Nytår, bræk og burger

PC310071PC310096 PC310081PC310072PC310115PC310082


ROCK OG RUL! Egentlig skulle man tro at en giga-promille er lidt cool, ungdommeligt og måske endda nytårsobligatorisk, men endnu engang – lige så obligatorisk måske – fortryder man inderligt sin indtagelse, her, dagen derpå!

Av min arm!
Aftenen gik godt, og selvom de sidste børn først blev puttet kl. 22:30, så var humøret godt og de voksne fik lidt tid til at spise (Augusta så det der alle unger finder på YouTube med modellervoks og små figurer, der er i kinderæg), mens jeg fik tapas og det første glas vin! Vi havde lavet sammenskudsgilde og der var simpelthen så meget (og alt for meget) lækker mad! Så meget at ingen kunne spise dessert.. Men så har jeg da lakridsis til i aften 😉
Jeg gik ikke kold kl. 12, men jeg var GODT bedugget – vi havde også købt ind til alverdens bobler, vin og drinks, så det var svært at drikke som voksen mor, og glemme at man ikke er 19 år mere, og har en mere hærdet lever.

Jeg spiste ikke én bid, fra da jeg stod op kl. 10, til jeg fik min Diner-burger i hånden (HIMMELSK SIGER JEG JER), og jeg må da erkende at noget af maden fra i går også røg op – bl. a. i nødsporet mellem Silkeborg og Aarhus.
Når man i forvejen bliver køresyg af bare tanken om en bil, så er en kombination af dén lidelse og tømmermænd ALDRIG god!

Vi havde lejet et hus via AirBnB i Silkeborg, fordi ingen af os (tre par, med tre børn i alt) kunne huse os alle.. Men huset der var ideelt og i forhold til at holde nytår inde i byen var der knap så meget tjubang udenfor, og derfor var der ikke forskrækkede opvågninger.
Jeg – KÆMPE TORSK – kom til at spilde et glas Cola i sengen, fordi jeg igen glemte at man altså ikke kan drikke halvliggende, og så gik der jo panik i den, for skulle jeg så erstatte sengen, eller have fat i min forsikring osv… Jeg forsøgte virkelig at fjerne pletterne, men det var tydeligt at der var spildt, så jeg skrev et meget undskyldende brev med kontaktnummer på, og vi efterlod en pose chips, og HELDIGVIS var det da nogle søde og rationelle mennesker der ejede huset, så min veninde Lærke, der havde lejet huset, fik en god anmeldelse (som lejer), på trods af mit lille uheld.

Jeg håber I har haft et dejligt nytår?

Nu vil jeg den film med Spies og Glistrup, som jeg aldrig har fået set, i et bjerg af dyner på sofaen, og ellers gå til køjs tidligst muligt 🙂

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Katrine
  1. januar 2016 at 21:39

  Ja, hvad sker der for de you-tube film med kinderæg. Hvorfor dukker de altid op??

  • Reply
   Nutidensmor
   2. januar 2016 at 21:15

   I have no idea!! SAMMENSVÆRGELSE!
   🙂

 • Reply
  Nadia
  1. januar 2016 at 22:01

  Jeg er vild med din “Sexy back”-snap

  • Reply
   Nadia
   1. januar 2016 at 22:41

   Det kom forresten fra en mor der ikke har været fuld i to år!! Det var ren misundelse

   • Reply
    Nutidensmor
    2. januar 2016 at 21:15

    Haha! – tak Nadia (den havde jeg glemt) 😛

    Du skal da ud og luftes, når du har overskuddet og lysten 🙂 Saml veninderne og så afsted 🙂

Skriv et svar