Om at tage sit barn med i skole og barbere sin overlæbe

image3(2)


Av, ikke en fredag efter planen. Det er som om at med sneen – der først er kommet til den århusianske bugt nu, har bragt stor-forvirring og problemer med sig!

Er det ikke som om Danmark, eller nærmere danskerne, altid glemmer re-sætter sin hjerne, inden vinterårstiden kommer snigende?
Jeg kan evigt og altid bliver overrasket over andre, og måske mig selv ikke mindst, der giga-brokker sig over at der falder sne ned fra himlen (uh ja, tænk sig der kom sne I DANMARK – IGEN), at man ikke har fået vinterdæk på (WOW, SKAL MAN DET? I januar måned – really?) og for mig, der tager offentlig transport: den totale manglende forståelse for forsinkelser.

Morgenens chok over Augustas øje var nu ikke vinterens skyld, men jeg havde nu set den komme lidt.
Som jeg skrev på Instagram, så har der været bøvl med puds og ubehag – men uden det karakteristiske røde øje (i den hvide del), der kendetegner øjenbetændelse, så derfor har vi hidtil ikke behandlet det.
Men så i morges, da Augusta slog sine bakterie indsmurte, klistrede øjne op, måtte jeg erkende at nu havde det udviklet sig, og gik ikke i vuggestueregi, fordi hun dermed er en lille omvandrende smittebombe.

Men hvad gør man så, når man har fremlæggelseN, der efter ugers gruppearbejde foregår lige i dag? Og du står med en 2,5-årig, og ingen mand til at tage over, fordi han er draget på arbejde nordpå, altså Sverige?
Så tager man barnet under armen, og med i skole!
For det kan man – på pædagogseminariet.
Det er faktisk ret så cool, selvom vi var der så kort tid, at jeg kun nåede vores egen fremlæggelse.
Det gik forresten godt, selvom – som jeg ligesom teaser med i det første jeg skrev: busserne kørte af helvedes til, og med min mangel for logistisk A-B-sans, endte vi med at tage TRE busser, selvom vi bor på Frederiksbjerg og det nye seminarie ligesom er ved Ceres.
I ved hvad jeg snakker om, jer der kommer fra Smilets By.
Eller Sneens By i dag.

Det er lidt tid siden jeg sidst har smidt noget op, her på bloggen, men jeg fortæller hjertens gerne at der altså ikke er sket meget, her i det lille hjem.
…Måske var det fordi jeg lige skulle komme mig over chokket, efter at have barberet min overlæbe, og i samme omgang fik skåret et hul på – som bare blødte og blødte, på trods af det var en beskeden rift. Overlæbebarbering er jeg ikke bleg for at sige jeg gør mig i – bare nogle gange.. Hvorfor skamme sig over noget man faktisk tager et aktivt valg om at gøre en gang hver 7-8 uge. Det er det samme som at benægte at man piller bussemænd. Eller indimellem er nødt til at rengøre en iPhonehøretelefoner…

En lille mad-anbefaling herfra forresten!
I går var vi ude for at spise, og jeg vil stor-anbefale stedet, hvis man bor i Aarhus, eller kommer forbi. Det er en ny vietnamesisk restaurant, som ligger i Bruunsgade, nærmere bestemt Bruuns bro, ved mellem sushi stedet og ejendomsmægleren.
Jeg ved ikke hvor længe, men lige nu har de rabat på alle deres retter og man kan få en lækker asian soup for den nette sum af 39 kr., og lækre friske forårsruller, som jeg smed et billede op af på Instagram, i går.
Til Augusta, der ikke er til den slags, men elsker sushi, fik vi “importeret” fra naboen, så hun brugte tiden med sin onkel Mads, hans søde kæreste og min mor, med at øve sig i at spise pinde, og fortære ris og avokado. Og jeg kan uden frygt for at prale sige at hun rocker sådan nogle spisepinde!

Lige nu sidder jeg i sofaen, med dyne, klar til en lille lur, fordi jeg lige har puttet Augusta inde i sin trygge tremmeseng, under sin Dora-dyne.

Og nå jajaja, endnu en tilføjelse til dette hverdagsindlæg, med en god blanding af alt muligt: jeg skal til KÆMPE fest her d. 30. januar, i København, og jeg går lige nu og venter på to pakker med (forhåbentlig) flotte kjoler. Jeg tænkte om I ville være med til at afgøre hvilken kjole jeg skal tage på? Det er galla-tema, så der skal dulles HELT op!

Jeg håber I får en skide god fredag, og får pisse tidligt fri, så I kan nyde tilværelsen udenfor arbejdsmarkedets lænker!

Kærlig hilsen Johanne, der nu vil sove, og glæde sig over at græsenkeriet slutter kl. 20:30.

Flyverdragten er fra MarMar, støvler fra Angulus, handsker fra Kvickley og hue fra MP – indeholder blogsamarbejde (reklame)

Læs også

17 Kommentarer

 • Reply
  Sine
  8. januar 2016 at 15:39

  Pyh…jeg er også græsenke det næste døgns tid. Det er jeg meget sjældent…men har stor respekt for dem der er – jeg er så afhængig af min mand for at få hjulene til at dreje rundt i vores lille familie! Denne gang føler jeg mig dog ekstra presset fordi jeg: 1) Har to friske unger på 3 og 5 (som heldigvis bliver bragt hjem til mig fra børnehaven), 2) Her termin på søndag og 3) Der huserer en vindueskigger i vores stille parcelhuskvarter!!!

  • Reply
   Nutidensmor
   8. januar 2016 at 23:09

   Haha (ej undskyld)- jeg ved bare ikke hvor jeg skal starte?! 😀
   HAR I EN VINDUESKIGGER?! Fuck hvor creepy!! Call the police!
   Håber ikke han er til gravide 😉
   Men enig med dig – all power til enlige, og tænk, jeg har kun ét barn – du har to og en på vej – RESPEKT

   • Reply
    Sine
    8. januar 2016 at 23:17

    Jeg satser også på at han er fuldstændig uinteresseret i højgravide!! Indtil nu er det desværre (kun) unge piger/børn der har opdaget ham. Håber snart en stor og stærk farmand fanger ham!!

    • Reply
     Nutidensmor
     10. januar 2016 at 21:16

     Shit han skal da bare jordes! Håber sgu han bliver snuppet!

 • Reply
  Line
  8. januar 2016 at 16:24

  Elegant overgang mellem bussemænd, ørevoks og madanmeldelse – Jeg er fan!

  • Reply
   Nutidensmor
   8. januar 2016 at 23:09

   Det er det jeg kan 🙂

 • Reply
  Cecilie Refsager
  8. januar 2016 at 19:21

  Haha, ja man bliver forundret over den stor overraskelse, når det glatte vejr endnu en gang rammer DK. Ligesom det gør år efter år.

  • Reply
   Nutidensmor
   8. januar 2016 at 23:09

   Nemlig 😉

 • Reply
  Astrid
  8. januar 2016 at 20:24

  Hvor er A’s fine flyverdragt fra? Mvh Astrid

  • Reply
   Nutidensmor
   8. januar 2016 at 23:10

   Hej Astrid! Ja, undskyld, jeg har ikke fået skrevet det, men den er fra Marmar – den er super – og det er altså en del af en aftale med dem, så på en måde er det reklame jeg lige har udsat dig for – det skriver jeg ind i indlægget.

 • Reply
  Ane-Sofie
  8. januar 2016 at 20:41

  Jeg kan varmt anbefale hårfjerningscreme til ansigtet. Så udgår du at hårene bliver stive og ingen rifter

  • Reply
   Nutidensmor
   8. januar 2016 at 23:10

   I knoooow… Må ændre metode.
   Har dog gjort det siden jeg var 18, og har ikke haft problemer 😉

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  8. januar 2016 at 20:49

  Puh, sikke da, god bedring; men hey, da jeg gik på ergostudiet, har jeg også haft glæde af flere af mine gruppemedlemmers søde unger. Perfekt undskyldning for at hente 2 slikkepinde i kantinen, gå fra computeren/diskussionerne/helvede for at “hjælpe” pågældende forældre, så de “har tid til at bidrage til arbejdet, som de jo geeerne vil” :p

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • Reply
   Nutidensmor
   8. januar 2016 at 23:10

   :-* Nemlig 🙂

 • Reply
  http://www.topkreditangebote.org/
  6. januar 2017 at 19:24

  One more important part is that if you are an older person, travel insurance regarding pensioners is something you ought to really consider. The elderly you are, a lot more at risk you will be for permitting something awful happen to you while overseas. If you are never covered by some comprehensive insurance coverage, you could have some serious difficulties. Thanks for revealing your good tips on this weblog.

 • Reply
  pokemon go coins hack lucky
  24. april 2017 at 20:49

  I don't know Candace- you're pretty fierce getting those books signed even when you have to drag the kiddoes along! I think you could take on a knight if your life or theirs depended on it. Or if you were defending your favorite author, LOL! Great Answers!!Heather

 • Reply
  hungry shark coin generator
  24. april 2017 at 21:00

  Strippers have names like Crystallina and Orchid and Jewel… Hookers don’t need fancy names. They f*** for money – they really don’t need marketing.

Skriv et svar