WEEKEND & DEN FØRSTE JULEGAVE ER I HUS

FOTO2Indlægget er sponsoreret af Online Fotoservice

Arh, endelig weekenden. Som jeg smed op på Instagram for lidt siden, så blev jeg afhentet i børnehaven – på min anden sidste arbejdsdag der. Det er lidt sørgmodigt, men samtidig er det rart at komme videre, når man nu ved det er det man skal…
For lidt siden er jeg så blevet overrasket med at der kommer to gode venner på besøg, til tapas og vino! Bare tanken om at jeg ikke skal lave mad, men blot indtage kød og gæret drue er vidunderlig – det er sgu en god måde at starte weekenden på!

Og så er første julegave netop kommet helt i hus – indpakket og det hele!

Augusta er knap 3, og det vil sige at denne jul er hendes tredje. Det er sgu vildt! Jeg sad lige og så på billeder fra de sidste tre jul. Jule? Juler? Nok bare jul, ikke? Og det er jo voldsomt hvad der sker på et år – og det er særligt tydeligt, når man har billeder fra samme “rammer”, altså familiens stue, foran et stort juletræ 🙂
Og jul er jo lige om hjørnet! Det her med at give gaver fra barnet synes jeg er en fantastisk idé, og det er noget vi i stor stil dyrker hos os. Det første år fik alle i den nærmeste familie et billede, i ramme, som vi sådan helt tids-panikken havde fået taget kort tid inden jul, hos en alt for dyr fotograf i Risskov. Resultatet blev rigtig fint, søde lille Augusta, der lige nøjagtig kunne sidde selv, sidder og smiler i en sort, kvadratisk ramme, i – blandt andet – vores stue. Det blev en djævelsk dyr fornøjelse, men det her med at give en fotogave er pisse fint.
Samme år, samme første jul, gav vi også en fotokalender, der hang hos farmor og farfar, mormor, hos morfar og hos oldemor i helt indtil julen 2014, hvor de fik en ny, til at erstatte. Det er noget jeg ved de gemmer, så de forældede kalendere ligger i en skuffe, et sted, og kommer jo til at vise hendes liv, og udvikling, kronologisk.

I år gør vi det igen, og denne gang er vi sgu i god tid, men det er også et ret godt tip, så man ikke står dagen inden juleaften, og venter ved postkassen, og svovler over at man ikke tog sig sammen i november, så dén gave da kunne streges elegant af listen!
Vi har endda også bestilt en til os selv, for det er da egentlig fjollet at det er alle andre, der skal se på fotos af “Augustas år”, når vi nu selv også kunne bruge en. Kalender altså. Jeg er kalender-, planlægger-oman!

FOTO1FOTOFOTO3Jeg må indrømme at det er første gang jeg bestiller kalender fra Online Fotoservice. Vi har jo fået vores fotobog derfra, den som jeg også lagde ud på bloggen, med fantastiske ferieminder, og kvaliteten var jeg henrykt over! Hold op det lyder lidt dumt, men papiret og alle detaljerne er virkelig lækkert!
Og det samme viste sig så også at være gældende nu, for modsat de tidligere gange jeg har bestilt, så var papiret denne gang tykt, og fotopapirskvalitet. Det er glat og lækkert, og man kan mærke man får noget for pengene!
Men jeg er ked af at sige det – mine billeder yder denne kalender ingen retfærdighed! Jeg ved ikke hvad der sker med mit kamera, men kvaliteten er pludselig blevet forringet, og om det er fordi jeg har pillet ved nogle indstillinger, eller hvad… ved det ikke!

Nu skal jeg ikke bruge spalteplads på fejl, eller tale for dårligt om unavngivne firmaer, men sidste år havde jeg bestilt en håndfuld kalendere, og 5 dage inden jul fik vi dem så.. problemet var så bare at det ikke var vores, men en skøn familie, med (tilsyneladende) sydeuropæisk oprindelse. Så kunne jeg så forære mine kære en kalender, fyldt med fremmedes tur til Venedig – og jeg regner stærkt med at de gjorde det samme, og uddelte 12 billeder med vores tykke blege barn, i spiralryg, til deres familie 🙂 Vi fik da vores kalendere efter jul, men grundet fejlleverancer, dårlig papirkvalitet og foto-kvalitet (sådan noget med grå ringe i øjenkanten), valgte jeg at prøve med dette firma- og dét er jeg sgu glad for jeg gjorde! Der er altid tilfredshedsgaranti her, så hvis der skulle være noget, så bliver det fikset!

Denne er til mormor <3 Den bliver hun bare glad for, det er jeg sikker på!
Vores hedder: CEWE kvadratisk vægkalender på fotopapir og måler 30,5×30,5.

Hvis I vil lure på de forskellige kalendermuligheder der er, så se HER.. og hvis det er du tænker: “YES! PERFEKT JULEGAVE” (for det er det det er!), så brug da lige koden NUTIDENSMORDK og få 3 ens kalendere, for 2s pris 🙂
Tilbuddet gælder til og med 31-12-2015.

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  27. november 2015 at 21:16

  Hej Johanne! Jeg er ved at bestille fotokalendere til alle bedsterne, men jeg kan ikke få rabatkoden til at virke? Er det kun på den type kalender som du har bestilt at koden virker?

  • Reply
   Trine (Onlinefotoservice.dk)
   28. november 2015 at 0:11

   Hej Maria

   Jeg tillader mig lige at svare. Jeg har netop tjekket koden og af en eller anden grund fungerer den ikke som den skal. Jeg følger op på det og vender tilbage.

   I mellemtiden kan du gemme din kalender, enten med “gem produkt”, som er under “Læg i varekurv”, når du bestiller online, eller “gem som”, når du bestiller via bestillingssoftwaren.

   Mvh. Trine fra Onlinefotoservice.dk

   • Reply
    Trine (Onlinefotoservice.dk)
    28. november 2015 at 14:12

    Og den virker igen 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   30. november 2015 at 21:19

   Hej Maria! Har du fået den til at virke? KH

 • Reply
  Mia
  29. november 2015 at 0:30

  Jeg kan heller ikke få det til at virke… Hvad gør jeg forkert… 🙁

  • Reply
   Trine (Onlinefotoservice.dk)
   30. november 2015 at 9:49

   Hej Mia

   Hvis du stadig ikke har fået koden til at virke, så kontakt vores support på 78797803, så hjælper de dig 🙂

   Mvh. Trine fra Onlinefotoservice.dk

  • Reply
   Nutidensmor
   30. november 2015 at 21:19

   Årh øv Mia! SURT den ikke virkede, det er jeg sgu ked af.. Har du prøvet igen?

 • Reply
  Cecilie E
  21. december 2015 at 23:48

  Øvøv – Har bestilt 2 kalendere derfra til bedsteforældrene efter anbefalingen fra dig. Har modtaget dem idag og der er flere fejl i dem i forbindelse med klipningen af billederne (har valgt et layout hvor der er flere billeder på samme side).
  Online fotoservice mener så at det er min skyld selvom, at jeg har sendt beviser til dem med fejlen sammenlignet med det jeg har sat sammen på net. Øvøv virkelig dårligt håndteret af dem!

Skriv et svar