MORMOR-ODE + VIND FOR 1200 KR. SMYKKER

DSC_2656

DSC_2666Sponsoreret af Pandora

HVORDAN SIGER MAN TAK, FOR ALT? Det spurgte jeg om i sidste uge, og tak til alle de, der læste med i indlægget, som godt og vel var en kærlighedserklæring, og et tak, til Augustas mormor, for alt hun gør for os! Jeg fik meget respons på Instagram, om hvor meget I holder af jeres forældre (og svigerforældre) og det er I ‘bruger’ jeres børns bedsteforældre til – og når jeg skriver “bruger”, så er det jo ment som at de faktisk i rigtig manges liv er en kæmpemæssig hjælp. Og det var også derfor dette indlæg kom til først, det var fordi jeg gerne ville vise en påskønnelse.

Min mor blev meget glad for armbåndet, og tankerne der lå bag, som hun kunne læse efterfølgende, på bloggen.
Det med at sige det højt, og udøse en masse kærlige ord er noget jeg faktisk ikke er god til.. Kender I det?
Utaknemmelig vil jeg ikke kalde mig selv, for jeg husker da at takke i hverdagen, men denne form for EJ TUSIND TAK, JEG VED IKKE HVORDAN DET SKULLE HÆNGE SAMMEN UDEN DIG, kunne jeg måske blive lidt bedre til. Det håber jeg så hun husker, når hun kigger på sit håndled.

DSC_2685

Vi (Augusta og jeg altså) endte med at vælge og bestille dette klassiske armbånd.
Det er fra Essence-kollektionen og charmet vi valgte var POSITIVITY, fordi det bare passer på hende. Altid skide optimistisk, positiv og sød! Det har et marmor-print, og det er også lige hendes stil. Det var egentlig den oplagte julegave, men nu blev det bare en præ-, eller forskudsjulegave, som jeg ikke kunne vente med at give.
Augusta havde dog lidt svært ved at acceptere at mormor skulle have gaven, og at der ikke var noget til hende, at pakke op. Og på den mest typiske raseri-anfalds-ala-2,5-årig lå hun og skreg råbte, til at mor her fik hende til at stoppe, ved at pakke hendes egen vuggestue kreation ind i det brugte papir, fra Pandora-æsken. blev verdensroen genoprettet i det lille hjem på 5 sekunder, og Augusta kunne stolt vise sin mormor gaven, som hun var med til at udvælge.
Og prøve den.
Min mor havde den faktisk ikke særlig længe den eftermiddag, for Augusta har måske et svagt punkt for bling-bling.

Nå, men oveni hatten er jeg selv blevet forkælet! (det er skam også vigtigt)
– og nu håber jeg ikke I er skide trætte af selfie-kulturen, for jeg har jo disket op til den store guldmedalje her 🙂 …jeg tænkte bare jeg ville vise de flotte smykker på egen krop, i den fine eftermiddagssol, i mit soveværelsesvindue.
Og ja, livet er for kort til at stryge lagner!

 

DSC_2616Var det armbåndet, der gav mig held i dag? Nok ikke, men det pyntede da!
Jeg var nemlig til eksamen, så nu er min anden praktik på pædagogseminariet godt afsluttet, og endda på en god måde, med en masse ros!
Hu-fucking-ra!

Armbåndet er et “bangle”, altså et armbånd med en fast armring, og charm: ‘Abstrakt pavé’, og ringenjoined together’ – alt i sterlingsølv.

DSC_2694

Og så lidt gode nyheder: til og med 24. december kører der et fint juletilbud på et bangle (som mit) + 1 charm – vælg blandt 12 forskellige, til 599 kr., hvoraf man så sparer 299.

Men du har også chancen for at vinde noget her, på bloggen. Fordi I er så skide gode læsere!
Sammen med Pandora kan du nemlig også forkæle en du holder af… eller forkæle dig selv. Det fortjener man sgu som forældre, så stærkt som vi løber!

Du behøver sådan set ikke at skrive til hvem, eller hvorfor – men du må da gerne!

Pandora udlodder et Essence armbånd, i sterlingsølv, selvsamme slags, som jeg gav min mor, og charms dertil må du selv vælge… du må nemlig snolde for 1200 kr.
Bare hop ind på siden, kig omkring og kommenter så her på bloggen, hvilke “betydnings” charms du synes er skønnest til armbåndet, og i forhold til hvordan det passer til den der skal skal have gaven.

Du kan også lure i julekataloget 2015 på Pandoras hjemmeside, der også nu er en fristende webshop.

Vinderen annonceres højt og lykønskende her på bloggen den 03-12-2015 🙂

God dag torsdag 🙂

Læs også

65 Kommentarer

Skriv et svar