøde bænk havde intet med fotograferingen at gøre, der var bare nogen, der tilfældigvis havde pinkiefied vores nabopark! Ideen er vidst at man skal skrive en lille hilsen, eller et ønske, og hænge det på træet ved siden af bænken. Det er sgu da en meget god idé 🙂

Kan I have en god onsdag!
Nu vil jeg se Walking Dead på DR og kaste mig over chokolade!
(Servicemeddelelse til de, der ikke har set at den nye sæson er kommet på dér!)

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar