AT SKABE TRADITIONER FRA BUNDEN AF

 photo Bedstebog4_zpsoe7lidxf.jpg photo DSC_2541_zpsevqg8fvh.jpg
 photo BEDSTEBOG_zpsba04amqo.jpg photo Minbedste3_zpsimabrgeh.jpg
Dette indlæg er sponsoreret af MinBedsteBog

Augusta er netop puttet, og klokken er over 20, og jeg selvom jeg måske burde kaste mig ud i at komme videre med min opgave, som har en presserende deadline, så har jeg de sidste par dage tænkt en hel del over det her med traditioner, og det vil jeg egentlig gerne skrive lidt om..

Faktisk har vi ikke de store traditioner – endnu. I min familie er der selvfølgelig ting, som vi har gjort så mange gange i streg, at man kan betragte det som en u-sagt tradition, men ellers har vi faktisk ikke noget som helst, som vi gør fast. Jeg ved at nogle familier ALTID mødes til Mortens Aften, går en tur første juledag, eller går på restaurant på Mors Dag, men det har vi ikke rigtig. Mine forældre blev skilt, da jeg var 6 år, og det kan godt være det har været svært at lave mange helt faste aftaler, da jeg jo havde to hjem at bo i, og pendle mellem, så ud over jul, der blev holdt skiftende hos mor, og hos far, så har der ikke været sådan nogle faste familietraditioner, der har eksisteret i mange år.
Men det er noget jeg gerne vil have med Augusta.
Jeg kan godt lide den forudsigelighed der er, ved at man ved hvad man skal, og hvornår. At man ved man er afsat til at skulle juleklippe 3. søndag i advent for eksempel, eller have en fast aftale om konfektfabrikering (i massevis selvfølgelig – nam!), så for vores vedkommende er det jo bare at lave nogle faste ritualer, som man kan gentage år efter år. Lige nu har vi faktisk ikke nogle. Altså ud over at holde de der højtider, som kører på skift mellem min mor i Aarhus, og min kærestes forældre i Wæstjyllan’, og fødselsdage, hvis fejringer bliver plottet ind i kalenderen, som det passer.
Men i dag har vi været til tænde-julelys-på-gågaden-og-se-julemanden-hygge med to gode venner, som vi efterfølgende spiste æbleskiver (og drak rødvin med). Det er første gang det er løbet af stablen, men det bør bestemt gentage sig!

Har I, med helt små børn, allerede jeres egne traditioner?

En tradition, som jeg faktisk ikke troede jeg ville omfavne her, i den kommende juletid er kalendergave, eller sokkegave, som nogen kalder det. Her midt i november, stod jeg i Søstrene Grene, og tænkte: “EJ, JEG GØR DET SGU!”, selvom jeg siden vi ramte efteråret havde tænkt at det ikke var noget vi ville gøre i (af frygt for hun så ville vågne kl. 04, og skrige på gaver – men nu må vi se 🙂 )
Én ting jeg dog havde planlagt, var at vi skal skabe en tradition om julefortællinger.
Det gik op for mig at Augustas kendskab til nisser var noget lig nul, da vi var i Storcenter Nord den anden dag, hvor der er en ret stor udstilling af hueklædte småmennesker. Det ramte mig, at det lille mennesker aldrig har hørt de søde røverhistorier før, og jeg ytrede for første gang, for det bette pigebarn, at nisser er dem der laver gaverne, som hun får juleaften.
Hun kiggede på mig, som om jeg var idiot.
Men det er da sådan noget hun skal høre! Og første gang bliver i år, for hvad der skete sidste år, er ikke i hendes hukommelse.

I sidste uge bestilte jeg disse skønne bøger fra MinBedsteBog – og dét er minsandten ikke et kæphøjt navn, for de er virkelig fine.
De der jævnligt læser med her på bloggen vil vide, at jeg tidligere har nævnt dem, i forbindelse med Augustas 2 års fødselsdag, for der fik hun et eksemplar, af min gode veninde Lisa, som også er Augustas fadder. En helt igennem skøn gave, fordi den netop er så personlig, og særligt lavet, til den der skal have bogen.
Denne gang er jeg gået all in og bestilt fire styks, for jeg VILLE have fingrene i alle fire julefortællinger – eller også kunne jeg måske bare ikke vælge. Hvem ved.
De kan læses hver for sig, eller sammen, og jeg havde egentlig tænkt jeg ville have bestilt én til hver søndag i advent, men nu blev det så sådan, at jeg lavede en, helt særligt til Oskar, der er Augustas gode ven, som hun har gået i mødregruppe med. De har nok sovet 1/4 af deres middagslurer i samme gård, da vi havde barsel! Han skal derfor også have en særlig bog, fra Augusta.

Fortællingerne er søde og enkle – både gode at kigge i, med de flotte illustrationer, men perfekte til højtlæsning. Herlige julefortællinger, om bagning, nisser, ønskelister , julemand med videre – ALT det magiske ved juletiden.

 photo BEDSTEBOG1_zpslbx2zh14.jpg photo DSC_2511_zps3pqgr8km.jpgJeg valgte at det var farmor, der skulle være med i den ene, da de to altid elsker at bage sammen, når vi er i Vestjylland

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 14.54.55

Nu skal jeg jo ikke antage, at alle kender konceptet – selvom det er populært. Det er sådan at det barn, som skal have bogen, kan være hovedpersonen deri. Man indskriver barnets navn, hår- og hudfarve (politisk korrekthed, tjek!) og også på bi-rollerne, der f. eks. kan være morfar. Super smart, og jeg kan godt hilse at sige, fra Augusta, at det fænger. De små egoister kan sgu godt lide at høre om sig selv 🙂 Men hvem ville ikke kunne lide det?

Hvis I vil se lidt nærmere på det hele, og selvfølgelig bøgerne, så er det HER det foregår.
Bøgerne er håndlavede, og af super fin kvalitet. Vi er virkelig glade for vores!

Vores bog er under kategorien “Hyggelige historier”, men der er også en, der hedder “Vigtige fortællinger”, der handler om meget vigtige, og måske lidt sværere, emner, som skilsmisse. Den er udarbejdet i samarbejde med fagpersoner, og jeg synes bestemt det er noget, der skal mere af, i den kategori – hvis I synes det samme, så kan I sende forslag ind til dem.


De søde folk bag MinBedsteBog vil gerne udlodde en bog (hver), til to læsere, og vinderne trækkes allerede om en uge, nemlig fredag den 20.11. Det eneste du skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet, hvem du synes fortjener en særlig gave.

Læs også

106 Kommentarer

 • Reply
  Karina
  13. november 2015 at 21:52

  Jeg vil rigtig gerne give til min datter ved at hun vil elsker den og det vil være sjove for hende når hun bliver vosken selv kan læse for hendes børn

 • Reply
  Lisbeth Lang
  13. november 2015 at 21:55

  jeg ville lave en bog til min bandit af en baby – Selma Ellie ville med tiden elske en historie med sig selv som hovedperson.

 • Reply
  Laila
  13. november 2015 at 21:56

  Vi har masser jule”traditioner” vores piger er 4 og 6 år. Det ik sådan faste dage men mere nissen der drillerier, der skal pyntes og bages småkager, synges en masse julesang, gløgg og æbleskiver med venner og deres børn. Klippe klistre, lave hjemmelavede gaver. Gaver i sokken fra nissen, her kommer nissen mens vi er i børnehave, så der noget at glæde sig til. Og er selv pædagog i en børnehave og 40 unger der kommer med nissehue på, kickstartet på chokolade, gaver fra nissen og diverse løjer fra nissen inden kl 7.30 om morgenen er altså ikke nogen fed kombi

 • Reply
  Natanja
  13. november 2015 at 22:00

  Elsker personlige bøger.
  Jeg ville så gerne vinde denne til min egen Vega som elsker at læse.
  Tingene kan så hurtigt blive “digitale” og derfor elsker jeg alt læse for Vega.

 • Reply
  Lise o
  13. november 2015 at 22:02

  Jeg ville kreere en sød historie til min lille søn, som I år skal holde sin 2. juleaften, og hverken er introduceret for hverken nisser eller julemænd!

 • Reply
  Mia
  13. november 2015 at 22:04

  Sådan en bog skal min datter naturligvis have. der går et par år, inden hun helt kan være med til at læse dem, men så kan hun jo bare kigge billeder indtil da.

 • Reply
  Sisse Dupont
  13. november 2015 at 22:05

  Min dreng fik “Den hemmelige hule” til sin navngivningsfest og den er så fin! Han er stadig lidt for lille til at synes den er interessant, men jeg glæder mig sådan til at læse den højt for ham. Og jeg ville elske også at have en julefortælling til ham, så jeg krydser fingre!

 • Reply
  Henriette
  13. november 2015 at 22:06

  Det fortjener min dejlige søn på 2 år, han elsker at læse bøger.

 • Reply
  Amalie
  13. november 2015 at 22:08

  Min søde søn Anton på 2 år!

 • Reply
  Monica
  13. november 2015 at 22:08

  Det skal min søde Alva ❤️

 • Reply
  Rikke
  13. november 2015 at 22:10

  Min dreng på 3 Halfdban ville blive så glad for en bog med sit eget navn i og vi ville blive glade for at slippe for at læse historien om den kæmpe store pære

 • Reply
  Laura
  13. november 2015 at 22:12

  Mine kære kusiner, der selv er begyndt at læse nu.

 • Reply
  Taja lindby
  13. november 2015 at 22:16

  Det skal min Karla. Hun er lige blevet 1 år og elsker at læse bøger. En bog om hende ville være så fint til når hun blir lidt større.

 • Reply
  Maria
  13. november 2015 at 22:19

  Jeg vil blive utrolig glad hvis min søn, Noah er den heldige vinder af en af de søde bøger! Han er rigtig glad for bøger, og det gør moderen rigtig glad, da jeg er dansklærer.

 • Reply
  Maj
  13. november 2015 at 22:19

  Den ville vores lille bogtossede Charlie elske 🙂

 • Reply
  Katja
  13. november 2015 at 22:19

  Min datter Viola ville elske en bog om sig selv – man er vel fire… Og så elsker vi julebøger!

 • Reply
  Lotte bro svenstrup
  13. november 2015 at 22:19

  Håber sådan jeg vinder til min søn Samuel ❤️

 • Reply
  Julie
  13. november 2015 at 22:20

  Ej, de er så fine! 🙂 Ville elske at lave en til min datter Freja på 3!

 • Reply
  Denise
  13. november 2015 at 22:24

  Det skal min lille rumpenisse, Storm

 • Reply
  Lærke
  13. november 2015 at 22:25

  Min niece Alberte på 4 år <3

 • Reply
  Michelle Wedel
  13. november 2015 at 22:26

  Hvem der skal ha En særlig skøn bog.
  Det skal direktøren af kaoskøbing børneværelset i nr 5. Altså vores skønne lærken på 3,5 år

 • Reply
  Sus
  13. november 2015 at 22:29

  Min søde veninde Josefine fortjener en gave, og jeg MÅ have fat i disse bøger.

 • Reply
  Anne-Mette
  13. november 2015 at 22:31

  Min Arthur på 3 år- jeg har lavet flere fotobøger til ham med billeder og minimal tekst- det kunne være helt fantastisk at give ham en bog med mange ord om ham selv;)

 • Reply
  Auraforlaura
  13. november 2015 at 22:34

  Det skal min Karla på tre år. Hun er psydotvilling og dermed er næsten alt til deling her hjemme. En Karla bog ville derfor gøre godt!

 • Reply
  Ditte A.
  13. november 2015 at 22:34

  Min datter som er nogle måneder yngre end Augusta ville synes det var mega sjovt med en bog om hende selv. 🙂

 • Reply
  Tina
  13. november 2015 at 22:40

  Orv, sådan en ville jeg gerne give til min lille niece! Hun bliver 1 år i december og det ville da være fantastisk at starte sådan en juletradition fra hun er helt lille 🙂

 • Reply
  Cindie
  13. november 2015 at 22:40

  Det må blive min søde datter Isabella på 2,5 år

 • Reply
  Mette k
  13. november 2015 at 22:43

  Min datter Dicte elsker bøger og hun ville blive så glad for en bog om hende og drillenissen ☺

 • Reply
  Mette k
  13. november 2015 at 22:45

  Min datter Dicte elsker bøger og hun ville blive så glad for en bog om hende og drillenissen ☺ tror næste gave til min niece skal være sådan en bog.

 • Reply
  RikkeHS
  13. november 2015 at 22:46

  Min søn Viktor der i år skal fejre sin første jul. Den kunne være fantastisk at have en julefortælling fra hans første jul som vi kan læse hvert år op til jul.

 • Reply
  Gitte
  13. november 2015 at 22:47

  Min søn bliver 3 i næste uge, og ville helt sikkert elske en bog, der handler om lige præcis ham 🙂

 • Reply
  RikkeHS
  13. november 2015 at 22:50

  Min søn Viktor som i år skal fejre sin første Jul. Det kunne være fantastisk at have en bog fra den første jul som vi kan læse hvert år op til jul.

 • Reply
  Sanne
  13. november 2015 at 22:54

  Min søde knægt elsker fortællinger, og jeg elsker at dele stunderne med ham. Vi krydser fingre ☺️

 • Reply
  Ditte Bjerregaard
  13. november 2015 at 22:56

  Det skulle være til min datter, Esther. Hun er verdens sejeste lille fis der lige er startet i vuggestue. Samtidig med det laver mor (mig) speciale, far arbejder og nå ja… Så er vi ved at totalrenovere hus. Hun fortjener om nogen lidt forkælelse og kvalitetshygge med H E N D E i fokus! – måske også som en tidlig fødselsdagsgave da hun fylder 1 år i december 🙂
  H Å B E R! ☺️

 • Reply
  Gitte
  13. november 2015 at 22:59

  Min søn bliver 3 i næste uge, og han ville elske en bog, der handler om lige præcis ham 🙂

 • Reply
  Ditte Bjerregaard
  13. november 2015 at 22:59

  Det skulle være til min datter, Esther. Hun er verdens sejeste lille fis der lige er startet i vuggestue. Samtidig med det laver mor (mig) speciale, far arbejder og nå ja… Så er vi ved at totalrenovere hus. Hun fortjener om nogen lidt forkælelse og kvalitetshygge med H E N D E i fokus! – måske også som en tidlig fødselsdagsgave da hun fylder 1 år i december 🙂
  H Å B E R!

 • Reply
  Ditte
  13. november 2015 at 23:01

  Det skulle være til min datter, Esther. Hun er verdens sejeste lille fis der lige er startet i vuggestue. Samtidig med det laver mor (mig) speciale, far arbejder og nå ja… Så er vi ved at totalrenovere hus. Hun fortjener om nogen lidt forkælelse og kvalitetshygge med H E N D E i fokus!

 • Reply
  Maja
  13. november 2015 at 23:24

  Min datter, Caroline. Hun er knap 5 og skal starte i skole til sommer. Hun går vildt meget op i ord og bogstaver og ville ELSKE en bog om hende selv 🙂

 • Reply
  Jeanette
  13. november 2015 at 23:25

  Den skal min datter Karla have, da hun elsker at få læst bøger højt og hun vil elske at høre om sig selv og sin familie. Og det vil helt sikkert være en af hendes yndlingsbøger når hun bliver stor.

 • Reply
  Karina KP
  13. november 2015 at 23:28

  Min søde søn på 3 år er netop begyndt at vise (en længe savnet) interesse dor højt læsning.. Så det kunne være fantastisk at styrke den, med en sød bog!

 • Reply
  RikkeHS
  13. november 2015 at 23:29

  Min søn Viktor som i år skal fejre sin første Jul. Det kunne være fantastisk at have en bog fra den første jul som vi kan læse hvert år op til jul

 • Reply
  Eva
  13. november 2015 at 23:34

  Min dejlige søn Frederik<3

 • Reply
  Emilie C.
  13. november 2015 at 23:50

  Det er sådan en god idé med de bøger! Jeg synes, at min dreng fortjener en bog, hvor han er hovedpersonen. 😀

 • Reply
  Louise
  13. november 2015 at 23:55

  Jeg tror min datter Lina ville være glad for en historie med sig selv… Specielt hvis det er en enten med nisser eller hvor hun laver ballade.

 • Reply
  Kamilla
  13. november 2015 at 23:56

  Det skal min ældste datter 🙂

 • Reply
  Susan Østdahl
  14. november 2015 at 0:04

  Min dejlige søn.

 • Reply
  Anne
  14. november 2015 at 0:06

  Det gør min dejlige søn, Alexander, som har været så meget igennem på det sidste ❤️

 • Reply
  Stephanie
  14. november 2015 at 0:16

  Min dejlige dreng på 2 1/2 år, som netop har boykottet “Kaninen der så gerne ville sove” og simpelthen nægter at høre den, fordi han har opdaget, at den får ham til at sove – og fordi den lille sproglige nørd sagtens kan kende sit navn på skrift, og bestemt ikke mener, at jeg skal sige hans navn. når nu der står /navn/ og ikke William. En personlig bog ville derfor være fantastisk:)

 • Reply
  Jeanne Thorsø Kortsen
  14. november 2015 at 0:25

  Min vidunderlige Naya på 5 år

 • Reply
  Jeanette N.
  14. november 2015 at 1:06

  Uf, den er svær, da jeg har både en søn og en datter, der vil elske bogen! Men jeg tænker Vigga skal have den. Hun er 3 år nu og den vil passe lige nøjagtig til hende, og så er det heller ikke værre, end vi selv køber en til storebror 🙂

  Jeg håber!

 • Reply
  Stine
  14. november 2015 at 1:44

  Min datter nahla på snart 2 år:)

 • Reply
  Louise
  14. november 2015 at 2:40

  Min egodatter skulle helt sikkert beriges. Vi er ved at finde vores juletraditioner, efter det ene sæt besteforældre pludseligt er sat ud af spillet.

 • Reply
  Frederikke Olsen
  14. november 2015 at 2:53

  Min dejlige venindes skønne lille datter. En ung mor hvis datter fortjener det bedste!

 • Reply
  Linda Boldreel
  14. november 2015 at 4:40

  Kaja på 5 år. A

 • Reply
  Jannie
  14. november 2015 at 6:29

  Åh hvor ville jeg gerne vinde dem til min søn Casper, der til jul er 2,5 år Han elsker at få læst historier og jeg elsker julen med alt hvad den indebærer og kan ikke vente med forhåbentlig at give min glæde videre til både ham og hans lillebror på 4 mdr!✨ Har ligesom dig tænkt meget over hvilke traditioner jeg gerne vil skabe sammen med mine børn og at læse julehistorier for dem/sammen med dem i december ville være så hyggeligt Krydser fingre for at være den heldige og er jeg ikke må jeg helt sikkert selv have fingre i dem

 • Reply
  Mette Svensson
  14. november 2015 at 7:13

  Min dejlige datter på 3 år, som jeg så gerne vil give lidt ekstra, efter at være blevet storesøster.
  Når man pludselig skal dele opmærksomheden, må det være fantastisk at kunne høre en bog, hvor det kun er hende der er i fokus 🙂

 • Reply
  Line
  14. november 2015 at 7:37

  Min dreng på 2 1/2 har helt sikkert alderen til at lære om nisser og julemanden.

 • Reply
  Helle
  14. november 2015 at 8:34

  Åhh! Det ville være helt perfekt til min datter Astrid på 2 år og 7 måneder, der bliver storesøster lige om lidt. Så kan vi have lidt kvalitetstid med bøgerne i december, mens lillesøster sover. Astrid ved heller ikke hvad nisser er endnu.

 • Reply
  Anna D
  14. november 2015 at 8:58

  Angående traditioner, så vil en personlig julebog være perfekt at have til min søn som kan læses hver december 🙂 Jeg havde en julekalender bog hvor man læste et kapitel hverdag, om en nisse der var blevet væk fra sin familie men heldigvis kom hjem til juleaften 🙂

 • Reply
  Maria B.
  14. november 2015 at 10:28

  Åh, jeg har kigget på de fine, fine bøger så mange gange til min søn på 2 år. Og kan ikke beslutte mig for hvilken julehistorie, jeg skal vælge til ham.. Men jeg vil så gerne skabe små fine jule-traditioner og synes et godt sted at starte er julehistorier <3 så hvis jeg vinder, skal bogen være til min skønne Thor 🙂

 • Reply
  Trine
  14. november 2015 at 10:29

  Mine søskende og jeg bor i Aarhus og vores fantastiske lille fætter og kusine bor i København. Vi ser dem ikke så tit, men når vi gør er der ingen tvivl om, at vi elsker hinanden meget højt. Det kunne være fantastisk at give min kusine (på snart 4) en lille gave så hun altid har os tæt på (i bog form) selvom vi er langt væk. 🙂

 • Reply
  Gitte
  14. november 2015 at 11:12

  Min datter Cecilie på 3 år (d26/11) ved heller ikke voldsomt meget om jul da far og familie ikke holder sådan rigtig jul. Og så skal hendes elskede fætter Julius da være med i historien da han blir nævnt ca hver 3. Sekund i alle hendes lege.

 • Reply
  Anne V
  14. november 2015 at 11:28

  Den ville jeg gerne vinde som en gave fra min datter til hendes lillebror. Hun ville elske at give den, og han ville elske at få den.

 • Reply
  Trine
  14. november 2015 at 13:19

  Det ville være så fin en julegave til min lille søn på 10 måneder, som allerede elsker at læse bøger.

 • Reply
  Cecilia
  14. november 2015 at 13:23

  Min pige Ellie ville elske at læse om sig selv! 😉

 • Reply
  Eva
  14. november 2015 at 15:04

  Jeg vil give en til min dejlige datter, vil elske at læse den højt for hende og se hendes store øjne når hun opdager at hun er med i bogen

 • Reply
  Louise
  14. november 2015 at 15:52

  Min søn skulle have bogen og hsns storesøster som er hans store idol skal være med i historien:-)

 • Reply
  Helle
  14. november 2015 at 18:01

  Det skal min søde veninde der lige er flyttet hele vejen til Grønland med familien. Hendes sødeste datter skal ha fortællinger der sender tanker fra dk til Grønland:)

 • Reply
  Anne W.
  14. november 2015 at 19:21

  Sikke en god idé! Hvis vi vinder skal bogen være til børnenes lille kusine Gry, som de er helt pjattet med. Vi skal holde juleaften sammen, og vi glæder os!

  KH Anne W.

 • Reply
  Cecilie
  14. november 2015 at 19:23

  Min venindes Lisas datter ville elske sådan en bog 🙂

 • Reply
  Emma
  14. november 2015 at 20:27

  Min lille grandkusine Rosa på 3 år 🙂 Tror hun vil elske at læse i sådan en om hende selv – og jeg ville elske at læse den med hende 🙂

 • Reply
  Mette
  14. november 2015 at 21:30

  Min datter er godt nok stadig for lille til at forstå det, men jeg ville elske at lade hende vokse op med en historie om sig selv

 • Reply
  Frk. Hyms
  14. november 2015 at 21:43

  Jeg ville elske at forære min datter Claire sådan en bog og læse den højt for hende 🙂

 • Reply
  Mille
  14. november 2015 at 21:51

  Ville elske at læse en personlig bog højt for min søn på godt 1,5 år 🙂

 • Reply
  MathildeL
  14. november 2015 at 22:02

  Jeg vil gerne give min søde niece sådan en bog i fødselsdagsgave. Hun bliver tre her i december.

 • Reply
  Anne
  14. november 2015 at 23:27

  Jeg er vild ned konceptet, og ville elske at forære min søn sådan en bog

 • Reply
  Mai P.
  14. november 2015 at 23:56

  Det skal min skøre og skønne datter selvfølgelig. Det er bøger som hun vil kunne grine og hygge sig med når hun bliver “stor”

 • Reply
  Pia
  15. november 2015 at 4:54

  Min skønne bonusdatter, som glæder sig helt vildt til hun skal være storesøster midt i december ♡ Hun går i 1. Klasse og kan allerede læse en del selv. Er mega stolt af hende ♡

 • Reply
  Tina
  15. november 2015 at 9:31

  Min datter Liva på 3 år ❤️

 • Reply
  Cæcilie
  15. november 2015 at 10:26

  Min datter på 3 år – hun bliver storesøster til juli. Det kunne være virkelig dejligt med en bog der også kunne indeholde lidt om baby.

 • Reply
  Mette
  15. november 2015 at 11:13

  Der er slet ingen tvivl om hvem jeg ville give denne gave til. Min dejlige niece på 2,5 som bare fiser derud af på alle tænkelige måder. Hun elsker i forvejen bøger – så hun ville blive ellevild over den her! 🙂

 • Reply
  Rebekka
  15. november 2015 at 20:40

  Genialt koncept!
  Jeg vil gerne vinde en bog til min niece Alma på 2½ år!

 • Reply
  Nanna
  15. november 2015 at 21:47

  Min skønne dreng Oscar, som nu er ved at forstå hvad julen handler om

  – den eneste tradition jeg er vokset op med, ud over traditionel juleaften, er at vi den 23/12 spiser risengrød, og bager æbleskiver… Og at den der “kældernisse” min bedsteforældre havde kom ned en lille gave til hver… Den vil jeg give videre til mine børn, da det var en skøn start på juledagene

 • Reply
  Kristina
  15. november 2015 at 23:46

  Den ville jeg elske at læse med min søn Kristoffer. Er sikker på at han ville elske at læse en historie der handler om ham

 • Reply
  Trineq
  16. november 2015 at 15:43

  Min dejlige søn som elsker at få læst bøger – er sikker på en bog om ham selv vil være et kæmpe hit.

 • Reply
  Mia
  16. november 2015 at 17:57

  Min datter 🙂

 • Reply
  Trine
  16. november 2015 at 21:17

  Det vil jeg rigtig gerne vinde til min datter, og synes det lyder som en god ide med en fast juletradition, hvor man læser bogen hvert år 🙂

 • Reply
  Frederikke
  16. november 2015 at 21:45

  Jeg vil forkæle min dejlige venindes skønne datter. <3

 • Reply
  Dorthe
  16. november 2015 at 22:33

  Min søde og ellers kvikke nevø på 8 år er desværre ikke blevet så fanget af det der med at lære at læse. Dét tror jeg til gengæld at sådan en personlig bog kunne råde lidt bod på og få motiveret ham til at komme igang med ordene – så jeg ville elske at vinde et eksemplar til hans julegave!

 • Reply
  Dorte
  17. november 2015 at 6:53

  Jeg ville give den til min venindes søde søn. Han har nogle udfordringer i livet, men finder ro og trøst i sine bøger. Og tænk hvis han så kunne læse om dig selv!

 • Reply
  Josefine
  17. november 2015 at 11:26

  Jeg synes min søster og hendes dejlige dreng fortjener en god historie, det er nemlig ikke altid nemt at være alene-mor, når far slet ikke er inde i billedet. ❤️

 • Reply
  Isaacs_mor
  17. november 2015 at 12:45

  Ville give en til min lille dreng <3

 • Reply
  Johanne B
  17. november 2015 at 16:32

  Jeg ønsker mig en fin bog til min søde datter Laurine på et halvt år. Hun er allerede vild med at få læst historier højt, og det må da være noget af det allerhyggeligste i december.

 • Reply
  Ch
  17. november 2015 at 16:35

  Jeg elsker jul og glæder mig til at viderebringe det til vores kommende barn, der ligger trygt og godt i mavsen 😀

  Tak for dine sjove og uundværlige inputs i hverdagen!

 • Reply
  Louise
  17. november 2015 at 16:49

  Min store dreng, Axel på 4 år. Han er blevet storebror i år, og er simpelthen SÅ god til det! Og han elsker at få læst højt, og lave historier.

 • Reply
  Nina
  17. november 2015 at 17:45

  Den ville være så fin til min veninde der snart skal føde. Eller måske til vores egen søn der da sikkert ville elske at høre om sig selv

 • Reply
  Sidse
  17. november 2015 at 20:39

  Min ældste datter der lige er blevet en lille storesøster på to år, har fortjent en rigtig egoistbog om sig selv!

 • Reply
  Mia
  17. november 2015 at 20:48

  Denne specielle bog skal min fantastiske søn have! Efter en langt forløb med en graviditet med lillesøster, som gjorde mig sengeliggende og derefter en fødselsdepression, så har min søn og jeg igen fundet en hyggestund kun for os to, når han skal puttes. Vi elsker at læse bøger sammen og det kunne være så skønt med en af disse

 • Reply
  C
  18. november 2015 at 9:43

  Mit søde LotusBarn på 4 år

 • Reply
  Sofie
  18. november 2015 at 11:21

  Det skal uden tvivl være min søde nevø Nor der skal have sig en lille ekstra personlig julegave.

 • Reply
  Maria Pedersen
  18. november 2015 at 17:28

  Jeg synes min dejlige datter fortjener den. Hun ville synes det var så sjovt 🙂

 • Reply
  Pia
  18. november 2015 at 22:06

  Det skal min store dreng- der i september blev storebror for første gang ❤️
  Ville elske at skulle læse og hygge med Hans personlige bog når lillebror sover

 • Reply
  Lene Kragelund
  18. november 2015 at 22:55

  Det skulle være til min søde nevø Mathias som er så kærlig men udfordret af både syn- og udviklings handicaps. Han ville ELSKE en bog om sig selv.

 • Reply
  Camilla
  18. november 2015 at 23:11

  Min venindes lækre dreng Theodor skal helt klart have bogen hvis jeg vinder! Han skal være storebror lige om lidt, og fortjener lidt hygge og forkælelse..

 • Reply
  Sine Løkke
  20. november 2015 at 9:17

  De bøger er SÅ fine…og hvis jeg er så heldig at vinde bliver jeg jo nødt til at købe en ekstra, for jeg kan jo umuligt vælge hvem af mine børn, der skal have en bog.
  Mange hilsner
  Sine

 • Reply
  Kammastamamma
  21. november 2015 at 15:50

  Kamma fortjener en bog fordi hun tager det der med at blive storesøster SÅ pænt. Hun er så sød og hjælpsom overfor sin lillesøster hele tiden 🙂

Skriv et svar