PIP!

Hej allesammen – gæve mennesker, der kigger herind, bare for at se hvad jeg har skrevet
(Det forbavser mig gang på gang, og fylder mig med ydmyghed!) Selvom jeg har fået svaret alle, der kommenterede på mine blogtanker, om at sige nej til at fuldtidsblogge, i går, så vil jeg lige understrege at jeg er pisse glad for I er her, bliver her (lyder det til), og faktisk var gennemgående enig i at det ikke var nødvendigt at gå full-time, for at opfylde et eller andet (måske selvopfundet) ideal om at blogge hyppigt.

Min dag skal gå med at være skifteforældre – kender I det? Kæresten har Augusta med ud til sin onkel og tante lige nu, og så tager jeg “en slapper”* og efter Augustas lur så gør vi modsat, for jeg skal til julehygge hos en veninde, der er i min mødregruppe, og da hun har Ozzy (eller Oskar, som hans forældre kender ham), der er 7 dage yngre, end A, så skal hun selvfølgelig med.
(Jeg har skrevet om min kære mødregruppe her)

*Vasker op, rydder op, støvsuger, forsøger at sortere den der obligatoriske rodebunke af papir og lort og gå i bad, hvilket jeg ikke har været ordentlig i fire dage

PIPOkay, billedet vinder sgu nok ikke nogen pris, men fuck it – det var fandeme hyggeligt og er et reelt hverdagsindblik. Der er vel ikke nogen af os, der ligner popstjerner, når vi render rundt derhjemme, vel? Her ligger vi og ser Backyardians – Augustas nye dille – og selvom det ligner vi begge sover (jeg, med åbne øjne), så storhygger vi.
Augusta kører sådan en lidt manio stil, mellem at være PISSE VRED, og skubbe alt og alle væk (“Du må ikke sidde her” – “Du må ikke kigge på jeg”) til at være OVER KÆRLIG og nærmest krybe ind under huden på en… skør alder..

Christina, er en sådan blog-kollega, men også blog-maneger-type (det lyder dumt, men jeg aner ikke hvordan jeg skal formulere det ellers…)
Christina, som er en dejlig pige, jeg har i mit liv, og som jeg glæder mig til at drikke mig pissefuld med snart..
...har interviewet mig, i sit seneste blogindlæg, som er en sådan føljeton af 20 spørgsmål til andre bloggere. Hvis du er nysgerrig, så klik HER. Spørgsmålene er faktisk ret så sjove 😉

Skærmbillede 2015-12-20 kl. 11.08.27

Julen for vores vedkommende er i gang. I går holdte vi jul hos min far og hans kæreste. “Kæreste” er egentlig en mærkelig betegnelse, for det kunne lyde som om de lige har lært hinanden at kende, men de har altså været sammen i noget de ligner 15 år (correct me if I’m wrong, familia?). Det er derved en slags stedmor, selvom jeg altid har ment at den betegnelse trækker alt for mange referencer til Askepot, og det er ikke tilfældet her 🙂
Den stod på kæmpemæssig brunch, og her skulle der have været et billede, men jeg havde så travlt med at indtage pandekager og andre lækkerier at jeg ligesom ikke havde plads i hænderne til et kamera 🙂 Jeg fik gaver, Mikkel fik gaver, og Augusta blev stor-forkælet.
Hvem siger forresten praktiske gaver er kedelige? – jeg fik en elektrisk tandbørste, og jeg er PISSE glad! Det er helt klart en dovenskabsting – nu slipper jeg for at børste tænder i traditionel forstand! Jeg fik også sengetøj, mens kæresten fik en pande. Vi er meget voksne!

Augusta fik Sylvanian Family (vi kalder det Skovens Dyr), og dét er noget jeg vil anbefale rigtig meget, til børn på 2 år, ca. Det er selvfølgelig lidt sent, ift. julegaver, men så har I det i mente, hvis I en dag er løbet tør for inspiration til fødselsdagsgaver!
Hun har en masse hos sin farmor og farfar, som tildels har gemt det fra Mikkels søster, men så også tilkøbt en masse. Det er et kæmpemæssigt hit, lige som dukker, LEGO og legemad er pt.

Lillejuleaften er for Augustas vedkommende på tirsdag, som foregår hos min mor, og dagen efter drager vi til Vestjylland, for at holde juleaften hvor vi bliver til vi bliver smidt ud 🙂 Det er nemlig uhyggeligt komfortabelt hos svigerforældrene,  (kender I det?) så vi er nok tæt på nytår, før vi kommer retur…

Hvordan ser jeres jul ud? Har I også flere “juleaftner”, eller et det én stor fest?

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar