Vi kan da svare på alt!

2112


Glædelig 22. december 🙂

Vi er ankommet hjemme hos min mor, med alle vores pakkenelliker, gaver og julehumør. Vi skal nemlig holde lillejuleeftermiddag her, så om nogle timer kommer kæresten (fra arbejde), storebror og hans kæreste.

Jeg tænkte det kunne være morsomt, da jeg løbende får mange spørgsmål på Instagram, at samle alle de tanker I skulle have, hvis I da har nogle.. Spørgsmål, tanker eller undringer i øst og vest.
Hvis I nu er hurtige kan jeg evt. få Augusta med i videoen – så I kan da også stille hende spørgsmål 🙂

Fyr løs – alt I vil spørge om og vide 🙂

(Se evt. min første svar-video)

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Karina
  22. december 2015 at 11:37

  Jeg vil gerne vide hvad Augustas yndlingsbog er 🙂
  Og hvem Augustas yndlingsvoksen er 🙂

 • Reply
  Sara
  22. december 2015 at 11:55

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dine tatoveringer. Hvor mange har du, hvor, hvad osv? Tak for en dejlig blog 🙂

 • Reply
  Laura M
  22. december 2015 at 12:20

  Er der noget Augusta vil vise 🙂 ?

 • Reply
  Jannie
  22. december 2015 at 12:44

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt af dine tanker omkring barn nr 2 – altså om det er noget i ønsker, om i har tænkt over hvor langt der evt skal være imellem dem, hvordan du tænker om at have 2 børn og de gode og mindre gode sider der kan være ved det Jeg blev for 6 mdr siden mor for anden gang (storebror er samme alder som Augusta), og synes der var mega hårdt både at skulle deale med dårlig samvittighed overfor nr 1 og så selvfølgelig bare dobbel op på arbejde med 2 børn og nul søvn. Derfor min interesse i dine tanker/planer om alt dette

 • Reply
  Sara
  22. december 2015 at 15:26

  Jeg tænker noget freestyle, hvor Augusta improviserer (imponerer) med sang og historier

Skriv et svar