Augusta-interview | VIDEO

Det var nu også sådan en impulsiv tanke jeg fik i indlægget før, om at det kunne være hyggeligt med en lille video.. Jeg havde dog ikke lige timet det så godt, for det var ualmindeligt kort frist jeg gav jer til at stille spørgsmål, og som så mange andre render I sikkert rundt og har juletravlt, med gavekøb, underholdning af børn, arbejde (ja, det er der jo desværre nogen der skal) eller anden julet aktivitet.
Der var dog fem, der nåede at stille spørgsmål, men kun tre fik deres med. Jeg vil dog meget gerne lave en video vol. 2 og svare det spørgsmål, om mine tanker om flere børn.. Tanker jeg nok deler med få, for jeg synes alle jeg kender popper barn nr. 2 kort efter barn nr. 1 er kommet til verdenen! Og så spørgsmål om tatoveringer er lidt svært da nogle sidder på ryggen – men det må jeg da lave et lille indlæg om separat 🙂

Her er, på kaotisk vis, et forsøg på at svare jeres spørgsmål 🙂

Augusta gik kold til middagslur 1/2 time efter, hvilket er perfekt, nu kommer der gæster 🙂

God 22. december!
Stil endelig flere spørgsmål, hvis I har nogle – så vil vi lave en video mere!

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Emma
  22. december 2015 at 16:52

  Simpelthen så hyggelig video. Min søn, Leander på 2,5 år, var helt vild med den 🙂 Især hendes ABC-sang!

 • Reply
  Didde
  22. december 2015 at 16:53

  Fantastisk indlæg. Jeg var flad af grin under ‘yndlingsbog’-spørgsmålet! Haha

 • Reply
  Marie
  22. december 2015 at 18:26

  Hvor er hun sød, så den med min søn, der klappede til sidst! Glædelig jul

 • Reply
  Helena
  22. december 2015 at 19:12

  Åhhhhh jeg er forelsket, så sød en film og ikke mindst smuk sang:-)

 • Reply
  Lena
  22. december 2015 at 21:43

  hvor er Augusta dog skøn og sikke en dejlig ABC sang 😀

 • Reply
  Michelle
  26. december 2015 at 21:38

  Haha! Jeg er mega fan af det sidste hun lige kommer med “jeg vil stå på dig” så kært!

 • Reply
  Louise
  27. december 2015 at 21:57

  ” jeg vil stå på dig ” – simpelthen genial afslutningskommentar

Skriv et svar