MIT PERFEKTE LIV | SMELL THE IRONI

image2(2)Sidder lige og nyder den lette brise ind af vinduet. Roen i min baggård fylder mig med glæde, og inspirationen til mit opgaveskriveri er stor. Orderne flyder ud af mine fingre, og selvom min deadline nærmer sig, har jeg ro i sindet og is i maven. Og kaffe også! Jeg har lige tørret overfladerne af i mit HTH køkken, og overvejer at reposte et perfekt billede af mit smukke køkkenalrum. Solen titter i dette øjeblik ind af vinduet, og jeg vil nye denne dejlige efterårsdag, med en lille 10 km. løbetur i det fri <3

Just fucking kidding.
Været oppe siden 5.45, arbejdet, og stået på legepladsen i skybrud. Mit glattede hår er nu krøllet ud, af regnen, og jeg vil nu nyde min øjenbetændelse og købekaffe (egen kaffemaskine er kaput. TYPISK), og forsøge at få skrevet lidt på min lorte opgave, som bare er gået total i stå. Jeg har ondt i hovedet (nok også fordi der er håndværkere – og ikke den der lækre brødtype man får hos bageren, i min gård, der har de der larme-værktøjer med), og jeg har ondt i min nattøjsbeklædte krop og i overskuddet. Trætheden er ved at tage sit tag, men jeg MÅ kæmpe imod, for på min DO-FUCKING-DO-TODAY-JOHANNE står der: oprydning (gæster i aften), opvask (det er som om vi aldrig har fundet vores opvaskemaskine) og så den der opgave. Evt. prikke i en bums.
Og Netflix? Lur måske?
Nej nej nej… MÅ-MODSTÅ-FRISTELSEN
#VerdensMindsteViolinKanGodtSpilleHøjt
#IronyErSkrevetSådanForAtVæreMorsom… #KomAnMedRettelserne 😛

Har dog et lille blogindlæg på vej, som jeg med megen hygge startede på at skrive i går aftes.. Dét glæder jeg mig til at vise, senere i dag! Helt perfekt, hvis du mangler en suveræn og personlig gave (og du kan forresten endda VINDE noget).. Jo jo, teaser teaser!

image1(2)

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  13. november 2015 at 16:08

  Puh, det er sgu en af de der dage, hvor man priser verden for at have opfundet kaffe! 😀 Go’ weekend.

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • Reply
   Nutidensmor
   13. november 2015 at 23:40

   JA! NEMLIG! Men djævlen ødelægger kaffemaskiner!! Grr…

   • Reply
    Nutidensmor
    13. november 2015 at 23:41

    Og god weekend, Anne 🙂

 • Reply
  Lou
  13. november 2015 at 22:08

  Håber det går bedre.
  Følger med i spænding.

  • Reply
   Nutidensmor
   13. november 2015 at 23:40

   Haha 😉

 • Reply
  Helena
  14. november 2015 at 0:14

  Puha det lyder som en hård dag, men det er jo også fredag d. 13. 🙁
  Synes dog lige, at du skal høre min lidt uheldige episode i går, måske det kan trøste dig lidt.
  I går aftes, da jeg skulle åbne mit tøjskab for at lægge tøj på plads, vælter hele min bøjlestang ned over mig, så jeg står med alt mit tøj i hele Femøren. Klokken er her 22:00, så jeg er efterhånden ved at være godt træt efter en lang arbejdsdag. Jeg får dog sat bøjlestangen fast igen og begynder at hænge mit tøj på plads igen, men lidt under halvvejs falder hele reolen sammen og alle mine mapper, papir, tøj, bøger og hvad man ellers kan få stablet ind i sådan et klædeskab, ned over mig, hvilket resulterer i en forstået skulder med et kæmpe blåt mærke samt et soveværelse der ligner 3. Verdenskrig.

  Men det vigtigste er, at jeg stadig er i live og kan nu sidde og grine lidt over den uheldige episode.
  God weekend skønne Johanne.

 • Reply
  Tina
  14. november 2015 at 13:00

  Og Derfor kan jeg lide dig!

Skriv et svar