Forældre + søvn opsummeret i videoklip

Skærmbillede 2016-01-19 kl. 13.52.34
Sponsoreret af Oreo
(jeps, dem med smag-godt-runderterne)
Jeg er sgu blevet udfordret, og selvom jeg generelt ikke er et konkurrencemenneske, når det kommer til at vinde over andre, så er jeg altid klar på en udfordring, der måske kan rykke mine grænser en smule, eller som sætter mig på en opgave jeg skal klare!
Det handler i bund og grund om at sprede smil i en ret så kold og mørk tid (jeg glæder mig til sommer…), og hvem sku’ ikke være klar på det? JEG ER!

Det foregår som en del af Oreos 30-day wonder challenge, hvor man kan tilmelde sig på deres facebookside, hvor de dagligt lægger en lille “udfordring” op, som man kan tage, hvis man vil. Jeg kan se at i dag handler om at gøre noget godt for andre – en lillebitte gestus, som f. eks. at give noget chokolade til kollegaen. Egentlig et god-stil og optimistisk princip jeg synes er pisse fint, og måske fint at minde sig selv om.

Men hvad er min udfordring?
Joooo.. DET ER AT SKABE SMIL, VED AT VISE NUTTEDE TING. Eller søde. Eller sjove. Jeg regner med at det var til fortolkning 🙂

Jeg læste faktisk på et tidspunkt til at det med at dele søde videoer på Facebook, af f. eks. pingviner der glider på isen, eller en videokavalkade af katte, der kæler med spædbørn, er godt for sindet. Det giver noget solskin i et feed der kan være præget af en meget hård virkelighed.
Jeg bliver dagligt tagget eller tilsendt søde billeder eller videoer med en tiger, der møder den mand, som reddede den fra kummerlige forhold, for flere år siden (som bliver mødt af tiger-kram), eller søde flashmob frierier (I ved, der hvor flere hundrede mennesker har aftalt at synkrondanse, eller synge, for at overraske kvinden, som skal fries til, som får en til at tude.. en smule) – og generelt er min væg fyldt med nuttede og søde ting, som jeg ikke kan lade være med at trykke på.
Og jeg kan lide det! Er det også sådan ved jer?

Min nye passion er GIFs, og selvom jeg ikke selv er hærdet GIF-bruger, så er jeg hærdet GIF-modtager, for mine venner og bekendte ved jeg er elsker det! Og nu har jeg så brugt lidt tid på at sammensætte en lille række klip, og jeg håber I synes det er lige så morsomt, som jeg!

Nu er nedenstående måske ikke ligefrem nuttet – eller søde.. Men jeg håber I synes de er sjove 🙂
Under dem er der en konkurrence, hvor I kan vinde 1/2 års forbrug af de nye golden Oreos! (HAPS! GODKENDT AF MIG)

NÅR FOLK UDEN BØRN SIGER DE ER TRÆTTE

HVORDAN JEG HAR DET, NÅR JEG GÅR I SENG
….KL. 20

NÅR BARNET HAR VÆRET VÅGEN HELE NATTEN, MEN DU TAGER DIT MOR-GAME-FACE PÅ

OPSUMMERING AF MIN HJERNEAKTIVITET PÅ ÉN DAG

MIN TANKE, NÅR JEG SIDDER PÅ EN CAFÉ
(OG OPDAGER HVAD DER ER I DE ANDRES DRIKKEDUKKE I FITNESSCENTERET)

NÅR JEG SNAKKER I TELEFON, OG LADER SOM OM JEG LYTTER, MEN I VIRKELIGHEDEN ER JEG SÅ PISSE TRÆT, AT JEG ER STOPPET MED AT LYTTE, OG SÅ PERSONEN I TELEFONEN SPØRGER OM NOGET…

HVORDAN JEG TROEDE DET VILLE VÆRE AT VÅGNE MED ET BARN I SENGEN

HVORDAN DET I VIRKELIGHEDEN ER…

Sådan er det i hvert fald hos mig 😀

Og måske du også scrollede ned, for at være med i konkurrencen?

Alt du skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet hvad I gør, eller måske burde gøre / vil gøre fremover, for at gøre andre glade, for at få nogle til at smile eller grine! Spammer I med smileyer, sender GIFs, tagger i nuttede videoer (deler gode blogindlæg – ha) eller sender overraskende små gaver? Eller bare skriv hvad der gør jer selv glade 🙂
Der er ingen krav til niveauet, det handler bare om at dele, og måske inspirere andre 🙂
På den måde er man med i konkurrencen.

Jeg annoncerer lige en vinder d. 18.02. 🙂 VINDEREN ER UDTRUKKET

(Betingelser HER)

KH. Johanne

Læs også

22 Kommentarer

 • Reply
  Pernille / stay-positive.dk
  19. januar 2016 at 15:20

  Jeg vil – hver eneste dag – poste positive og inspirerende statements. Og jeg vil fortsætte med at kramme alle, som jeg møder på min vej. Udover alt det frivillige arbejde, som jo er en selvfølge

  • Reply
   Christina /karmamilli
   20. januar 2016 at 11:21

   DU ER SÅ GOD:-). De virker. Så blive ved med det. Jeg elsker at jeg har fundet dig i det virtuelle:-) God dag smukke Pernille.

   • Reply
    Pernille / stay-positive.dk
    20. januar 2016 at 23:25

    Hold nu op Christina. TAK. Jeg er meget rørt og overrasket. Havde da slet ikke regnet med en besked i dette forum. Tusind TAK

 • Reply
  Louise oest
  19. januar 2016 at 15:24

  Generelt får jeg tit folk til at grine eller smile, da jeg oftest siger lige det der falder mig ind. Jeg er i tvivl om jeg bare siger det højt alle tænker eller om det tit er skørt 😉 udover det, så deler jeg selvfølgelig alle sjove klip jeg kommer omkring – det er nærmest min pligt jo når jeg støder på noget sjovt 😉

 • Reply
  Sine Løkke
  19. januar 2016 at 17:28

  He…det øverste har jeg netop gjort med kaffe…ud over hele eftermiddagsbordet og i hovedet på mine stakkels børn!!

  Jeg har i den grad tænkt mig snart at sætte smil på læben af hele mit sociale-medie-netværk ved at poste et billede af min nyfødte – jeg er i 41,2, og efterhånden KLAR til den fødsel! Og ja jeg ved godt at nyfødte ikke er smukke…det synes jeg ikke engang mine egne har været. Men det er og bliver nu et lille mirakel hver gang en lille ny kommer sikkert til verden…og så kan man da ikke andet end at smile, når man ser sådan en lille nyfødt.

 • Reply
  Line
  19. januar 2016 at 18:31

  I sidste uge lavede vi en stor portion spaghetti+ kødsauce og inviterede os selv på middag hos et vennepar med 3 børn, der for tiden har rigtig meget at se til. Det har vi planer om at gøre hver måned. Det får dem måske ikke ligefrem til at grine, men de blev glade – både for besøg og for en aften hvor de ikke selv skulle stå for madlavning (eller opvask).

 • Reply
  Camilla schouw
  19. januar 2016 at 18:35

  Det lyder måske kliché agtigt og banalt, men jeg tror virkelig på at smil smitter, så min plan for at sprede glæde i verden er at smile til så mange som muligt ude i verden 😉

 • Reply
  Line
  19. januar 2016 at 19:18

  Det der gør mig mega glad (altså udover mit barn, bevares) er slik. Så jeg har indført onsdagsslik på kontoret. Og det er altid mig der køber det!

 • Reply
  maibritt j
  19. januar 2016 at 20:24

  Jeg er lige gået på ferie (halvanden uge, wow) efter 2 hårde mundtlige eksaminer, så jeg tror sgu jeg vil sende en kompliment afsted til alle mine andre medstuderende der har klaret sig skide sejt til de to sidste eksaminer

 • Reply
  Cæcilie
  19. januar 2016 at 21:47

  Jeg er god til at give små hverdags komplimenter som “det er en fed trøje du har på”. “Du er da blevet klippet, det ser godt ud” osv. Og så sender jeg mange smil. Både til dem jeg kender og ikke kender

 • Reply
  Ida
  20. januar 2016 at 10:30

  Jeg har en vane med at skrive godmorgen til min kæreste, forældre, veninder og andre bekendte. Jeg ønsker dem en god dag, og de bliver altid så glade (jeg skifter lidt mellem hvilke venner det er) og så hører jeg dem indimellem om aftenen om dagen så blev god? Eller om der er noget der går dem på. Jeg får altid at vide at det virker mega overskudsagtigt, selvom det tager mig 30 sekunder lige at spørge og følge op! God karma, prøv det 🙂

 • Reply
  Christina /karmamilli
  20. januar 2016 at 11:20

  Jeg vil overhovedet ikke vinde Oreos (hilsen min fede mave). Men jeg vil fan´fisme gerne give dig en virtuel highfive. For FUCK NU AF du er sjov!!! Jeg elsker din humor. Som I ligger og ruller rundt på gulvet af grin. Tak Johanne. You just made my day!

 • Reply
  Katrine
  20. januar 2016 at 12:20

  Jeg tagger dagligt mine venner i milliarder af søde videoklip. Typisk nogle med killinger, hunde eller andre dyreunger. Ej, en kat er altid en sikker vinder. Derudover smiler jeg til alle på gaden!

 • Reply
  Gitte Hersom
  20. januar 2016 at 13:54

  Jeg laver spontant et eller andet lækkert i køkkenet (fx fastelavnsboller som jeg gjorde igår) for at gøre manden glad når han kommer hjem fra en lang dag på universitetet.

 • Reply
  Michelle Cobban
  20. januar 2016 at 15:04

  Det tangere til lidt selvfedhed men jeg er frisk

 • Reply
  Michelle Cobban
  20. januar 2016 at 20:52

  Ej prøver lige igen Johanne. Kan se hele min kommentar ikke er kommet med :/ Det jeg ville skrive var: “Det tangere lidt til lidt selvfedhed, men jeg er frisk. Jeg synes det er de små ting i hverdagen vi gør for hinanden uden at forvente noget igen der skaber glæde. F.eks. Havde jeg bagt babykiks og havde en del i overskud. Så vi trillede forbi med babykiks og chokolade til en pige og hendes mor fra mødregruppen som var startet i dagpleje og havde haft en lidt hård start.

  Og nu vil jeg smutte på posthuset, og sende en medmor nogle yndlings gifler så hun kan fejre et veloverstået tigerspring!

  Det er de små uventede ting i hverdagen helt sikkert!!

 • Reply
  Sarah
  21. januar 2016 at 0:18

  Bager eller laver noget dessert om lørdagen til børnene herhjemme, og deler ud til andre naboer på opgangen. Der er nogle som ikke kan lide at få noget, de får ikke, men de andre 3 naboer elsker at børnene banker på døren med noget til dem. Der er også noget kulturelt over det, da vi i mit hjemmeland er vandt til at dele mad ud til andre. Synes at det er hyggeligt og skaber god kontakt mellem naboer. Tja som sagt dem der ikke ønsker at være med får en smil når vi mødes ude eller i opgangen heh

 • Reply
  Anne W.
  21. januar 2016 at 0:41

  Jeg kigger altid buschaufførerne i øjnene og siger godmorgen, goddag eller godaften, når jeg stiger på bussen.
  KH Anne W.

 • Reply
  Janne
  21. januar 2016 at 23:18

  Min mand siger jeg skal skrive at lige meget hvor kolde mine fødder er, får jeg lov til at varme dem hos ham. Det er det gode han gør for mig.

 • Reply
  Pernille
  21. januar 2016 at 23:37

  Min verden er ret lille for tiden. Jeg er på barsel og sover ikke (!!!), men jeg lykkes alligevel i ikke at være en gigantisk kælling (hele tiden), og det er sgu en sejr når man ikke har sovet i 8 måneder og 21 dage. Og prøv lige at forestil hvor lidt kællinge-agtigt jeg ville være med endeløse oreos!

 • Reply
  Alea
  23. januar 2016 at 12:06

  Det hænder at jeg lader manden sove længe og laver morgenmad sammen. Og så rydder jeg ovenikøbet op efter det når han, meget belejligt, skal på toilet lige bagefter… I ti min… Med sin mobil…

 • Reply
  Nadia
  23. januar 2016 at 14:01

  Jeg EEEHLSCKER at få folk til at smile og føle sig enestående og uundværlige. Jeg sender nogle gange blomster til mine veninder hvis de er inde i en dum periode, hvis ikke vi har talt sammen i lang tid eller bare fordi 🙂 Jeg har engang købt ind via nemlig.com til min bror og svigerinde da de havde fået en nyfødt og boede på 3. sal 😮
  Jeg synes også den bedste måde at starte dagen på, er at fyre et par komplimenter af til min studiegruppe om morgenen 😀 Jeg køber kaffe med til min sidekammerat når vi er til undervisning og jeg alligevel skal hente en kop til mig selv.
  Glade folk is da shiat <3

Skriv et svar