HVEM ER HELDIG?

Indlægget er sponsoreret af MinBedsteBog

Glædherlig fredag (ENDELIG) Så er der weekend i sigte, der er vin i sigte og der er kvalitetstid forude!

For mit eget vedkommende står fredag faktisk på en aften ude. Af en art. Min storebror holder reception, da han har udgivet endnu en bog. Han er nemlig sådan en sej digterperson, og det skal familien naturligvis støtte op om. Det er i dag, på Godsbanen i Aarhus, og jeg regner stærkt med at der er rødvin!
Lørdag er det gymnastik for bette, og vi er alene, så måske vi inviterer mormor forbi. Ellers er det bare hygge, afslapning – sådan som det nu kan være, med et barn, der skal aktiveres konstant, ikk’? Men uden planer, med plads til at lave zoologisk have med DUPLO, bObles balancesti, med tilhørende kolbøttebane (for det er der en der er blevet sej til – og det er ikke mig) og hyggelæsning i sengen.

Jeg lovede som bekendt at udvælge to personer, der vinder en bog hver, fra MinBedsteBog – de personlige og hyggelige bøger, som jeg skrev om i sidste uge, i dette indlæg, der også handler om det at skabe traditioner, i en “ny” familie, med et lille barn. Og tak for alle jeres kommentarer og store respons!

MINBEDSTE DSC_2543Jeg har valgt MICHELLE WEDEL og JOHANNE B (på en tilfældig og helt fair måde, med hjælp fra Augusta, der altså ikke kan læse). Jeg har sendt jer to en mail!
Jeg er ked af jeg ikke kan sørge for at alle modtager en bog, men det er desværre sådan med konkurrencer.

I kan lure mere på bøgerne HER, eller sende linket til familie og venner, hvis den skal på ønskelisten. Der er jo både de søde julefortællinger, men også hverdaghistorier.

Skal I noget spændende i weekenden? Eller er det også bare nydning af frihed og mangel på forpligtelser, der står på jeres agenda?

 

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Tarkoflen
  20. november 2015 at 20:03

  Tillykke til vinderne 🙂
  Og så lige et spørgsmål 😉 hvis du skulle vælge bare en af julebøgerne hvilken skulle det så være? Jeg overvejer nemlig også at starte en juletradition med læsning og synes de er så fine de bøger!

  • Reply
   Nutidensmor
   21. november 2015 at 11:44

   Hejsa 🙂
   Årh.. godt spørgsmål.
   Hmmm.. Jamen den bog der hedder “NAVN laver juleoverraskelser” passer bare pisse godt på Augusta, da hende og farmor altid bager (og det er jo det der sker i bogen).. Men HVIS jeg skal vælge, så synes jeg “NAVN og drillenissen” er den bedste. Den er bare sød 🙂
   God weekend 🙂

 • Reply
  Cecilia
  20. november 2015 at 22:16

  Jeg bestilte en bog, efter at have læst dit sidste indlæg om Min Bedste Bog – jeg blev dog helt vild overrasket over, hvor små de er!! Alle billeder jeg har set ligner de almindelige bøger, men det var jo en mini-bog der kom. Er det bare mig, eller..? 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   21. november 2015 at 12:02

   Hej Cecilia 🙂
   Nå, æv, jeg er da ked af at høre at du forventede noget andet, end det du fik! Altså jeg havde godt luret størrelsen (da jeg bed mærke i det på deres hjemmeside) – måske de synede større i Augustas favn 🙂 ?

   • Reply
    Cecilia
    21. november 2015 at 12:26

    Jae, måske er det det 🙂 Har bare set dem flere steder, hvor jeg aldrig har overvejet, at de skulle være små.. men pyt, historien er jo den samme (y)

Skriv et svar