TAG MINE PENGE

‘armen altså… sårt fredag mig her, og sårt fredag mig der! Jeg synes sgu det er OVERALT!

Dette indlæg indeholder annoncer for skønne mærker, og affiliate links (som ikke har nogen betydning for dig, overhovedet).

Det er alt for fristende!

Altså har jeg sådan en lidt kogt mor-hjerne, eller er det bare mig, eller var det en begivenhed, som ikke eksisterede forrige år? Sidste år.. muligvis.. husker det ikke så tydeligt, men i mit hoved er det stadig nyt i Danmark #EllerErDetBareMig? …..#DetErOfteBareMig

Jeg vil sgu også gerne aftenshoppe, og jeg har tænkt mig at sidde klar ved tastaturet kl. 00.01, for der er flere ting jeg SKA’ HA’, både noget til mig selv, og noget til julegaver.

Jeg anbefaler at I går ind på siderne allerede nu, bl. a. fordi der er flere, der har sat deres ting ned, men også for at udvælge det I kan lide, så det ikke tager så lang tid at smide i “kurven”.

Har I udset jer noget, der skal købes hjem?

Her er lidt inspiration, og under finder I en liste med fede webshops, der har det meste, og som har nedsat en masse varer!

BLACKPå billedet ses:

Cardigan fra FUB, uldkøredragt fra Engel og sengetøj fra CamCam set hos Parcellet
Togbane fra BRIO, højstol fra BabyDan og brandbil fra Plantoys set hos Sundleg
Bæresele fra Ergobaby og pusletaske fra IDAISING set hos BabyGear
Plakater fra JustSpotted
Lysestage fra Kähler set hos Cahetu
Nike sko (eller lignende) set hos ASOS

Disse fine sider kan man spare en masse på:

BØRNEHJØRNET

Parcellet har børnetøj og babyudstyr, og sætter fokus på økologisk luksus og stærke brands, som CamCam, MP Denmark (dem med de gode strømpebukser) og Engel Natur.
De har -25% på alle ikke-i forvejen nedsatte varer (og med undtagelse af Konges Sløjd, Filibabba og Liewood). Fri fragt for ordrer over 500 kr., ellers fra 29 kr.
Brug koden: BF25.
Sundleg – en skøn legetøjshop med en masse (børne)hjertet begærer. Hvis du mangler lidt gaver til jul, så er det her måske stedet.
De har mærker som: Brio, Djeco og Rubensbarn – mange fine ting!
Der vil være -20% fra fredag (kl. 00.01) og hele dagen.

BabyGear er en virkelig gearet side. Mangler du sutteflasker, brystpumpe, klapvogn eller andet grej? De har det meste, og til sårt fredag kan du spare op til -60% på siden. Det er her man virkelig kan gøre kuppet, med inverteringer såsom autostol mv.!

BOOZT har har tusindvis af varer nedsat med op til -50% ALLEREDE NU. Få sko, tøj og overtøj fra mange solide mærker, og med et stort udvalg!

BOLIGEN

Cahetu, en populær webshop med en masse lækkert til hjemmet. Mærker som Ferm Living, Kähler, Lyngby og mange flere. Det er svært at begrænse sig på denne side!
De har -20% på hele shoppen, med undtagelse af HAY, i forvejen nedsatte varer og forudbestillinger.
BRUG KODEN ALLEREDE NU: blackfriday

Justspotted er den skønneste shop, der måske nok egentlig er mest kendt for sit fine udvalg i plakater. De har dog også en del boligsager, og hvis man mangler noget nyt til væggene, eller anden pynt, så er der -20% på gavekort, med koden: BLACKFRIDAYJS – så kan man jo forkæle en man holder af, eller sig selv.

TIL MOR – ELLER FAR

Nelly en hel masse lækre sager til damer og til mænd bliver sat ned med -20% (PÅ ALT) faktisk allerede NU!
Brug koden: BLACK20!
PLUS der er nye (større) tilbud hver time, fra kl. 11-22!

ASOS jeg er ked af at sige det, men der kommer nok run på siden over midnat! Gå ind allerede nu, og få -20%
Brug koden: CYBER

BOOZT har op til -50% på en masse lækre mærker!

WATCHFELT spar -20% på alt på webshoppen. Se bl. a. de fine Daniel Wellington urer!

Nicehair har bare det hele til krop, ansigt og hår! I skrivende stund er der (NU) -25% på alt fra GHD f. eks. (verdens bedste glattejern og føntørrer. Personlig mening. Tæller mega meget vil jeg sige, for jeg har verdens tykkeste og med umedgørlige hår)

image1(8)Se hvad jeg fik i fødselsdagsgave af min far og hans kæreste! Og se mig, der smiler i baggrunden 🙂
Hvis Kérastase og Moroccanoil bliver nedsat efter midnat, så skal der købes et KÆMPE lager hjem til mig, for det her stads er bare godt! Ellers er det altså i forvejen nedsat NU, så man skulle da være et skarn, hvis man ikke benyttede sig af det…

Held og lykke med shopperiet – jeg håber I finder en masse godt 🙂
Jeg kan desværre ikke garantere for at det jeg viser er nedsat, eller tilgængeligt, ligesom at jeg bare videreformidler koder og tips. Hvis der er fejl eller problemer skal I rette henvendelse til de pågældende webshops.

 

 

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Nina Skov
  27. november 2015 at 17:22

  Bæresele, pusletaske og køredragt… Er du gravid?? 🙂 <3

 • Reply
  Mette S
  27. november 2015 at 23:42

  Forrige år købte jeg en gaveæske med GHD glattejern og hårtørrer, så jeg ved der var Black friday dengang også, men om det kun var få shops der var fulgt efter, kan jeg ikke huske. Kan tilgængæld ikke huske noget fra 2012 🙂

Skriv et svar