NYT I SKUFFEN (VIND)

REDGREENDette indlæg er sponsoreret af RedGreen

Goddag i stuen.. toilettet, dobbeltsengen, eller hvorend du tjekker din smartphone. Det er forresten dérfra de fleste læser blogs. Ikke fra gammeldaws computer, hvorfra mine blogindlæg egentlig opstår, men fra mobil.
Stærekassen her er sgu blevet opgraderet på børnetøjsafdelingen, i form af en nydelig pakke, der blev leveret af en overordentlig nydelig postbudsmand, indeholdende aldeles nydeligt tøj i forskellige afskygninger, lige før jul. Ret perfekt, hvor vi manglede altså noget nyt i skufferne.

RedGreen har spurgt om jeg ikke vil prøve tøjet af, og ytre min mening om det, og det har jeg sgu sagt ja tak til – efter jeg fik luret på webshoppen.

Jeg har dog aldrig helt forstået det der “test-begreb”, som florerer overalt på Instagram, hvor personer tester i øst og vest, lige fra plakater til kagefade, og hvordan man tester sådanne brugsgenstande har jeg ikke endnu fanget, men det må være noget med at man skal finde ud af om plakaterne bliver grimmere med tiden, når de hænger der i stuen, og om kagefadene virkelig kan have kage på sig, eller om det bare er et reklamestunt?
– Det er immernau mere håndgribeligt at teste tøj, da der er flere faktorer, der afgør om klæderne er anbefalingsværdige, men først og fremmest handler det vel om, om man er nede med stilen 🙂
Vi har brugt tøjet gevaldigt siden 23. december, og det er derfor udsat for let slid og en del vaske – men det kan altså ikke ses. Tøjet (men ikke jakken, selvfølgelig) er stretchy og lækkert, og med rigtig fine detaljer. Tommel-tot-op herfra.
Det skal dog siges at jeg synes tøjet er ret småt i størrelsen, og selvom “vi” har en lille mave at fylde ud med, så vil jeg mene man skal gå en god størrelse op! Augusta er 2,5 år og vi har str. 3 år i det hele, men ville nok kunne passe str. 4 år fint. Jakken er dog ret svarende – den har vi i str. 3 år 🙂

RedGreen er dem, der har lavet denne børnekollektion, efter at have været ret så aktive i voksentøjs-billedet i mange år. Der er en del maritimt-inspireret tøj, og selvom vi tilbringer overordentlig lidt tid på æ hauw (som de siger om havet, i Vestjylland, hvor kæresten er fra), så er vi om nogen, nede med striber i vores familie 🙂
Augusta har ikke det helt store at sige om tøj, men er oftest glad for blåt stof, striber (det er nok genetisk) og kjoler, så det køber jeg da også ind efter 🙂

REDGREEN6REDGREEN2

REDGREEN3


Hvad synes I?
Jeg lurede forresten i går aftes, at der er -30% på alt lige nu.

KONKURRENCE SLUT 🙂

RedGreen vil gerne udlodde et sæt tøj, og hvis du vil deltage i en konkurrence om at vinde, så spring ind på webshoppen og vælg noget kluns. F. eks. en bluse og et par bukser, og smid links fra webshoppen ind her i kommentarfeltet.
Jeg trækker en vinder snart, og så får vedkommende selvsamme sæt at forkæle sit afkom med 🙂

 HER – pige | HER – dreng


REDGREENCOLLAGEDet søde nattøj med anker findes HER

Læs også

40 Kommentarer

Skriv et svar