INSTAGRAMREGEL NR. #23 (…og 21, 22): NISSEDØR

SELVFØLGELIG er der da også en nisse, der er flyttet ind hos os (*nervøs latter*). Det er da noget jeg har bestilt online for flere uger siden, naturligvis. Alt andet ville da være at svigte mit barns dannelse af fantasi og nedtrykkende for hende spirende lille julehjerte.

Nissen skal selvfølgelig bo her, ved fodlisten. Jeg har i dagens anledning støvsuget – men kun lige dér, så det så nogenlunde anstændigt ud på billedet, selvfølgelig.

Regel nummer #23 på Instagram, som kommer lige efter
#21: “Repost billeder af dit perfekte køkken MINDST (!) to gange ugentligt”
og (den vigtige)
#22: “Pak ALTID to tasker, når dit barn skal på weekend: den ægte, hvor der er alt det nødvendige i, og så foto-tasken, i et perfekt sammensurium af Soft Gallery, den der bløde kanin fra Jellycat… og så ikke meget mere”
(det har jeg da vidst lavet noget om før: Insta-moms be packing like….)
Pis, det blev en lang sætning, nå men:
Regel nummer #23 er, som bekendt:
“OPSÆT NISSEDØR I HJEMMET – gerne med merchandise og tilbehør, af en værdi, der overstiger 500 kr. og brug så timer på at finde på fantasifulde løjer, som betyder at du ligger med facedown-ass up hver aften, i forsøg på bl. a. at lave bitte-bitte-små-fodspor i noget økologisk hvedemel, som du med let hånd har drysset ud over stuegulvet”

Jeg har altså ikke lagt den store strategi for hvad nissen præcis skal lave af løjer i december, men min tanker er nok at det skal være lidt unikt… og… anderledes.

Har I ideer?

“Oppe på første, bag den lille nissedør,

Bor der en nissemand, ingen har set før

Den der dag mellem advent og første december han flytted’ ind

Han bor over listen, over Yousees-tv-ledning

Selvom han er nisse, så er han faktisk lidt en hedning

Det vil vise sig han er en lille drillepind

Følg med i nissemandens spas og anti-juleløjer

Jeg vil love dig, det giver en smule noia”

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Lene
  30. november 2015 at 20:25

  Han kunne prutte røde og grønne m&m’s. Male overskæg på familiebillederne (ikke med permanent marker…) – Eller placere små billeder af sig selv i selvsamme billeder. Skrive en hilsen på badeværelsesspejlet, med mors læbestift. Binde yndlingsdukken og lægge hende foran et (brio/duplo) tog. Eller klippe huller i de strømper som er blevet lagt frem til næste dag… Mange muligheder for ballade 😉

 • Reply
  Mia
  2. december 2015 at 8:56

  I den børnehave jeg arbejdede i i december sidste år, var der mange børn, hvis nisse derhjemme havde farvet mælken grøn eller blå! (Med lidt frugtfarve i). De var ovenud begejstret!

 • Reply
  Katrine
  5. december 2015 at 22:19

  Har du set den app, der hedder Santa-spy? Der kan du få nissen til at komme frem fra døren 😉

 • Reply
  Lise
  11. december 2015 at 23:27

  Hehe, jeg elsker det 😀 (også indlægget om Indtagrampakning)

Skriv et svar