Gi’ mig sommer, gi’ mig sol-glasset

image1(17)


Hej og go’ pisse-kold (jeg-fryser-mine-fingre-af) tirsdag!

Jeg kan slet ikke hitte ud i dagene pt., for dette studieskema forvirrer mit hoved en del – på den gode måde, for løber for en gangs skyld ikke fortravlet rundt!
Vi har nemlig på studiet opgaveskrivning for tiden, og den er godt og vel færdig – den skal blot sendes og fremlægges, da det er lige til højrebenet, så har jeg ikke alverdens pligter. I dag har jeg f. eks. haft fri.
Aldrig troede jeg, at jeg ville være hjemme, uden mit barn, men jeg har virkelig haft brug for ferie ovenpå ferien, og nu kan det godt være jeg kaster mig ud for løverne, men nogle gange har man sgu brug for en fridag – hvis man bruger den ordentligt.
Og det har jeg!
Jeg har set flere afsnit af How to get away with murder (Netflix – kan anbefales), vasket op, drukket kaffe med en god veninde og købt vippefarve! Det sidste er sgu spændende i mit middelmådige liv, for jeg har ikke prøvet det før, netop fordi jeg frygter jeg kommer til at ligne en panda.

OG så har jeg lavet et ferieglas.
Det er sådan noget der sker, når jeg har lidt for meget fritid.
De 800 kr. er forresten pr. mand, pr. måned – det var der nemlig en der undrede sig over, hvordan 800 kr. som mål (i alt) 🙂
Jeg smed det på Snapchat for kort tid siden, og i og med een har “delt det” (så det et hit på min Snap), så tænker jeg at I synes konceptet (som jeg ikke har opfundet) er så mega fucking sejt, som jeg selv synes det!

Vi skal til Barcelona, min ønskedestination, men også jeres, for 69% af de, der stemte i min lille rejse-meningsmåling mente at det var det rette sted at tage hen, for os, i foråret. OG JEG GLÆDER MIG SOM ET LILLE BARN! Jeg elsker storbyrejser, og jeg ser så meget frem til at tage Augusta under armen (sådan metaforisk. Vi bærer hende på hoften. Altid venstre side, så jeg er helt skæv i kroppen), og vise hende verdenen.
Eller Barcelona denne gang.

Jeg har dog også et brændende ønske – på trods af stor slem vinterform – eller total mangel på form – til OGSÅ (jeps, oveni hatten!), at komme til et meget varmt sted, hvor der er en lækker pool og slappe af, uden at tænke på noget som helst.
En hel uge med vand, all-inclusive og fri bar! JA TAK!
Derfor: FERIEGLASSET. Som forresten er multifunktionelt – man kan jo spare op til hvad som helst i sådan en forhenværende rødbede-dimmer.

På bagsiden står der forresten at man KUN må låne fra glasset, hvis
1. Pizzamanden skal betales, man har tømmermænd og Dankort er mistet i byen
(Alle tre krav skal opfyldes)
eller
2. Låsesmeden har været der (igen)

En måde at spare op på, der måske er mere kompliceret, da man jo skal hæve penge, men TOTAL charmerende og old school. Og ikke mindst: realistisk.
Det kan godt være at vi i juli er nødt til at smide lidt flere penge hver, men på den måde har man jo en god base for at tage afsted, og så er beslutningen om at man skal afsted ligesom taget.
I forhold til hvornår er det lidt svært, da Augusta starter i børnehave til maj (forhåbentlig, hvis vi kan få plads det rette sted), og så ser jeg gerne at hun har mere end to ugers ferie, for det er sgu hårdt for de små at starte i ny institution. Min tanke er så bare at vi alle tager de to uger, og så kan hun få nogle strø-dage hos hhv. farmor og farfar – og mormor, og så tager vi en ekstra uge, når det ikke er høj-høj-sæson, men stadig så varmt og solrigt at mor her kan blive en smule nougatfarvet i huden!
Jeg er netop startet i praktik i juni, og har ikke alverdens feriedage opsparet, desværre #FandensTilPraktikperiodePlacering

Har I et tip til en perfekt charterdestination med barn – gerne et specifikt hotel, der har ALT: pool, børnepool, restaurant…..bar? Tæt på strand, en lille by og ikke freaking langt fra en lufthavn.

Læs også

9 Kommentarer

 • Reply
  Emma Emilie
  5. januar 2016 at 17:44

  Vi var på Mallorca i midt-august sidste år (altså 2015!).. Et sted der hedder Port De Soller.
  Vi boede i nogle hotellejligheder som lå fem minutters gang fra strandpromenaden. Generoso hed det vist.
  Vi rejste med Apollo.
  Fordi det var uden for sæson, var der så pissehyggeligt og ikke sort af mennesker. Og temperaturerne var også ret medgørlige for sådan en blegfed halv-englænder som mig.
  Nu var det mine svigerforældre der gav gildet, men så vidt jeg ved, var det en ret god pris – under 30.000 for fem voksne og vores datter på under 2 på daværende tidspunkt.

  Held og lykke – charter er vejen frem, når man har små kid!

 • Reply
  Lene
  5. januar 2016 at 18:12

  Jeg kan generelt anbefale Spies’ sunwing ressorts. Har været på flere af dem. Men Mallorca er meget børnevenligt og jeg kan derfor anbefale Sunwing Cala Bona på Mallorca. Der har de Lollo og Bernie som er deres 2 søde bamser som underholder børnene. Børn under 12 år spiser gratis på hotellet og det er muligt at tilkøbe all inklusive. Vi og vores børn har elsket de ferier på et Sunwing Ressort.

 • Reply
  Marie
  5. januar 2016 at 20:39

  Mine forældre gør det at når de har pantflasker aflevere de dem (selvfølgelig) men de får pengene udbetalt i stedet for bare at trække det fra når man handler også kommer de i en krukke. Det er så deres Lommepenge til ferie opsparing.

 • Reply
  ane
  5. januar 2016 at 21:05

  Vi var på samos (Grækenland), det var såååå skønt, møg varmt, bliver billigt fly og hotel, tror vi var med top tours eller sun tours man skal bare huske at vælge det sted hvor man er tæt på sandstranden vi boede ved stenstrand, men der var pool ved hotellet og stranden lå max. 20 meter fra hotellet

 • Reply
  Piximaxi
  5. januar 2016 at 21:21

  Vi rejser altid med Spies eller Startour. De sidste 3 gange (og igen til sommer) tager vi til Mallorca til Alcudia med All inclusive på et Viva Blue hotel. Der er 3 pools i forskellige niveauer, børneklubber, børneunderholdning, aftenunderholdning, aktiviteter i løbet af dagen, meget tæt på stranden og vejen med alle butikkerne. Der er altid rent og pænt. Og så er der hele dagen livreddere ved poolen.

 • Reply
  Piximaxi
  5. januar 2016 at 21:25

  NB. Sidste år bestilte vi rejsen 2 dage inden og fik det til kr 25.000 for 2 børn og 2 voksne. I år har vi allerede bestilt nu og prisen er derfor kr 40.000 for 2 voksne og 2 børn. Begge afrejsedage var i højsæsonen (juli).

 • Reply
  Louise
  5. januar 2016 at 22:24

  Barcelona har den fedeste og mest børnevenlige strand! Det er, efter min mening, det perfekte sted for børnefamilier. Så drop charteren og bliv i Barcelona lidt længere.

 • Reply
  Charlotte/ www.denandenmor.bloggersdelight.dk
  7. januar 2016 at 10:59

  Jeg kaster dig bestemt ikke for løverne fordi du holder fri uden barn, men kaster gerne glimmer afsted din vej, for at italesætte, at det altså er helt i orden at “holde fri” uden sit barn – og det kommer altså fra sådan en “stay at home mom” som mig selv – for jeg har også brug for stunder uden mit barn – for så selvfølgelig at knuselske ham, når vi ses igen! 🙂

 • Reply
  Maj-Britt
  12. januar 2016 at 19:32

  må jeg råde jer til at leje en airshell til klapvognen, det koster 200 for en uge. Klapvognen er beskyttet og forsikringen dækker. når i bestiller charter så bestil bus fra lufthavn til hotel. Det er nemmest når man rejser med barn.

Skriv et svar