Et tak, lidt selvforkælelse og en anbefaling

Hej. Igen.

Det er lidt morsomt, for selvom det blot er få dage siden, at jeg skrev sidst, nemlig indlægget Om at turde sige man nogle gange har det svært, så føler jeg, at jeg har holdt en gedigen pause fra bloggen.. Men det handler nok i høj grad om at jeg har skiftet rammer: vi tog til Vestjylland dagen efter, og når der er weekend og fri-stemning, så glemmer jeg sgu altid lidt tid og sted.
Jeg havde nok brug for lige at glemme bloggen kort. Ikke fordi jeg fortryder mit indlæg (det gør jeg bestemt ikke), men det var på en måde alligevel enormt grænseoverskridende at få sine tanker ud på nettet, når de er så sårbare, som de nu engang er.

Men fuck jeg var glad for responsen. Jeg har læst hver og en, men kun svaret på få. Det beklager jeg. Det hænger også sammen med det lille break jeg tog, hvor jeg ikke har skænket onlineri særlig meget.
Selvom jeg har bloggen i 1,5 år nu, så kan det stadig komme bag på mig hvordan I villigt bidrager med jeres historier, og også de, der ikke er rosenrøde, eller lette at ytre.
Det vil jeg sgu gerne sende jer en tak for, for så føler man sig aldrig alene med sine tanker – og det er vigtigt, særligt når det kommer til emner, der kan være tabuiseret.

Som sagt er jeg taget til det vestligste Jylland, på weekend, for at holde en forsinket julefrokost med svigerfamiliens side, men i går brugte jeg en time på mig. Kun mig, mig, mig.
Det er ikke fordi jeg ikke tænker jeg fortjener “noget godt”, men det er alt for sjældent at jeg spytter penge i noget, hvor man ikke får en ting ud af det, hvor man fysisk kan vende og dreje den, og tænke: “det var de penge værd”.
Jeg fik en ansigtsbehandling hos Skin Care her i Lemvig, og det er anden gang jeg har prøvet det. Egentlig er grunden til at jeg ikke får det mere jævnligt er fordi når man bor i Aarhus og endelig skal til Lemvig, så passer det sjældent lige med åbningstider sådanne steder, da det ofte er i forbindelse med nogle helligdage.
Det her med at bruge lidt tid på sig selv, og lade sig forkæle skal jeg sgu blive bedre til, for for satan hvor er det afslappende.
Den tid jeg bruger på at brokke mig over min hud (inde i mig selv), og på at blive ked af det, den kan jeg skippe, hvis jeg nu blev lidt bedre til at gå til rette behandlere.

På Instagram efterlyste jeg på et tidspunkt en mere lokal klinik, i Aarhus, så der ikke gik så langt mellem mine behandlinger, men da jeg var lidt nærrig (ift. Aarhus’ prissætninger på ansigtsbehandlinger) fik jeg bare en super dårlig oplevelse hos Kosme2logen, fordi vandet var iskoldt, der var ingen dampmaskine, jeg frøs i det kælder-agtige lokale og han gjorde ikke engang hvad det var jeg gerne ville have: nemlig udrensning. Derfor gik jeg enormt skuffet derfra, og har siden kun holdt mig til behandlinger i Lemvig, hvor prisen også er super fair!
…så hvis man er vestjyde, er det særligt aktuelt. Jeg giver min fulde og u-sponsorerede anbefaling!

Jeg havde oveni hatten også bestilt lidt fokus på min nakke og skuldre, hvor jeg har smerter, som jeg i høj grad negligerer min hverdag… Jeg har ondt, og jeg spænder og knækker døgnet rundt.
Det har en behandling heldigvis afhjulpet, og jeg er blevet anbefalet kranio sakral, som jeg ellers kun kender i forhold til nyfødte.. Men det skal da prøves.
Er det noget en af jer, der læser med her, kan anbefale?

I forhold til en anden anbefalingsdel af min overskrift, så faldt jeg netop over FyrstenogFruen, en skæppeskøn nybagt mor, der med sin mand har kæmpet for dette ønskebarn (som egentlig er nr. 2 af ønskebørn, men bette Ane kom til på utraditionel vis), der viser sin efterfødselskrop frem – på en ret så humoristisk måde.
Jeg kan ikke andet, end at råde jer til lige at klikke derind 🙂

Jeg håber I får en dejlig søndag!
Jeg skal bruge dagen på (forhåbentlig) at afrunde eksamenopgave og så finde hjem til Aarhus.. i morgen står den på endelig redigering og AFLEVERING af projektet, som jeg har skrevet om HER. JEG GLÆDER MIG!

image1(20)

Fra ventesofaen inden ansigtsbehandling. Den lækre strikkjole er købt i Zara og de smukke støvler er nedsat lige nu – fra Growing Feet. Sidstnævnte er sponsoreret (reklame, affiliate) image2(7)

Læs også

16 Kommentarer

 • Reply
  Elisabeth
  17. januar 2016 at 16:17

  Du er sgu altid så sød, Johanne:):) Tak!
  Og det lyder fandme dejligt med lidt selvforkælelse! Jeg drømmer lidt om at forkæle mig selv med en fodbehandling – de trænger virkelig!

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2016 at 17:18

   :-*
   Jeg trænger også til fodbehandling! Jeg har faktisk aldrig prøvet det, og jeg trænger IMMERVÆK

 • Reply
  Jane Skaanning
  17. januar 2016 at 17:18

  Kære Johanne Vil blot sige Tak for de søde ord og din anbefaling! Håber at se dig snart igen i Lemvig ! Så sætter vi lige lidt mere tid af!
  Tak og god tur hjem i det smukke vejr!
  Kærligt Jane

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2016 at 17:18

   :-* Det er mig der takker!

 • Reply
  Nanna // tvillingernesmor
  17. januar 2016 at 18:11

  smed en laaang kommentar.. Tror den røg i spam :/

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2016 at 17:18

   Århhhh kan ikke finde den 🙁

 • Reply
  Malene
  17. januar 2016 at 20:15

  Jeg kender ikke så meget til Kranio-sakral … Men (!!) jeg kan give de varmeste anbefalinger om en mand der hedder Kim og holder til i Tranbjerg! Han fiksede min knækkende og smertefulde nakke og jeg er ham evig taknemmelig! Prøv ham! Jeg er ret sikker på du ikke fortryder! Det hedder noget med aku-zonen eller lignende 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2016 at 17:19

   Jeg vil da lure 🙂 Godt med anbefalinger – tak ! 🙂

 • Reply
  Lika
  17. januar 2016 at 21:39

  Åh, hvor jeg kender det. Jeg har selv ret mange smerter i og omkring skuldrene og det er efter min dreng er kommet til verden og nu 7måneder senere bestemt ikke blevet lettere, så gad vide hvad der kan hjælpe – hjalp massagen dig?

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2016 at 17:20

   Massagen hjalp!
   Jeg har ondt døgnet rundt (men sover altså udmærket), men det er så kronisk at jeg faktisk ikke tænker over det – bliver bare i skidt humør. Jeg har dog ondt igen, så det var ikke en permanent løsning (men nu var det også en kort massage, som en del af en ansigtsbehandling), så jeg skal klart finde noget mere behandling. Har bare været genem kiropraktor, og det blev næsten værre 🙁
   Hvad tænker du af behandling?

 • Reply
  Dina
  17. januar 2016 at 22:10

  Jeg har prøvet kranio sakral terapi. Jeg vil til hver en tid anbefale det! Jeg fik det under min anden graviditet, pga, bækkensmerter, og jeg var næsten smertefri. Efterfølgende har jeg fået det, ved hold i nakken. Det er en skøn behandlingsform! Rolig, afslappende, 5 grams tryk og bare behageligt! Jeg prøvede både fys, kiropraktor og zoneterapi under første graviditet. Og de to førstnævnte var ikke behagelige for mig! Men jeg ved, at andre sværger til det, så det er med at finde den behandlingsform, der passer til én. Jeg har brugt Mona, levliv.dk, som holder til i Vemb. Ikke langt fra Lemvig, men meget langt fra Århus. Håber du finder noget, der kan hjælpe dig, for det er ikke meningen, at man skal gå og have ondt, så er der oftest noget galt, siger min kloge KST terapeut

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2016 at 17:21

   Hold da op det er da dejligt med så gode ord om KS!
   Jeg skal sgu til det, andet er der ikke at gøre!
   Tænker det ligger for langt fra mig, men måske der også er en god terapeut i Aarhus. Jeg må søge 🙂
   TAK

 • Reply
  Dina
  17. januar 2016 at 22:12

  Jeg har prøvet kranio sakral terapi. Jeg vil til hver en tid anbefale det! Jeg fik det under min anden graviditet, pga, bækkensmerter, og jeg var næsten smertefri. Efterfølgende har jeg fået det, ved hold i nakken. Det er en skøn behandlingsform! Rolig, afslappende, 5 grams tryk og bare behageligt! Jeg prøvede både fys, kiropraktor og zoneterapi under første graviditet. Og de to førstnævnte var ikke behagelige for mig! Men jeg ved, at andre sværger til det, så det er med at finde den behandlingsform, der passer til én. Jeg har brugt Mona, levliv.dk, som holder til i Vemb. Ikke langt fra Lemvig, men meget langt fra Århus. Håber du finder noget, der kan hjælpe dig, for det er ikke meningen, at man skal gå og have ondt, så er der oftest noget galt, siger min kloge KST terapeut

 • Reply
  Tarkoflen
  17. januar 2016 at 23:35

  Jeg har selv prøvet kranio sakral uden stor held, men det skyldes at jeg har endometriose, og det vidste jeg ikke på det tidspunkt. Jeg har dog set det udøve mirakler på min kære mor! Hun døjede meget med at være svimmel, og en dag måtte jeg hente hende fra arbejde, da hun ikke kunne gå 2 skridt uden at være ved at falde om! Hun kom afsted til kranio og kunne gå derfra uden skyggen af svimmelhed, det synes jeg er helt vildt, så jeg ville uden tøven prøve det igen, for jeg har set det hjælpe!

  Med hensyn til selvforkælelse, så har jeg også haft en vild dårlig oplevelse ved kosme2logen, rigtig ærgerligt, for inden da har jeg haft en del gode! Ved ikke om de er blevet presset på økonomien eller hvad der er sket, men godt er det i hvert fald ikke længere 🙁

  Har du prøvet kosmetolog skolen inde på strøget? Opgangen lige ved siden af den lille skindbutik? Det er altså fine behandlinger og søde mennesker 🙂 ikke så sexede lokaler, men ved ikke om jeg er farvet af at min far har haft revisionskontor i de samme lokaler 😉 men prisen er ret fair synes jeg!

  Jeg har ikke prøvet denne endnu, men har givet min mor et gavekort dertil og jeg synes priserne er ret fine, men det betyder selvfølgelig at du skal til Risskov 🙂

  http://www.nails-tan-beauty.dk

 • Reply
  karoline
  18. januar 2016 at 12:41

  Prøv Fru Jensen! Hun er guld værd. Fantastisk kompetent og verdens sødeste kvinde. Du får lige et link og mine varmeste anbefalinger med! http://www.frujensen.dk/

  • Reply
   Nutidensmor
   18. januar 2016 at 17:22

   Uh, tæt på mit hood! Tak!

Skriv et svar