Tidlig putning, højt humør og uforstyrret søvn: sådan kommer du godt gennem nytårsaften med børn

Ligesom med så meget andet, så er der mange, der vil prøve at prakke dig på at der er hemmelige guides, eller en hellig og hemmelig gral med fif, der gør livet med børn lettere og smoooooth.

Guiden til at komme gennem nytår, som var det en hvilken som helst anden aften: en aften, hvor ungerne  spiser deres middag (og sidder der, pænt, uden at skride efter 3 min.), ikke skriger efter mere kransekage, og tager al det fyrværkeri total cool, mens putningen er problemfri og søvnen er uafbrudt.. DEN FINDES IKKE.

Jeg håber I overlever, og at far og mor får set hinanden bare lidt i øjnene, uden at løbe i pendulfart til og fra børneværelset!

Godt nytår.

image(7)

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Sidsel
  31. december 2015 at 23:47

  Jeg ligger på gæsteværelset og forsøger at putte banditten som ikke er vanvittigt god til at sove ude. Jeg har ligget her i 1 time nu, og tænker, mon jeg går glip af selve nytåret?? Tak fordi du ikke skriver en lorte guide, for hvad der alligevel ikke virker!! For det gør det bare ikke hos os. Og så godt nytår til jer 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   2. januar 2016 at 21:16

   Årh Sidsel, jeg håber sgu der kom ro på, og banditten sov med det samme, efter du skrev-?
   Jeg kan relatere, for Augusta vil aldrig sove på de tidspunkter man helst vil have hende til det 😛
   Godt nytår 🙂

 • Reply
  Birgitte
  1. januar 2016 at 0:13

  Håhååå, hoppede i med begge ben og glædede mig næsten til at ryste på hovedet over sådan en guide. hilsen hende der er kørt hjem og har puttet børnene i egen seng og nu også selv ligger ned. Godt nytår.

  • Reply
   Nutidensmor
   2. januar 2016 at 21:17

   Arh fantastisk, Birgitte, det var også lidt planen, for jeg kan høre vi har samme holdning med sådanne “guides” 😉 Godt nytår!

 • Reply
  Jeanette | Villa Villekulla
  1. januar 2016 at 15:33

  Godt nytår til jer også! Elsker indlægget – så sandt 🙂

  Vi kom mere end godt gennem nytåret med to børn på henholdsvis 3 og 6 år. Det var den nemmeste nytårsaften vi til dato har holdt med vores børn. De legede simpelthen med vores vennepars børn hele aftenen. Man skal bestemt ikke kimse af ‘far-mor og børn’. Således kom vi igennem 5 retter mad uden en eneste gang at blive afbrudt af børn. Den mindste blev puttet efter midnat – det tog 10 min. Og den ældste fik lov at blive oppe med os, fordi det stadig gik så godt. Da vi gik i seng kl. 02.30 faldt han omgående i søvn. Vi sov alle længe og flader nu ud i dag.

  Vi har haft vores del af nytårsaftner med overtrætte børn og oversprungne retter, så det var fedt at det bare kørte 🙂

  Tak for de mange gode og underholdende indlæg i det forgangne år. Elsker at følge med!

  • Reply
   Nutidensmor
   2. januar 2016 at 21:17

   Arrrrmen hvor skønt, Jeanette 🙂
   Det lyder som drømmescenariet 🙂 !!
   1000 tak for dine søde ord også – håber du følger med i 2016!
   KH! Johanne

 • Reply
  Karen
  4. januar 2016 at 5:23

  Vores nytårs aften var hjemme med vores tre børn på 6 og 4 år og en baby på ti uger. Aften gik fint og de store hyggede med en film vi havde købt, knaldperler og naboen nytårs fyrværkeri. Og de kom begge i seng kl 23 og sov med det samme. Men men kl 3 kastede den store op i hele sengen og siden har hele familien ligget med omgangssyge, så nej lad være med at tro du kan planlægge noget som børnefamilie:0)

Skriv et svar