NÅR DET HELE ALLIGEVEL FLASKER SIG

PC160975PC160971PC160966

Jeg havde jo lovet en opdatering, på projektet med Ønsketræet, da det jo var i dag det hele ligesom skulle starte!
Og hold nu fast hvor det bare er gået godt!
Det kan simpelthen ikke siges mere fyldestgørende!

1000 1000 tak for den kæmpemæssige store opbakning, der er kommet alle steder fra, i forskellige former! Og tak til jer, for at I synes det gerne må fylde lidt her på bloggen! Dette er dog det sidste indlæg om projektet, inden søndag, hvor jeg lige skriver hvordan det er gået, og om alle ønsker er indfriet mv. 🙂

72 ønsker hang der på træet kl. 15:30 denne onsdag. Da jeg tog afsted kl. 17:30 var der betydelige huller i træets pynt 🙂

Der stod simpelthen søde damer og mænd klar, da jeg hængte de første ønsker op, og det var bare fantastisk med så mange, der var henne for at sige hej (bl. a. da jeg fortærede en nutellapandekage i Rasmus Klump restauranten – det var da en meget god måde at bruge tiden på, ik’?). Jeg har fået krammere til den store guldmedalje, og det var pisse fedt at se folk udvælge, og tage hjerterne, for så at gå i centeret og lede efter den gode gave, til kære børn og unge mennesker.

Tak tak tak tak til alle der har kigget forbi, eller har tænkt sig at gøre det.
Jeg skal i Storcenter Nord i morgen torsdag, fredag og søndag (og fredag kommer Gusse også og ser træet og den fine udstilling), så jeg tjekker løbende ønskestatussen, for at se om der er mange tilbage.
HVIS du super gerne vil give en gave, men ikke kan komme til Aarhus, eller ikke har mulighed for at komme i centeret, så send gerne en mail til nutidensmor@gmail.com – så skal jeg nok rende på shopping, som jeg allerede har gjort for et par søde damer, der skrev på min facebookside!

Jeg “fangede” bl. a. disse to dejlige piger, på vej til Centerinformationen, der havde givet den gas med at købe pakker!

PC160980

Dagen er gået lidt hurtigt for mig. I min mave ligger der en kæmpepandekage og fem café latter – ikke spor andet. Jeg er kørt på adrenalin og spænding, og nu er jeg faldet sammen i sofaen, med en følelse, der siger at det er gået fremragende, og en mavefornemmelse der fortæller mig at det hele nok skal ende godt med det træ der.

Det vigtigste er bare, at alle, der har taget et hjerte også afleverer en gave i centerinformationen – eller! hænger hjertet tilbage i rette tid igen. Men jeg må jo have en tiltro til mine medmennesker, at de har styr på’d 🙂

Flere har forresten spurgt hvordan det kommer til at foregå med at børnene og de unge får gaverne, og det bliver sådan at jeg (med hjælp, da jeg ikke har kørekort) afleverer gaverne i de pågældende institutioner søndag eller mandag. Det bliver ikke noget stort, ingen sådan personlig uddeling – jeg afleverer faktisk bare til den pågældende pædagog der er på vagt, og så står de selv for uddelingen af pakker. Det er hvad jeg har det bedst med 🙂
Det er jo ikke MIG der skal have det tak eller anerkendelse – det er jer, der har købt disse gaver, som går direkte fra jeres hånd, til deres. Alle tanker og de tak de må sende går til jer, og jeg har blot været formidleren.

Kan I have en skøn onsdag aften!

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Janni
  16. december 2015 at 21:00

  Det er simpelthen et fantastisk og rørende initiativ. I hvilket tidsrum er du/I der fredag..? Venlig hilsen Janni

  • Reply
   Johanne Mygind
   16. december 2015 at 21:03

   Hej Janni 🙂
   Jeg regner med at være der sådan fra 15.30 eller 16 🙂 Det er os der render op og ned af rulletrapperne (har en bette en, der ELSKER rulletrapper)
   Kommer du 🙂 ?

 • Reply
  Anne
  16. december 2015 at 21:23

  Hvor er det skønt at høre, at dagen har været en succes. Det var jeg nu også ret sikker på, det ville blive 🙂
  Jeg glæder mig til at høre opdateringen i næste uge.

 • Reply
  Lykke
  17. december 2015 at 0:03

  Fedt initiativ! Men hvad nu hvis et ønske-hjerte går tabt, og der er et barn der ikke får en gave?
  Har du en liste, så du kan holde styr på, om alle får noget? Og sørger for der evt bliver købt, så ingen bliver snydt? 🙂
  Muligvis har du skrevet det tidligere, så har jeg bare ikke fået det læst 🙂

  • Reply
   Johanne Mygind
   17. december 2015 at 0:18

   Hvor er du sød og betænksom, Lykke ❤️
   Jeg har liste på liste, og som julemanden tjekker jeg once og twice – løbende om muligt.
   Hvis et hjerte går tabt så må vi lave et nyt 🙂 Hvis der er ønsker tilbage har jeg en back-up-plan!
   Alle skal have gaver, og jeg håber der ligger lige så mange pakker klar på søndag, ved luk, som der er ønsker

 • Reply
  Henriette
  17. december 2015 at 21:41

  Jeg gentager! Det er SÅ fedt et initiativ!
  Jeg kommer forbi med yngel og mand og hapser et hjerte i morgen og støtter op!
  – Hvorefter vi udvælger en pandekage hver 😉

Skriv et svar