NOGET OM KÆRLIGHED

PANDORA34Dette indlæg er sponsoreret af Pandora

I går fik jeg lov til at knipse nogle billeder af min mutti, i forbindelse med disse Pandora-indlæg, for nu er det jo tid til at udnævne en heldig vinder.
I går, som jeg skrev på bloggen, var Augusta stadig små sløj, ovenpå en omgang reel sløjhed, og endnu engang kom min mor da lige forbi. Hun så nemlig tilstanden af vores hjem, der jo altså hurtigt bærer præg af at der har været sygdom i hytten. Hun tilbød at kigge forbi og lege med Augusta, mens jeg besejrede Opvaskos Gigantos, og det gjorde jeg så. Besejrede og vandt, altså. Dét er sgu kærlighed.

Augusta syntes det var noget morsomt at gøre mig kunsten efter, og tage billeder af “MORMORS GAVE”, som hun så fint sagde det 🙂 Det er da også noget mærkeligt noget, at stå og fotografere et armbånd 🙂

PANDORA2PANDORA23PANDORA21 Det er sgu svært det med at vælge en vinder. Det er selvfølgelig noget der skal til, og måske man ikke kan sætte sig ind i det, hvis man ikke sidder i denne stol.. Metaforisk. Sidder i sofaen og skriver dette.
Der var over 60 der deltog i konkurrencen og alle fortjente selvfølgelig at vinde, da I alle har lagt et lod ind.. Jeg må indrømme at jeg oftest lader Augusta trække, så det er tilfældigt og fair, men denne gang bad jeg jer om at udvælge nogle charms og eventuelt fortælle hvem der skulle have armbåndet og måske også hvorfor.

Når jeg så læser jeres små beretninger om folk I elsker, nogle I har mistet og generelt mennesker i jeres liv, der fortjener en gave og hvorfor…. så er det sgu svært. For flere ramte mig lige i hjertet, og jeg har lyst til at udvælge flere, så I kan give en lille glæde. Det handler jo ikke om at man skal fortælle den mest sørgelige historie, for at vinde, men lige i dette tilfælde var jeg bare nødt til at udvælge den, som i min optik lige trængte til det ekstra.
Med besvær har jeg altså udvalgt en, og det er faktisk ud fra den lille tekst der er med:

Tommy skriver:
Vi går en rigtig svær tid i møde med min kærestes langvarige sygdomsforløb (indtil videre 2 år). Vi fik en virkelig hård dom af lægerne i fredags så derfor synes jeg virkelig hun fortjener forkælelse. Jeg har valgt nogle charms jeg ved hun vil synes er smukke men lige så meget vil hun elske forklaringen for valget. Hun er egentlig en guldpige men guld charmsene er for dyre til at jeg kan fortælle hende det her i guld men i dag kan man vel også mixe. Det synes jeg i hvert fald jeg ser rundt omkring.
LOVE-charm
Love fordi jeg elsker hende men også fordi hun er kærligt og elskværdige menneske der rummer så meget kærlighed som hun giver både til mig men også alle andre hun møder på sin vej. Hun kan gå forbi et barn der skriger og smile og sige Hej og barnet holder pludseligt op med at skrige
LOYALTY-charm
Loyalitet fordi jeg har brug for at hun ved at jeg fortsat vil være ved hendes side selvom det er svært.
BELIEF-charm
Belief fordi hun/vi rr nødt til at holde troen oppe på at hun en dag bliver rask igen. Vi må ikke give op og det vil jeg gerne have hun husker når hun kigger på sit armbånd
CARING-charm
Caring fordi hun er det kærligste menneske der kærer sig om andre på trods af hun selv har det hårdt. Også caring fordi hun skal vide at jeg kærer mig om hende
OPTIMISM-charm
Sidst men ikke mindst optimisme. Hun/vi må endelig ikke glemme at være optimistiske og håbe på at hun bliver rask. Man siger jo at troen kan flytte bjerge og det har vi brug for!
Krydser hvad krydses kan! Guderne skal vide at hun fortjener det men også at hun virkelig har brug for det!

Jeg håber du bliver glad for gaven, og i særdeleshed at din kæreste gør. Jeg håber I kommer godt gennem sygdommen og forbliver optimistiske!
KH. Johanne

Tak til alle I, der har læst med, og deltog i konkurrencen!

Husk der er et fint juletilbud på armbånd fra Pandora. Se mere her.
Og direkte link til det fine julekatalog, såfremt I ikke har fået det, der er kommet ind af brevsprækken hos de fleste, her.

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Tommy
  18. december 2015 at 5:16

  Hej igen
  Jeg ved ikke om du har modtaget mine mails for siden den første mail hvor du informerede mig om at jeg var vinder har jeg hverken hørt fra dig eller Pandora? Hvis det bare er julestress så er det helt ok, men jeg bliver jo helt i tvivl om du overhovedet modtager dem, derfor skriver jeg lige her nu.
  Kærligst Tommy

  • Reply
   Nutidensmor
   18. december 2015 at 13:12

   Hej Tommy 🙂 Det er Pandora du venter at høre fra – tænker de skriver snart 🙂 KH

Skriv et svar