PÅ DEN ANDEN SIDE AF KAMERAET

NELLY3Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

Det er lidt pusseløjerligt, at man lægger ret så meget af sig selv på nettet, men alligevel kan man forblive lidt små-anonym, her bag sit tastatur. Megen af den respons jeg får fra de, der læser bloggen, er tit at jeg skriver nogle ting, som de også tænker, men som de aldrig kunne finde på at dele med andre – og slet ikke på denne her form for over-sharing, virtuelle måde. Men for mig er tanker om amning, åbenhed omkring mit selvvalgte kejsersnit, og det at råbe op, når jeg er ved at blive tosset i mit hoved over søvn-frarøvelse, ikke noget stort…men det er dét, at smide mit ansigt på, tilgengæld.
Og det er derfor I ikke ser det nær så ofte, her på domænet, som hos andre bloggere 🙂
Det er jo ikke fordi jeg ikke står ved hvad jeg skriver, og hvad min blog står for. Mit navn står jo på den. Der findes jo anonyme bloggere, som Tinderslut, og DenLyserødeElefant på Instagram, og selvom de da er en liga for sig selv, så ønsker de at forblive total anonyme – men sådan er det nu ikke her på domænet.
Jeg føler lidt at mit skriftelige er min signatur, at mine ord her på bloggen, siger alt om mig, men jeg kan da godt forså at nogle ønsker at få sat et ansigt på, så man kan se afsenderen af disse indlæg…og da jeg gerne ville have lidt gode billeder af mig og Augusta og gerne vil lade flere billeder af mig – og os – pryde bloggen, fik jeg fat i den skønne fotograf, Louise, til at tage disse billeder, en eftermiddag i sidste uge, i vores yndlingspark: Skanseparken, i Aarhus. Alt for at vise kærlighed og klæder frem.

I samarbejde med Nelly.com fik jeg nogenlunde frit slag i arsenalet af tøj fra deres egne mærker (som der er en hel håndfuld af!), til disse billeder, som jeg udvalgte fra den fine hjemmesidebutik af modekluns. Dét at få taget billeder i den midtbys park, som forresten på en måde var min forhave, det første år af Augustas liv, gav bare god mening, da vi har tilbragt mange stunder  her. De første minder fra parken er i form af bænk-sidderi, med en kop kaffe (i porcelænskop) og oftest med nattøj, under jakken. Oftest fik jeg selskab af en fra min mødregruppe, og det er faktisk i selvsamme park at jeg lærte at hækle #HurraForAtMitSpædbarnSovEnDel størstedelen af Augustas middagslurer er nok taget i denne park! Da hun blev ældre blev legepladsen, der ligger for foden af den store plæne, og det har nu udviklet sig til at hun er blevet “en af de store”, der selv kan komme op på det store legetårn, selv rutsje og selv gynge, så da der skulle vælges et udendørs areal til dette foto-projekt, var det ikke en svær opgave.

Det er jo ikke fordi jeg pludselig skal til at være modeblogger – for så skal jeg i hvert fald have skaffet mig en fotograf, for kæresten kan nogle gange ikke trykke på den rigtige knap på kameraet – jeg tænkte bare det kunne være sjovt at prøve noget nyt, og slå “pjalterne” (get it?) sammen med Nelly, og vise slå to fluer med ét smæk: fyre lidt billeder på skærmen, og måske inspirere til onlineshopping (som jeg om nogen er tilhænger af!).
Når jeg lægger et billede op af mig selv, på Instagram eller på bloggen, så er det jo med den erkendelse, at jeg ikke er fotomodel – hvilket virkelig mange modebloggere er!, men det er jo altså sådan jeg nu engang bare ser ud, og endda uden nogen form for styling eller snydetape/klemmer – eller hvad fa’en de nu engang bruger af tricks til ægte photoshoots. Jeg var godt nok blevet klippet 1/2 time inden disse billeder blev taget, men ellers er det bare sådan “mig”… Jeg har smilerynker, jeg har lår og jeg er ikke særlig kameravandt, men jeg er sgu alligevel rimelig tilfreds med Johanne-pakken på disse billeder – hvilket forresten kun er et udpluk. I må se resten senere 🙂
Er det ikke i orden at sige højt, at man har selvtillid? Det er klart kommet med alderen!

Sorte stretch jeans er bare HØJBORGEN i tøj, der er praktisj og smart – der er virkelig ikke andet jeg kunne finde på at trække i, for det er noget af det mest behagelige, og jeg tror ikke min røv har set andet stof, i fire år. Ind med maven, og så passer de til ALT. Et lille rip giver da lidt kant, men jeg vil gerne anbefale at man lige barberer, inden man hopper i dem….dog er det ikke nødvendigt at ordne mere, end dét bare område, omkring knæet, hvis man, som jeg, er ved at anlægge behagelig vinterpels.
Og så er støvlerne er super behagelige, på trods af lille hæl. Dem kan man sagtens jagte skarnsunger på flugt i!

Hvad synes I 🙂 ? 

FIND TØJET ER:
Sweatshirt
med skrift fra NLY Trend // Jeans fra NLY Trend // Sort støvle fra NLY Shoes // Strik (lignende)
Og der er også masser af udsalg på hjemmesiden – helt op til -70% 🙂 Forkæl dig selv!

Billederne er taget af den dygtige fotograf, Louise Bering

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar